Jokainen lapsi ja nuori on erityinen:

ainutlaatuinen ja Jumalan luoma ihme.

Silloin kun nuori tarvitsee apua, hän on sekä Jumalalle että seurakunnalle aivan erityisessä asemassa. Erityisnuorisotyö on heitä varten, jotka tällä hetkellä tarvitsevat muita enemmän tukea ja rakkautta. Tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori tulisi nähdyksi, kuulluksi ja osalliseksi ja saisi kokemuksen omasta voimistumisestaan ja tulevaisuuden uskosta. Erityisnuorisotyötä tekemällä kirkko toteuttaa kristillistä kasvatustehtäväänsä ja lähimmäisenrakkaudesta kumpuavaa diakonista tehtäväänsä. Tarvitsevien auttaminen on aina ollut luovuttamaton osa kristillisen kirkon ydintehtävää. (Läsnäolon nuorisotyö, Suomen Ev.lut. kirkon erityisnuorisotyön linjaus)

Haluatko jutella tai kuulla lisää? Soita tai laita viestiä Kristiinalle: 040 626 3531, tai Tuulalle: 040 573 9911.

Voit myös laittaa sähköpostia: kristiina.kattilakoski@evl.fi, tai tuula.peura-salmela@evl.fi.

NUORISOKAHVILA KATUTASO – nuorten oma olohuone. Katutason toiminta toistaiseksi tauolla. Lisätietoa ajankohtaisista jutuista löytyy Instagramista katutaso.nuorisokahvila sekä roisrknuoret.

WALK IN TALK

13-20 vuotiaille NUORILLE,

Tiistaisin klo 16–18 Katutasolla os. Kansankatu 17, alkaen 10. toukokuuta 2022.

”Moni nuori kokee jäävänsä yksin ajatustensa ja kysymystensä kanssa.

Koemme tärkeäksi, että nuorilla on paikka, minne voi tulla matalalla kynnyksellä kertomaan kuulumisiaan ja huoliaan.”

Sinulla on mahdollisuus jutella työntekijän kanssa niistä asioista, mitkä sillä hetkellä mietityttävät. Monesti sekin jo auttaa, että voi kertoa jollekin ajatuksistaan. Palvelu on maksutonta ja toimii ilman ajanvarausta. Voit tulla anonyymisti, kertomatta nimeäsi tai asuinpaikkaasi. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Kanssasi on keskustelemassa seurakunnan nuorisotyönohjaaja. Keskustelun pituus on maksimissaan 45 minuuttia.

Lisätietoja: Rovaniemen seurakunnan erityisnuorisotyöstä vastaavat,

vs. Tuula Peura-Salmela (040-5739911) ja vs. Kristiina Kattilakoski (040-6263531)