Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys.

Lastenohjaaja kohtaa lapsen sekä ainutlaatuisena yksilönä että vertaisryhmän tärkeänä jäsenenä. Lapsi kaipaa kavereita ja kasvaa yhdessä toisten kanssa.

Päiväkerhossa lastenohjaaja rakentaa toiminnan monipuoliseksi, lapsen kokonaiskehitystä tukevaksi. Kerhojen ohjelmaan kuuluu hartaushetki, luovaa toimintaa, laulua, leikkiä, satuhetki ja ulkoilua. Kerhoryhmät kokoontuvat syksystä kevääseen 1-3 kertaa viikossa 2-3 tunniksi kerrallaan. Päiväkerhoihin otetaan 2-5-vuotiaita lapsia. Päiväkerhoissa on lukukausimaksu.

Päiväkerhotyössä kohdataan usein lapsen koko perhe. Yhteistyön lähtökohtana ovat lapsen tarpeet ja hänen kasvunsa vaaliminen. Perheitä kutsutaan myös seurakunnan yhteisiin tapahtumiin, kirkkohetkiin ja muuhun toimintaan. Lastenohjaajat toimivat yhteistyössä muiden varhaiskasvatustahojen kanssa lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Mukaan kerhoon lapsi tarvitsee kerhorepun, sisätossut ja terveelliset eväät.

Lukukausimaksut Kerhomaksu on 40 € /kausi. Toivomme, että kuljetatte lastanne säännöllisesti kerhossa. Mikäli lapsi jää pois kesken lukukauden, pyydämme ilmoittamaan siitä heti kerhomaksujen laskuttamisen vuoksi.

Päiväkerhot ja naperoparkki päättyvät toukokuussa viikolla 20. Syksyllä kerhot alkavat viikolla 34.

Kauden 2022-23 päiväkerhoon ilmoittautuminen on käynnissä. Ilmoittautumaan syksyn ryhmiin pääset tästä.

Lisätietoja Mira Uimaniemi p. 040 653 8415

Naperoparkki

• perjantaisin klo 9-11 Seurakuntakodilla syksystä 2022 alkaen

Voit ilmoittaa 2-5-vuotiaan lapsesi satunnaisen hoitotarpeen mukaan. Naperoparkki on ilmaista lastenhoitopalvelua, joka sisältää kristillistä kasvatusta, vapaata leikkiä ja ohjattua toimintaa lasten iästä riippuen. Ensimmäisellä kerralla täytetään lapsesta tietolomake. Paikka naperoparkkiin on varattava etukäteen aina jokaiselle kerhokerralle erikseen. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hoitopaikka varataan puhelimitse:  ma-to klo 8-15 välisenä aikana  p. 040 480 8233

Syksyllä kerhot alkavat viikolla 34.

Päiväkerhopaikkojamme ovat

• Korkalovaaran kappeli, Vaaranlammentie 3
  • Koskenkylän kerhotila, Eliisantie 3 D 10
  • Nivavaaran kerhotila, Asematie 1
  • Ounasrinteen kappeli, Saaruantie 3
  • Seurakuntakoti, Rauhankatu 70 F
  • Sinetän kappeli, Kittiläntie 2177

Ilmoittautuminen tapahtuu Innofactor-järjestelmän kautta. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Lapsi leikkimässä palikoilla.

Päiväkerhojen lukujärjestys syksy 2022

Nivavaara

• Päiväkerho ma, ti ja to klo 8.30-11.30.

Ounasrinne

• Päiväkerho ma, to ja pe klo 8.30-11.30.

Koskenkylä

• Päiväkerho ma ja to klo 9-12.

Korkalovaaran kappeli

• Päiväkerho ma, ti, to klo 8.30-11.30.

Seurakuntakoti

• Päiväkerho ma, ti ja to 8.30-11.30.
  • Päiväkerho ma, ti ja to 12-15.

Sinettä

• Päiväkerho 9-11.30 klo 8.30-11.30.

Voit ilmoittautua päiväkerhoihin tästä linkistä Innofactorin kautta.