Tuomasmessu

su 29.5. klo 18.00 – 20.00
Rovaniemen kirkko

Kevään viimeinen Tuomasmessu! Lauletaan kesä sydämiimme ja juodaan kirkkokahvit. Lämpimästi tervetuloa!

Tuomasmessu kutsuu sinua läheiseen ja lämminhenkiseen messuun. Kaikki ovat tervetulleita riippumatta koosta, väristä, iästä, hengellisestä taustasta. Messu on tarkoitettu uskoville, epäileville ja teille jotka ette usko. Messussa rukoillaan, lauletaan, ollaan yhdessä saman pöydän ääressä.
Tule sellaisena kuin olet, iloinesi, suruinesi ja kysymystesi kanssa. Rohkaistaan toinen toistamme avaraan, itseä ja toista armahtavaan uskoon. Liturgi: Miia Raninen, Puhe: Sanna Kierivaara, Kanttori: Maie Kuusik, Tuomaskuoro ja Marita Pasuri.

• Musiikki Musiikki

Järjestäjä

Keskikaupunki, Korkalovaara-Ounasjoki, Ounasvaara-Alakemijoki, Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki