Messu ja vastuunkantajien tehtävään siunaaminen klo 10

Rovaniemen kirkko

Lämpimästi tervetuloa

Tervetuloa 25.2. klo 10 messuun, jossa jokainen seurakuntamme vastuunkantaja voi halutessaan tulla vastaanottamaan siunauksen tehtäväänsä!

Voit tulla siunattavaksi riippumatta siitä, missä tehtävässä palvelet (esim. kuoro, ehtoollisavustus, ruokapankki, hallinnollinen luottamustehtävä) ja kauanko olet siinä palvellut. Siunaaminen tapahtuu samalla tavoin kuin esim. konfirmaatiossa, eli uskontunnustuksen jälkeen alttarin äärellä. Pappi ohjeistaa tästä messussa tarkemmin.

Messun jälkeen on tarjolla kirkkokahvit seurakuntakeskuksen puolella. Ennakkoon ilmoittautumista siunattavaksi ei tarvita.

Olet lämpimästi tervetullut!

Jumalanpalveluksessa palvelee seurakuntalaisia (ilmoittautuminen: tehdaanyhdessa.fi), teologiharjoittelija, kanttori Laura Alasaarela sekä pastorit Antti Kilpi ja Milla Purosalo. Musiikissa on mukana Lauluyhtye Belcanto (esityskappaleet alla), jota johtaa Satu Tuisku.

Saarnan aikana lapsille järjestetään pyhäkoulu lastenhuone Kvintissä.

Messun musiikki:

Alkuvirsi 195
Synnintunnustus 706
Vastausmusiikki Missä rakkaus? (Belcanto)
Päivän virsi 948
Siunauksen aikana: Tule kanssani, Herra Jeesus (Belcanto)
Uhrivirsi 194
Ehtoollisen aikana Juhlapöytä valmis on (Belcanto), 361, 960
Ylistysvirsi 332
Päätöslaulu: Irish blessing (Belcanto)
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Suora lähetys Rovaniemen seurakunnan YouTube-kanavalla tästä linkistä Linkki avautuu uudessa välilehdessä