Nuorten leirit ja retket

Lähetkö leirille? Leirillä on kivaa. Järjestämme vuodessa kaksi leiriä Norkulla: yhteistä eloa, Raamattua, ulkoilmaa, toimintaa, rukousta ja kaikkea muuta.

Syksyllä 2020 on tulossa nuorille syyslomaleiri. Marraskuun Maata Näkyvissä -festarit on peruttu järjestäjän taholta.

Erityisnuorisotyö järjestää vuosittain kaikille nuorille avoimia retkiä ja leirejä. Osallistumismaksut pyritään pitämään mahdollisimman alhaisina, jotta moni pääsee mukaan.

Ajankohtaisimmat tiedot löydät Katutason Facebookista tai Instagramista.

NUORTENLEIRI 16.-18.10. NORVAJÄRVELLÄ

Keväällä koronan alle kuopattu Ikuinen Wappu-nuortenleiri ylösnousee uuteen kukoistukseen keskelle loskaisinta lokakuuta! Mikä olisikaan siis piristävämpää, kuin pistäytyä viikonloppu Norvajärvellä hyvässä seurassa? Ei mikään! Vetäjinä Jenniina ja Juho. 13-20 vuotiaille! Hinta 40 €. Max osallistujamäärä 25 nuorta. ilmoittautumisaika 14.-30.9. Seuraa myös @roisrknuoret-IG-tiliä, leirin mainostusta myös siellä!

Ilmottautumislinkki nuortenleirille: https://rovaniemi-ilmo.service.innofactor.com/enrolmentclient/form.aspx?Key=7D813FE0BFB9C022BBA9352CAC376A33

Olemme huomioineet koronatilanteen leiritoiminnassamme näin:


Leirikeskukseen voi majoittua 40 henkilöä kerrallaan (normaalin 80 sijasta). Leiriläisiä tästä määrästä on 25 (lastenleirit) 28 (nuortenleirit) ja loput paikat on ohjaajille ja avustajille. 

Oireileva ei voi lähteä leirille. 

Leirille mennään bussilla, jossa istutaan väljästi ja matkustajat eivät tarvitse suojauksia. Sisarukset tai samaan huoneeseen majoittuvat kaverukset voivat istua bussissa vierekkäin. 

Norvajärvellä tiloja käytetään väljästi. Meillä on käytössä 2 luokkaa ja 3 oleskelutilaa. Pelit, aktiviteetit ja iltaohjelmapaikat valitaan niin, että väljyys saavutetaan. Ulkotiloja hyödynnetään mahdollisimman paljon. Saunominen ja vapaa-ajan vietto ulkona voidaan toteuttaa normaalisti turvavälit huomioiden. 

Leirillä siivotaan kädensijoja ja pöytiä tiheämmin. Ruuan jakelussa toimitaan THL:n ohjeiden mukaan. Ruokasalin istumapaikkoja on harvennettu. Muistutamme turvaväleistä, erityisesti jonotustilanteissa. Huolehdimme käsihygieniasta. Käsidesejä sijoitetaan useampaan paikkaan: ulko-oville, luokkaan sekä ruokalaan. Yskimishygienia on myös leirillä tärkeää, eli yskitään hihaan/nenäliinaan ja muistetaan käsienpesu saippualla.

Oireiden ilmaantuessa: Aina jos joku oireilee, olemme yhteydessä huoltajiin ja oireileva menee testattavaksi Rovaniemen terveyskeskukseen. Ensisijaisesti huoltaja kuljettaa testiin. Muut voivat jatkaa leirillä normaalisti, mutta oireileva eristetään odottamaan kyytiä testiin, tässä vaiheessa annetaan kirurginen suunenäsuojus oireilevalle ja hänen kanssaan toimivalle työntekijälle. Testin tulos odotetaan kotona. Jos tulos negatiivinen, jää nuori kotiin, kunnes oireet ovat poissa. Jos positiivinen, Lapin sairaanhoitopiiri johtaa tilannetta. Riskiryhmiin kuuluvien lasten ja nuorten huoltajan kannattaa olla yhteydessä terveydenhuoltoon. Heidän ohjeistuksen mukaan toimitaan. 

Leirikirjeessä sinun leirisi omat ohjaajat antavat lisäksi ohjeita ja kertovat esim. mitä pitää ottaa huomioon ja pakata matkaan. Käytännön asioissa voitte kääntyä heidän puoleensa.

Muutamme ohjeistusta THL:n suositusten mukaan, jos epidemiatilanne muuttuu.
 

 

 

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen tapahtuu Innofactor -järjestelmän kautta.

Tarkemmat ohjeet: 

Linkin takaa avautuu tapahtumakalenteri, jonne on luotu päivämäärän mukaan ne tapahtumat, joihin on käynnissä sähköinen ilmoittautuminen.

Ota alasvetovalikosta "valitse kohde" se työala, jonka tapahtumaan, leiriin tai retkelle olet ilmoittautumassa

Ohjekuva järjestelmästä

(esim. päiväkerhoilmoittautumiset, muskarit jne.).

Laita rasti ruutuun "etsi tulevista ajoista", ja saat näkyville ne tapahtumat, joihin on käynnissä tai käynnistymässä sähköinen ilmoittautuminen.

Mikäli saat ruudulle tekstin "Tällä hetkellä ei ole tilaisuuksia annetuilla hakuehdoilla. Tarkista hakuehdot.", ei ilmoittautumisia ole käynnissä.

Voit hakea hakusanalla ja valita kohdan "etsi tulevista ajoista". 

Pääset ilmoittautumaan tapahtumiin, leireille, kerhoihin ja retkille tästä linkistä.