Päiväkerhot

Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys. Lastenohjaaja kohtaa lapsen sekä ainutlaatuisena yksilönä että vertaisryhmän tärkeänä jäsenenä. Lapsi kaipaa kavereita ja kasvaa yhdessä toisten kanssa.

Päiväkerhossa lastenohjaaja rakentaa toiminnan monipuoliseksi, lapsen kokonaiskehitystä tukevaksi. Kerhojen ohjelmaan kuuluu hartaushetki, luovaa toimintaa, laulua, leikkiä, satuhetki ja ulkoilua. Kerhoryhmät kokoontuvat syksystä kevääseen 1-3 kertaa viikossa 2-3 tunniksi kerrallaan. Päiväkerhoihin otetaan 3-6-vuotiaita lapsia. Päiväkerhoissa on lukukausimaksu.

Päiväkerhotyössä kohdataan usein lapsen koko perhe. Yhteistyön lähtökohtana ovat lapsen tarpeet ja hänen kasvunsa vaaliminen. Perheitä kutsutaan myös seurakunnan yhteisiin tapahtumiin, kirkkohetkiin ja muuhun toimintaan.

Lastenohjaajat toimivat yhteistyössä muiden varhaiskasvatustahojen kanssa lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Syksyn päiväkerhot päättyvät joulukirkkoihin. Kerhot jatkuvat 11.1. alkavalla viikolla lukujärjestyksen mukaan.

Lukukausimaksut

Kerhomaksu on 40 € /kausi.

Ilmoittaudu tästä päiväkerhoryhmiin.

Toivomme, että kuljetatte lastanne säännöllisesti kerhossa. Mikäli lapsi jää pois kesken lukukauden, pyydämme ilmoittamaan siitä heti kerhomaksujen laskuttamisen vuoksi.

Naperokerhot

Maanantaisin klo 9-11 Viirinkankaan kerhotila
Perjantaisin klo 10-12 Aapakirkko

Naperokerho on tarkoitettu 2-vuotiaille lapsille. Tavoitteena on edistää lapsen kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä ikäkauteen sopivalla toiminnalla.
Lapsi saa leikkiä saman ikäisten lastenkanssa ja opetella ryhmässä toimimisen taitoja. Kerhopäivällä on rytminsä, joka hahmottuu lapselle kokemuksellisesti leikkimisenä, toimintana, liikkumisena, ulkona olemisena, satu- ja lukuhetkenä, laulamisena, musisointina ja hiljentymisenä.
Naperokerhossa painottuu lämmin lapsen ja vanhemman kohtaaminen.

Ryhmään otetaan 10 lasta. Kerhomaksu  40 € / kausi.

Naperoparkki

Keskiviikkoisin klo 12-14 Korkalovaaran kappelilla
Perjantaisin klo 9-11 Seurakuntakodilla

Sinne voit ilmoittaa 2-6-vuotiaan lapsesi satunnaisen hoitotarpeen mukaan.

Naperoparkki on ilmaista lastenhoitopalvelua, joka sisältää kristillistä kasvatusta, vapaata leikkiä ja ohjattua toimintaa lasten iästä riippuen.  Ensimmäisellä kerralla täytetään lapsesta tietolomake.
Paikka naperoparkkiin on varattava etukäteen aina jokaiselle kerhokerralle erikseen. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hoitopaikka varataan puhelimitse:

• Korkalovaaran kappeli ma-ti klo 8-15 välisenä aikana p. 0400 335 261.

• Seurakuntakoti ke-to klo 8-15 välisenä aikana p. 040 834 5877.

Naperokerho 2-vuotta täyttäneille
Naperoparkki 2-6-vuotiaille lapsille Korkalovaaran kappelilla ja Seurakuntakodilla.

Lastenohjaaja, Päiväkerhotoimisto
Keskikaupunki