Opiskelijatyöntekijä - sinua varten!

Tiesitkö että... oppilaitospastori tai muu oppilaitoksessa työskentelevä seurakunnan työtekijä on osa opiskelijan hyvinvointipalveluja. Esimerkiksi papin kanssa voit tulla keskustelemaan mistä vain maan ja taivaan välillä, juomaan kupposen kahvia/teetä tai vaikka rukoilemaan yhdessä. Opiskelijatyöntekijä päivystää kampuksella tiettyinä kellonaikoina (ks. alla), mutta tapaamisen sopiminen muuhun aikaan on myös mahdollista. Mitä ikinä omassa elämässäsi onkaan meneillään, voit ottaa yhteyttä!

Opiskelijatyöntekijä kampuksilla

Lapin yliopiston hiljaisessa huoneessa keskiviikkoisin klo 11-14. Hiljaiseen huoneeseen löydät kun menet  pääaulasta läpi, kirjaston viereisestä ovesta ulos ja vähän matkaa alamäkeen: ovi on oikealla! Millan saa parhaiten kiinni Whatsapp-viestillä (p. 040 358 6067) tai vetäisemällä hihasta.

Lapin ammattikorkeakoulun Jokiväylän kampuksella torstaisin klo 11-14. Työhuoneen numero on c229, mutta todennäköisemmin löydät Rainerin pääaulasta tai ruokalasta. Voit myös ottaa suoraan yhteyden Raineriin (p. 040 569 6475).

Redun Porokadun toimipisteen aulassa tiistaisin klo 10-12. Tule juomaan kupponen kahvia, pelailemaan yhdessä tai muuten vain juttelemaan! Jennin saa myös kiinni numerosta 040 069 0465.

Redun Jokiväylän toimipisteen aulassa (aika tulee tähän). Juttuseuraa ja välillä kahviakin tarjolla! Mari on mukana myös Pajakorva 1 -asuntolan illanvietoissa tiistai-iltaisin klo 17-19, siellä vaihtelevaa ohjelmaa. Marin saat kiinni numerosta 040 583 2517.

Etkö saa oman kampuksesi työntekijää kiinni? Ei hätää - voit kääntyä meistä kenen tahansa puoleen. :)

Tulevia tapahtumia kampuksilla

Sekaan vaan, olit opiskelija vielä tai et!

Kysy, keskustele ja kyseenalaista Alfa-kurssilla!

Mitä järkeä on uskoa? Mitä ovat kristinuskon lähteet? Tapahtuuko ihmeitä? Miten käyttäisin loppuelämäni hyvin?

Näitä ja monia muita kysymyksiä pohdimme Alfa-kurssilla. Tiistaisin 11.2.-28.4. (ei 3.3. tai 14.4.) klo 16.30-18.30. Kokoonnumme yliopistolla Meidän Lovisassa, mistä siirrymme läheiseen luokkatilaan. Tervetuloa välipalalle ja tutustumaan -vaikka et olisikaan yliopiston opiskelija.