Nuorten rinnalla

Seurakunnan nuorisotyöntekijät kulkevat nuoren rinnalla auttamassa ja tukemassa hänen kasvuaan aikuisuuteen. Nuorisotyöllä vahvistetaan nuoren kristillisen identiteetin kasvua, tulevaisuuden toivoa ja turvallista suuntaa.

Kutsumme Sinua mukaan nuorisotapahtumiin, konsertteihin, retkille, leireille, tekemään toimintaesitteitä tai lehteä, oppimaan Raamattua, oppimaan elämää yhdessä.

Nuorisotyö tarjoaa koulutusta varhaisnuorten kerhojen ohjaamiseen, rippikoulujen ryhmänohjaamiseen sekä nuorten ihmissuhdetaitoihin.

Ilmoittaudu tapahtumiin seuraavasta linkistä: Ilmoittautumiset (kerhot, retket, leirit)

Isoshakemus kesän 2020 riparit

JATKOT&ETKOT

Rovaniemen kirkossa pe 18.9. klo 18

Riparikesän 2020 päätös sekä isoskoulutuksen ja uuden riparikauden aloitus. Koomikko Mikko Vaismaa, muusikko Juhani Tikkanen sekä paljon muuta.

Isoskoulutus

Isokoulutuksen aloittavat idut sekä isoskoulutuksessa jatkavat kokoontuvat yhteiseen aloitukseen Rovaniemen kirkkoon pe 18.9. klo 18 Jatko&Etkot -tapahtumaan. Koulutus jatkuu aluetapaamisilla kerran kuukaudessa ja tietysti me myös leireilemme yhdessä.

Avustajakoulutus

Eikö isostelu riitä? Haluatko jotain enemmän…

Tuu mukaan avustajaporukkaan, pääset leireille uudenlaisiin hommiin. Tapaamiset on Katutasossa kerran kuussa torstaisin klo 16-17.30

to 10.9., (pe 18.9. jatkoetkot), 22.10., 19.11. ja joulujuhla. (Kellonaikaa voidaan sovitella yhdessä)