Pyhäkoulussa

Lauletaan, leikitään, askarrellaan ja kuullaan kertomuksia Lasten Raamatusta. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua. Lapsi voi osallistua yksin tai yhdessä vanhemman kanssa.

Su 11.10.
Pyhäkoulu kirkon kryptassa klo 10 alkavan messun saarnan aikana. Kryptaan kuljetaan ulkokautta. Sisäänkäynti Vapaudentien puolella.

Su 18.10.

Su 25.10.
Perhepyhäkoulu Muurolan kappelilla klo 10.

Su 1.11.
Perhepyhäkoulu Muurolan kappelilla klo 15.

Su 8.11.

Su 15.11.

Su 22.11.

Su 6.12.
Perhepyhäkoulu Muurolan kappelilla klo 15.

Su 13.12.

Su 20.12.

Pyhäkouluilmoitukset viikoittain nettisivuilla ja Uusi Rovaniemi-lehden kirkollisissa ilmoituksissa keskiviikkoisin.

Tervetuloa lasten kanssa kirkkoon sunnuntaisin

Oletko kiinnostunut pyhäkoulunohjaajan työstä tai muista vapaaehtoistehtävistä lapsityössä?

Ota yhteyttä lapsityönohjaaja seija.luomaranta@evl.fi 040-7317987

Kuva lasten jaloista joihin valo osuu ja tekstissä lukee

Lapsityönohjaaja, Pyhäkoulutoimisto
Keskikaupunki