Vahvoja sydämiä

Antti Railio ja konserttikiertueen infoteksti

Rovaniemen kirkko

Antti Railion joulukonsertti

Antti Railio odotetulle joulukiertueelle!

Upeaääninen ja sydämellinen Antti Railio lähtee jälleen jo perinteeksi muodostuneelle joulukiertueelle. Koskettavista tulkinnoistaan tunnetun Railion tämänvuotinen kirkkokiertue tulee olemaan toistaiseksi viimeinen ja se toteutetaan mittavampana kuin koskaan. "Vahvoja Sydämiä" -nimeä kantava kiertue käsittää 24 konserttia eri paikkakunnilla ympäri maan. Kiertue alkaa Vaasasta perjantaina 10. marraskuuta ja päättyy 15. joulukuuta Savonlinnaan.

"Kaikille meille tulee elämässä hetkiä, kun tarvitsee vahvaa sydäntä, ja mikäli omat voimat on vähissä, tarvitsemme ympärille vahvoja sydämiä. Konserttien on tarkoitus antaa hengähdystauko arjen keskelle ja tuoda lohtua ja voimaa sitä tarvitseville", toteaa Antti kiertueen teemasta.

Vahvoja sydämiä - Antti Railion joulukonsertti.

Pääsylippu ennakkoon lippu.fi:stä 34,90E, ovelta 40,00€.
  • Musiikki Musiikki

Lippukauppaan tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Keskikaupunki