Muskarimessu

to 26.5. klo 10.00 – 11.00
Värikkäitä ilmapalloja

Rovaniemen kirkko

Tervetuloa iloiseen ja nopeatempoiseen helatorstain muskarimessuun Rovaniemen kirkossa. Suora lähetys Radio RovaDeissä ja Rovaniemen seurakunnan YouTube-kanavalla: https://youtu.be/HbjLeV0Nzh4

Helatorstain muskarimessussa lauletaan ja leikitään iloisia muskarilauluja ja ollaan yhdessä Jumalan kämmenellä. Messussa esiintyvät seurakunnan päiväkerholaiset, lapsikuoro Valonlähde sekä muskarilaiset, muusikkoina Sanna Koivuranta-Virtanen, Minna Kantola ja Tarja Alakörkkö-Perkkiö. Pappeina Elina Rask-Litendahl ja Mikko Salo. Kolehti kerätään nimikkolähettiemme Henrikssonien työlle Mongoliassa. Messun jälkeen pihatapahtuma Helahuppalot kirkon pihassa. Tervetuloa koko perhe ja myös kummit.

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Järjestäjä

Keskikaupunki, Korkalovaara-Ounasjoki, Ounasvaara-Alakemijoki, Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki