OMA-messu - Olet Minulle Arvokas

Jumala rakastaa sinua niin paljon, että oli valmis uhraamaan oman poikansa sinun vuoksesi. Olemme Hänelle äärettömän rakkaita ja arvokkaita, myös silloin kun olemme tyrineet pahasti, kun epäonnistumme tai kun satutamme toisia tai itseämme. Näistä sanoista tulee myös etuliite OMA.

Visio

OMA-messuissa kohtaamme Jumalan ja toinen toisemme, kasvamme uskossa ja Jumalan tuntemisessa sekä palvelemme niillä lahjoilla, jotka Jumala on meille antanut.

Syksy 2019

Alamme tänä syksynä rakentaa uudenlaista messua yhdessä! Messussa ja sen ympärillä toimivat erilaiset tiimit, joihin voi ilmottautua mukaan jokaisessa messussa. Tiimeistä lisää alla. (Tiedot päivittyvät syksyn aikana.) Tervetuloa mukaan rakentamaan, löytämään oma paikkasi ja tutustumaan.

Mitä Jumala lupaa juuri minulle ja meille? Mitä Hänen lupauksensa tarkoittavat minun elämässäni? Entä Hänen seurakuntansa elämässä? Näitä ajatuksia pohditaan syksyn OMA-messuissa joka toinen sunnuntai klo 17 sekä väliviikoilla kokoontuvissa pienryhmissä.

Varaslähtö syksyyn lauantaina 31.8. klo 17 seurakuntakeskuksessa!
OMA-uusien tuulien inspiroimana aihe: Suuntana X

6.-8.9. OMA Base Camp Norvajärvellä, ilmottaudu: bit.ly/roi_basecamp_2019

8.9. Älkää kertoko kenellekään!

22.9. Miksi hyviä asioita tapahtuu?

6.10. #YOLF - You only live forever

20.10. Tärkeintä elämässä?

3.11. VIP

17.11. "Sitten kun olen vanha..."

(1.12. SOS - Jeesus, auta!)

15.12. Jeesuksen jengiä

Mikä messu?

OMA-messu on Rovaniemen seurakunnan jumalanpalvelus, joka tehdään yhdessä seurakuntalaisten kesken. Se koostuu puhuttelevasta musiikista, maanläheisestä opetuksesta, sydämellisestä rukouksesta, hoitavasta ehtoollisesta - ja rennosta yhdessäolosta etkoilla ja jatkoilla.

Etkot kryptassa klo 16.30 - tervetuloa sinne jo ennen kuin saavut kirkkosaliin! Messun jälkeen jatkot (nuorille omat) & iltapalaa nyyttäriperiaatteella.

Mikä solu?

Solut ovat seurakunnan sydän. <3 Solu on seurakuntalaisista koostuva pieni ryhmä, joka kokoontuu joka toinen viikko yhteen vaihtamaan kuulumisia, juomaan kaffea (tai mitä solu sopiikaan), keskustelemaan uskoon liittyvästä aiheesta (tänä syksynä Apostolien tekojen pohjalta) ja rukoilemaan. Näissä ryhmissä sinulla on siis mahdollisuus hengailuun pienemmälä porukalla, syvempien ystävyyssuhteiden luomiseen & perheyhteyden kokemiseen seurakuntalaisten kesken, esirukousaiheiden tuomiseen sekä yhteiseen Raamatun tutkimiseen.

Haluatko sinä mukaan soluun? Ilmottaudu mukaan OMA-messussa tai kysy lisää Millalta, p. 040 358 6067)! Tavoitteena on löytää jokaiselle halukkaalle sopiva solu, jossa olisi samanhenkisiä / samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä.

(Solujen tiedot päivittymässä lähiviikkoina)

Opiskelijasolu 1

Opiskelijasolu 2

Nuoret aikuiset

Nuoret pariskunnat

Naiset

Perhesolu

Aikuissolu 1

(Aikuissolu 2)

International Home Group

Mikä tiimi?

Osaatko valokuvata? Entä soittaa tai laulaa? Kiinnostaako sinua valo- ja äänitekniikka? Entä some-viestintä? Oletko hyvä kielissä? Tai piirtämisessä? Tai vaikka ihmisten kanssa? Entä tuntemattomille ihmisille puhumisessa? Haluaisitko oppia rukoilemaan toisten puolesta?

OMA wants you! Tiimin jäsenenä pääset käyttämään omia lahjojasi, opettelemaan uutta ja mahdollistamaan OMA-messujen olemassaoloa. Kaikkiin tiimeihin on mahdollista tulla olemaan ja myös opettelemaan uutta. :) Kysy lisää tiimeistä Millalta, p. 040 358 6067.

Tiimit päivittyvät tähän pian.

Toiveita?

Onko sinulla ideoita tai toiveita OMA-messun kehittämisen suhteen? Jaa ne - ja tule tekemään toiveestasi totta!