Aikuisrippikoulu

Rippikouluun aikuisena?

Rippikoulu on perehtymistä elämän ja uskon kysymyksiin. Tämä voi toteutua nuoruudessa tai aikuisena. Useimmat käyvät rippikoulun 15-vuoden iässä, mutta joka vuosi noin 1000 suomalaista aikuista osallistuu luterilaisen kirkon rippikouluun.

Aikuisena voit käydä rippikoulun yksityisesti tai pienessä ryhmässä.

Osa aikuisista tulee rippikouluun, kun suunnitelmissa on kirkkohäät. Joku on saanut kutsun kummin tehtävään, mikä edellyttää rippikoulua ja konfirmaatiota. Joku taas etsii elämänsä suuntaa ja tarkoitusta. Rippikoulu onkin hyvä mahdollisuus punnita elämän arvoja ja valintoja.

Aikuisrippikoulua käydään vähintään 20 tuntia ja se on maksuton.

Jos olet kiinnostunut aikuisrippikoulusta, ota yhteyttä esimerkiksi päivystävään pappiin tai sinulle tuttuun pastoriin.

Missasin riparin -ryhmä:

Jäikö sinulla rippikoulu käymättä jostain syystä? Ei hätää… sillä seurakunta järjestää 16-29 vuotiaille nuorille talvirippikouluja, joissa on tapaamisia arki-iltoina ja viikonloppuina. Saatamme ehkä leireilläkin, jos ryhmä niin toivoo. Mikäli olet kiinnostunut Missasin riparin -ryhmästä, ole yhteydessä nuorisosihteeriin. Ryhmä aloittaa, jos vähintään viisi on ilmoittautunut mukaan.  Jos ryhmä ei ala ja haluat käydä riparin, voit kysyä jotakuta papeistamme, että hän pitäisi sinulle aikuisrippikoulua.

Kuva rististä.

Aikuisrippikoulu on uudistunut!

Uusi palvelu on nyt verkossa, toimii myös mobiililaitteilla osoitteessa: www.aikuisrippikoulu.fi

Aikuisrippikoulun mainos ja teksti: Aikuisrippikoulu omassa tahdissa, omalla tavalla.