Lapsikuorot

Kuorossa lapsi oppii ryhmätyöskentelyä,  laulamaan reippaasti,  ilmaisemaan itseään, äänenhuoltoa, josta on iloa läpi koko elämän. Ryhdikkyyttä ja kehonhallintaa, iloisia ja mukaansatempaavia kristillisiä lauluja, positiivista elämänasennetta.

Lapsikuorot ovat noin neljä kertaa vuodessa laulamassa Rovaniemen seurakunnan messuissa. Kuorot koostuvat pääosin alakouluikäisistä. Lapsikuorossa laulaminen on tavoitteellista toimintaa, jossa lapsen musikaalisuus kehittyy ja hän oppii uutta jatkuvasti. Hän oppii nauttimaan äänensä soinnista ja huomaa musiikin voimauttavan vaikutuksen. Saa hyvät valmiudet jatkaa musiikkiharrastustaan läpi koko elämän.

"Laulaen iloa saamme, sitä myös toisille jaamme..."

Lisätietoja kuoroista saat vastaavalta kanttorilta.

Lapsikuorot esiintyivät yhdessä Jukka Salmisen kanssa lähetysjuhlilla Rovaniemellä 2015.

Lapsikuorot syyskausi 2019

Lapsikuoro Valonlähde torstaisin klo 16.30 srk-keskuksessa. Ukulele -kerho klo 16.  Alkaen 5.9., Ruusu Tervaskanto.

Tyttökuoro Lumitähdet torstaisin klo 16.30 srk-kodilla. Alkaen 29.8., Päivi Hintikka.

Muskarikuoro torstaisin  klo 16.30 kryptassa, alkaen 29.8., Sanna Koivuranta-Virtanen, Henna Väistö.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja kuorojen toiminnasta saat seurakunnan kanttoreilta.