Perheiden seurakunta

Perhekerho tarjoaa mahdollisuuden luontevaan seurakuntayhteyteen ja vertaistukea vanhemmille. Yhdessä oleminen, yhdessä tekeminen ja toisiin tutustuminen tukevat perheitä jokapäiväisessä arjessa.

Perhekerhoissa kokoontuvat vanhemmat tai hoitajat alle kouluikäisten lastensa kanssa kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan. Perhekerhon päiväohjelmaan kuuluu hartaushetki, leikkiä, laulua, kätten töitä ja yhteinen kahvihetki.

Perhekerhot syksy 2019

Tule lasten kanssa perhekerhoon! Perhekerhoissa kokoontuvat vanhemmat tai hoitajat alle kouluikäisten lastensa kanssa kerran viikossa 1,5-3 tunniksi kerrallaan. Perhekerhon päiväohjelmaan kuuluu hartaushetki, leikkiä, laulua, askartelua ja yhteinen kahvihetki. Perhekerho on maksuton, eikä sinne tarvitse ilmoittautua.

Syksyn perhekerhot päättyvät joulukirkkoihin viikolla 50.

Tammikuussa 2020 perhekerhot aloittavat viikolla 2 lukujärjestyksen mukaan.

Tiistaisin

Aapakirkko avoin perhekerho klo 9-12, Aapatie 6

Koskenkylä klo 10-11.30, Eliisantie 3 D 10

Korkalovaaran kappeli klo 12-14, Vaaranlammentie 3

Muurolan kappeli klo 10-12, joka toinen tiistai

Ounasrinne klo 9.30-11, Saaruantie 3

Seurakuntakoti avoin perhekerho klo 9-12, Rauhankatu 70 F

Keskiviikkoisin

Aapakirkko, iltaperhekerho klo 17.30-19, Aapatie 6

Torstaisin

Helmikammari iltaperhekerho klo 17.30-19
5.12.2019 ei perhekerhoa Itsenäisyyspäivän vuoksi.
12.12.2019 perhekerho pidetään ulkona

Sinetän kappeli avoin perhekerho klo 9-11.30, Kittiläntie 2177

Viirin kappeli klo 9.30-11.30, joka toinen torstai, Kappelinpolku 6

Perjantaisin

Nivavaaran kerhotila klo 9.00-11, Asematie 1

Korkalovaaran kappeli klo 9.00-12, Vaaranlammentie 3

Vauvakahvila Katutasolla klo 10-12, Kansankatu 17

Avoin perhekerho

TIISTAISIN KLO 9-12
Seurakuntakodilla, Rauhakatu 70 F
Aapakirkossa, Aapatie 6

TORSTAISIN KL
O 9-11.30
Sinetän kappelilla, Kittiläntie 2177

PERJANTAISIN KLO 9-12.00
Korkalovaaran kappelilla, Vaaranlammentie 3

Syksyn ensimmäiset kerhot viikolla 34.

Avoin perhekerho on perheiden kohtaamispaikka, missä voi vaihtaa ajatuksia samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Avoimeen perhekerhoon ovat tervetulleita myös isovanhemmat tai perhepäivähoitajat yhdessä lasten kanssa.

Joka kerralla on puuroaamiainen klo 9.30 sekä kahvitarjoilu. Avoimessa perhekerhossa hiljennytään lauletaan, leikitään, lorutellaan ja askarrellaan. Avoin perhekerho on maksuton, eikä sinne tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset

Voit myös ilmoittautua Rovaniemen seurakunnan kerhoihin, retkiin ja leireille täältä.

Tarkemmat ohjeet:

Linkin takaa avautuu tapahtumakalenteri, jonne on luotu päivämäärän mukaan ne tapahtumat, joihin on käynnissä sähköinen ilmoittautuminen.

Ota alasvetovalikosta "valitse kohde" se työala, jonka tapahtumaan, leiriin tai retkelle olet ilmoittautumassa

(esim. päiväkerhoilmoittautumiset, muskarit jne.).

Laita rasti ruutuun "etsi tulevista ajoista", ja saat näkyville ne tapahtumat, joihin on käynnissä tai käynnistymässä sähköinen ilmoittautuminen.

Mikäli saat ruudulle tekstin "Tällä hetkellä ei ole tilaisuuksia annetuilla hakuehdoilla. Tarkista hakuehdot.", ei ilmoittautumisia ole käynnissä.

Voit hakea hakusanalla ja valita kohdan "etsi tulevista ajoista".