Pyhäkoulussa

Lauletaan, leikitään, askarrellaan ja kuullaan kertomuksia Lasten Raamatusta.

Pyhäkoulu järjestetään kirkon Kryptassa sunnuntaisin klo 10 alkavan messun yhteydessä. Lapset siirtyvät kirkkosalista pyhäkouluun ennen saarnan alkua. Pyhäkoulua ei pidetä helmikuussa 2021. Pyhäkoulua on seuraavan kerran su 28.3. ja su 13.5. jolloin kirkossa on perhemessu. OMA-messun yhteydessä pyhäkoulua pidetään messun puheosuuden aikana kirkon kryptassa. Kävijämäärärajoitus on helmikuussa 10 henkilöä.

Nasta raamis

Kuvittaja ja opettaja Mila Lehtonen kertoo ihmeellisiä Raamatun tositarinoita piirtäen ja maalaten. Hänelle pitävät seuraa koiraneidit Nasta ja Pinni.

Runsaat eväät- raamatunkertomuksen pääset katsomaan tästä linkistä.

Ruutupyhäkoulu

Ruutupyhäkoulua käydään Espoon Leppävaaran lasten kappelissa, ja sitä vetää Kristiina Larjava Espoon ev.lut seurakunnasta. Hän kertoo lapsille kasteesta.

Pääset katsomaan Ruutupyhäkouluvideon tästä linkistä.

Tervetuloa lasten kanssa kirkkoon sunnuntaisin

Oletko kiinnostunut pyhäkoulunohjaajan työstä tai muista vapaaehtoistehtävistä lapsityössä? Ota yhteyttä lapsityönohjaajaan.

Lapset lukemassa raamattua.

Pyhäkouluasioissa, ota yhteyttä