NUORTEN LAULAVA JOULUKORTTI

Mikä?

Nuorten laulava joulukortti eli Rovaniemen seurakunnan nuorten lauluryhmä on kiertänyt muutamana vuotena jakamassa jouluiloa rovaniemeläisille. Kortti lähtee kierrokselle myös tänä jouluna.

Milloin?

Voit tilata Laulavan joulukortin läheisen tai ystävän kotiovelle tai työpaikalle 14.-17.12. Lauantaina ja sunnuntaina klo 15-18, maanantaina ja tiistaina klo 18-19.30.

Miten?

Mieti, kenelle haluat antaa laulavan joulutervehdyksen. Valitse laulu alla olevasta listasta.

Voit tilata kortin suoraan tästä klikkaamalla 12.12. asti

tai puhelimitse 040-7300153 Jenniina Heikkilä.

Jenniina ottaa tilauksia vastaan 2. ja 3.12. sekä 10. ja 11.12.

Ilmoita ystävällesi valitsemasi ajankohta, jotta hän on kotona, kun lauluryhmä saapuu. Aika on noin aika.

Paljonko maksaa?

Kortin hinta on 10 €, jolla tuetaan nuorten kummikohdetta Maasai-tyttöjen koulunkäyntiä Tansaniassa. Saat maksuohjeet tilauksen jälkeen.

Valitse laulu näistä: Arkihuolesi kaikki heitä; Ilouutinen; Jouluyö, juhlayö; Kun joulu on; Maa on niin kaunis; Marian poika; Sydämeeni joulun teen; Sylvian joululaulu; Tulkoon joulu; Tähti tähdistä kirkkain; Varpunen jouluaamuna.