Innostu Alfasta! Valtakunnallinen Alfa-konferenssi

la 29.1. klo 10.00 – 16.00
Se löytyi-logo

Ounasrinteen kappeli ja seurakuntasali

Alfa on sarja tapaamisia, joissa tutkitaan kristinuskoa. Jokainen tapaaminen rakentuu yhden uskoon liittyvän kysymyksen ympärille, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan ja miettimään, miten voisit olla mukana Alfa-toiminnassa.

Alfoja järjestetään ympäri maailmaa ja kaikki ovat tervetulleita. Alfan voi järjestää esimerkiksi kahviloissa, kirkoissa, yliopistoilla, kotona, vaikka missä. Jokainen Alfa on oman näköisensä, mutta yleisesti niissä on kolme yhtäläisyyttä: ruokaa, alustus ja hyvää keskustelua. 

Voit ilmoittautua mukaan joko sähköpostilla: rovaniemi.seurakunta@evl.fi tai zoom-linkin kautta: https://forms.gle/DcwEPmuY1RvGN97B7 

Ilmoittautumiset mahdollisen ruokailun takia (jos korona-tilanne sallii). 

Konferenssi on ilmainen, vapaaehtoinen ruokamaksu. Konferenssi on yhteiskristillinen, seurakunnasta paikalla ainakin kappalaiset Mikko Reijonen ja Heini Kesti. Mukana Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere ja Turku.
 Live-puheiden lisäksi menoa piristävät videotervehdykset eri puolilta Suomea ja maailmaa. Mukana mm. Nicky ja Pippa Gumbel, Liisa Kuusela, Teemu Sormunen, Juha Luodeslampi, 
Virpi Nyman ja Panu Pitkänen. Musiikissa Verkosto Kollektiivi. 
 


 


Järjestäjä

Ounasvaara-Alakemijoki

Rovaniemen seurakunta

Ota yhteyttä

Yhteisen seurakuntatyön kappalainen