Rippikoulu kutsuu sinua, suurta ihmettä

Yhdeksän kymmenestä nuoresta käy vuosittain rippikoulun Rovaniemellä. Se koetaan tärkeäksi etapiksi matkalla aikuisuuteen ja on osa suomalaista nuorisokulttuuria.

Rippikouluun voit tulla, vaikket kuuluisi kirkkoon.

Rippikouluun voit tulla, vaikket kuuluisi kirkkoon. Jotta sinut voidaan konfirmoida, sinun tulee olla kastettu ja kirkon jäsen. 12–14-vuotias voidaan kastaa ja liittää kirkon jäseneksi omalla kirjallisella suostumuksella. Rippikoulusta vastaava pappi auttaa sinua kaikissa käytännön asioissa.

Sivustolle on koottu seurakuntamme rippikoulutietoa ja ilmottautumisohjeet.

Klikkaa valikosta seuraavan vuoden riparit, jotta näet riparitarjonnan ja pääset ilmottautumaan.

Vuonna 2006 syntyneet ilmoittautuvat vuoden 2021 rippikouluun keväällä 2020.

Rippikoulu alkaa ilmoittautumisvuoden loka-marraskuussa ja konfirmaatio on vuonna 2021.

Seurakuntien kehitysvammatyö järjestää lappilaisille erityisnuorille vuosittain rippileirin. Tähän ryhmään tulee nuoria eri puolilta Lappia ja leirijakson paikka vaihtelee vuosittain. Vaikeavammaisten päivärippikoulu järjestetään Ounasrinteen kappelilla. Rippikoulu toteutuu koulupäivien yhteydessä.  Yksityisrippikoulu on mahdollinen sovittaessa.  Lisätietoja saat kehitysvammaistyön papilta Terhi Ämmälältä 040-5807048 terhi.ammala@evl.fi