Rippikoulu kutsuu sinua, suurta ihmettä

Yhdeksän kymmenestä nuoresta käy vuosittain rippikoulun Rovaniemellä. Se koetaan tärkeäksi etapiksi matkalla aikuisuuteen ja on osa suomalaista nuorisokulttuuria.

Rippikouluun voit tulla, vaikket kuuluisi kirkkoon.

Rippikouluun voit tulla, vaikket kuuluisi kirkkoon. Jotta sinut voidaan konfirmoida, sinun tulee olla kastettu ja kirkon jäsen. 12–14-vuotias voidaan kastaa ja liittää kirkon jäseneksi omalla kirjallisella suostumuksella. Rippikoulusta vastaava pappi auttaa sinua kaikissa käytännön asioissa.

Sivustolle on koottu seurakuntamme rippikoulutietoa ja ilmottautumisohjeet.

Klikkaa valikosta seuraavan vuoden riparit, jotta näet riparitarjonnan ja pääset ilmottautumaan.

Vuonna 2007 syntyneet ilmoittautuvat jo keväällä 2021, vuoden 2022 rippikouluun

Rippikouluun ilmottaudutaan huhti-toukukuussa ja rippikoulu alkaa ilmoittautumisvuoden loka-marraskuussa ja konfirmaatio on vuonna 2022. Ilmottatumaan pääset valikosta "rippikoulut 2022".

Jos et ehtinyt ilmoittaua keväällä, katso jälki-ilmottautumisohjeet klikkaamalla "Rippikoulut 2022".

Kehitysvammarippikoulut:

Seurakuntien kehitysvammatyö järjestää lappilaisille erityisnuorille vuosittain rippileirin. Tähän ryhmään tulee nuoria eri puolilta Lappia ja leirijakson paikka vaihtelee vuosittain. Vaikeavammaisten päivärippikoulu järjestetään Ounasrinteen kappelilla. Rippikoulu toteutuu koulupäivien yhteydessä.  Yksityisrippikoulu on mahdollinen sovittaessa.  Lisätietoja saat kehitysvammaistyön papilta Terhi Ämmälältä 040-5807048 terhi.ammala@evl.fi

Missasin riparin -ryhmä:

Jäikö sinulla rippikoulu käymättä jostain syystä? Ei hätää… sillä seurakunta järjestää 16-29 vuotiaille nuorille talvirippikouluja, joissa on tapaamisia arki-iltoina ja viikonloppuina. Saatamme ehkä leireilläkin, jos ryhmä niin toivoo. Mikäli olet kiinnostunut Missasin riparin -ryhmästä, ole yhteydessä nuorisosihteeriin, merita.orell-kiviniemi@evl.fi tai 040 7301965. Ryhmä aloittaa, jos vähintään viisi on ilmoittautunut mukaan.  Jos ryhmä ei ala ja haluat käydä riparin, voit kysyä jotakuta papeistamme, että hän pitäisi sinulle aikuisrippikoulua.