OMA-messu

su 22.5. klo 15.00 – 17.00

Rovaniemen kirkko

Olet minulle arvokas. Se on Jumalan viesti sinulle ja koko maailmalle. Se on viesti, joka on kaiken toimintamme lähtökohtana niin messusta, soluissa ja tiimeissä. Samoista sanoista tulee etuliite OMA.

OMA-messu on uudenlainen Rovaniemen seurakunnan jumalanpalvelus, jonka tekevät seurakuntalaiset itse. Se koostuu puhuttelevasta musiikista, maanläheisestä opetuksesta, sydämellisestä rukouksesta, hoitavasta ehtoollisesta - ja rennosta yhdessäolosta messun jatkoilla. Voit myös rukoilla yhdessä rukouspalvelijan kanssa messun jälkeen. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme opetuksen aikana ohjelmaa sekä pienille lapsille että alakouluikäisille. Kokoonnumme Rovaniemen kirkossa joka toinen sunnuntai klo 15 - tervetuloa mukaan!

• Nuorille Nuorille

Keskikaupunki