Majataloilta - Pekka Simojoki & EtCetera

Rovaniemen kirkko

Majatalo auki!

Majatalo -ilta Rovaniemen kirkossa lauantaina 24.2.24 klo 18
Tilaisuutta edeltää rukousseminaari seurakuntakeskuksessa klo 16.

Odotettavissa on ilta täynnä iloista musiikkia, lämmintä yhdessäoloa ja koskettavia sanoja. Illan isäntänä toimii ja musiikista vastaa monesta laulustaan tutuksi tullut Majatalo- idean isä, gospelmuusikko Pekka Simojoki, yhdessä EtCetera-kuoron kanssa. EtCetera- kuoron tavaramerkkejä ovat afrikkalaisvaikutteinen, vauhdikas musiikki sekä rento tapa esiintyä.

Illan puhujavieraana on evankelista Ilkka Puhakka, joka tunnetaan kohti käyvästä ja värikkäästä tyylistään puhua. Mukana on myös pastori Jukka Jämsen, joka avaa uusia ikkunoita rukouksesta. Monenlaiset yllätykset kuuluvat myös Majatalojen luonteeseen.

Majatalo- illat lähtivät liikkeelle alun perin yli 15 vuotta sitten Riihimäeltä, jossa ne tunnetaan nimellä 'Little light'. Myös Kangasalla on vastaavia tilaisuuksia pidetty jo usean vuoden ajan. Ne ovat molemmilla paikkakunnilla saaneet suuren suosion ja saavat liikkeelle paljon myös sellaista kuulijakuntaa, jota ei kirkossa kovin usein nähdä.

"Lähdimme Majatalon kanssa tien päälle, koska sitä on kyselty paljon eri puolilla enkä panisi pahakseni, jos tämä 'tauti' leviäisi muuallekin. Tämä ovat vähän erilainen tapa kokoontua, kokea yhteisöllisyyttä ja puhua hengellisistä asioista ihmisten kielellä. Uskon, että jotain tällaista tämän maan kirkoissa tarvitaan tänään", kertoo Pekka Simojoki.

Majatalo-ilta striimataan Rovaniemen seurakunnan Youtube- ja Facebook-kanavilla sekä osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi.

Ennen Majataloiltaa on mahdollisuus kaikkien kiinnostuneiden osallistua klo 16 Majatalo- seminaariin seurakuntakeskuksessa, jossa on Jukka Jämsenin johdolla opetusta, rukousta, musiikkia ja hengellistä varustamista.
  • Nuorille Nuorille

Keskikaupunki