Perheiden seurakunta

Perhekerho tarjoaa mahdollisuuden luontevaan seurakuntayhteyteen ja vertaistukea vanhemmille. Yhdessä oleminen, yhdessä tekeminen ja toisiin tutustuminen tukevat perheitä jokapäiväisessä arjessa.

Perhekerhoissa kokoontuvat vanhemmat tai hoitajat alle kouluikäisten lastensa kanssa kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan. Perhekerhon päiväohjelmaan kuuluu hartaushetki, leikkiä, laulua, kätten töitä ja yhteinen kahvihetki.

Perhekerhot syksy 2020

Tule lasten kanssa perhekerhoon! Perhekerhoissa kokoontuvat vanhemmat tai hoitajat alle kouluikäisten lastensa kanssa kerran viikossa 1,5-3 tunniksi kerrallaan. Perhekerhon päiväohjelmaan kuuluu hartaushetki, leikkiä, laulua, askartelua ja yhteinen kahvihetki. Perhekerho on maksuton, eikä sinne tarvitse ilmoittautua.

KERHOT SYYSLOMALLA VK 42.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista verkkosivuilla sekä Lasten ja perheiden Rovaniemen seurakunnan facebook-sivustolla.

Maanantai

Korkalovaaran kappeli vauvakahvila klo 12-14, Vaaranlammentie 3

Viirin perheperho klo 10-12, joka toinen maanantai, alk. 24.8., Kappelinpolku 6

Tiistaisin

Koskenkylä klo 10-11.30, Eliisantie 3 D 10

Muurolan kappeli klo 10-12, joka toinen tiistai, alk. 8.9., Kirkkokumpu 1

Ounasrinne klo 9.00-11, Saaruantie 3

Seurakuntakoti avoin perhekerho klo 9-14, Rauhankatu 70 F
Ti 29.9. perhekerho peruttu.

Sinetän kappeli klo 9-12, joka toinen tiistai, alk. 1.9., Kittiläntie 2177

Keskiviikkoisin

Aapakirkko, iltaperhekerho klo 17-19, Aapatie 6

Torstaisin

Helmikammari iltaperhekerho klo 17-19, Pohjolankatu 4

Aapakirkko avoin perhekerho klo 9-12, Aapatie 6

Perjantaisin

Nivavaaran kerhotila klo 9-11, Asematie 1

Korkalovaaran kappeli klo 9-12, Vaaranlammentie 3

Vauvakahvila Katutasolla klo 10-14, Kansankatu 17

Ilmoittautuminen tapahtuu Innofactor-järjestelmän kautta.

Pääset ilmoittautumaan tapahtumiin, leireille, kerhoihin ja retkille tästä linkistä.

Tarkemmat ohjeet:

Linkin takaa avautuu tapahtumakalenteri, jonne on luotu päivämäärän mukaan ne tapahtumat, joihin on käynnissä sähköinen ilmoittautuminen.

Ota alasvetovalikosta "valitse kohde" se työala, jonka tapahtumaan, leiriin tai retkelle olet ilmoittautumassa

Ohjekuva järjestelmästä

(esim. päiväkerhoilmoittautumiset, muskarit jne.).

Laita rasti ruutuun "etsi tulevista ajoista", ja saat näkyville ne tapahtumat, joihin on käynnissä tai käynnistymässä sähköinen ilmoittautuminen.

Mikäli saat ruudulle tekstin "Tällä hetkellä ei ole tilaisuuksia annetuilla hakuehdoilla. Tarkista hakuehdot.", ei ilmoittautumisia ole käynnissä.

Voit hakea hakusanalla ja valita kohdan "etsi tulevista ajoista".