Pyhäkoulussa

Lauletaan, leikitään, askarrellaan ja kuullaan kertomuksia Lasten Raamatusta. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua. Lapsi voi osallistua yksin tai yhdessä vanhemman kanssa.

To 5.12.

Punaisen talon pyhäkoulu klo 18-19, Länsirinteentie 4

Su 8.12.

Pyhäkoulu kirkossa klo 10 messussa saarnan aikana

To 12.12.

Punaisen talon pyhäkoulu klo 18-19, Länsirinteentie 4

Su 15.12.

Pyhäkoulu kirkossa klo 10 messussa saarnan aikana

To 19.12.

Punaisen talon pyhäkoulun Joulujuhla klo 18-19

Su 22. 12.

Joulupyhäkoulu kirkossa klo 10 messussa saarnan aikana.

Pyhäkouluilmoitukset viikoittain nettisivuilla ja Uusi Rovaniemi-lehden kirkollisissa ilmoituksissa keskiviikkoisin.

Tervetuloa lasten kanssa kirkkoon sunnuntaisin

Pyhäkoulu sunnuntaisin kirkossa klo 10 messussa saarnan aikana. Ryhmä kokoontuu urkulehterin takahuoneessa, käynti kirkon eteisestä opaspöydän puolelta. Tila on perheiden käytössä koko messun ajan.

Pyhäkoulu sunnuntaisin Rautiosaaressa kodeissa, tiedustelut Marketta Haukipuro 044- 3730483.

Punaisen talon pyhäkoulu, Länsirinteentie 4, torstaisin klo 18-19, aloittaa torstaina 12.9.

Oletko kiinnostunut pyhäkoulunohjaajan työstä tai muista vapaaehtoistehtävistä lapsityössä?

Ota yhteyttä lapsityönohjaaja seija.luomaranta@evl.fi 040-7317987

Kuva lasten jaloista joihin valo osuu ja tekstissä lukee
Lapsityönohjaaja, Pyhäkoulutoimisto
Keskikaupunki