PÄÄSIÄINEN 2019

PÄÄSIÄINEN

2. pääsiäispäivään tapahtumat Rovaniemen seurakunnassa

MAANANTAI 15.4.

Ma 15.4.- ke 17.4. klo 9 ja 10 Aapakirkossa lasten pääsiäiskirkko, Topi Litendahl.

Klo 10 Ounasrinteen kappelissa lasten pääsiäiskirkko, Elina Rask-Litendahl.

Klo 18 Ahtikirkko kirkossa, Heini Kesti, Laura Alasaarela, Musiikkiluokkien kuoro.

TIISTAI 16.4.

Klo 10 Korkalovaaran kappelissa lasten pääsiäiskirkko.

Klo 10 Muurolan kappelissa lasten pääsiäiskirkko ja kaikenikäisten- ja perhekerho.

Klo 18 Ahtikirkko kirkossa, Rainer Väänänen, Sanna Peltola, YO-kuoro Lucida Intervalla.

Klo 19 Tavivaaran kappelissa Lamentationes – Vanhan musiikin lauluyhtye Punctumin pääsiäiskonsertti. Vapaa pääsy, ohjelmamaksu 15€.

KESKIVIIKKO 17.4.

Klo 9.15 ja klo 10.15 Viirinkankaan kappelissa lasten pääsiäiskirkko.

Klo 10 lasten pääsiäiskirkko kirkossa, Elina Rask-Litendahl.

Klo 18 Ahtikirkko kirkossa, Ilari Kinnunen, Lauri Ahola, Lapin Musiikkiopiston kuoro.

Klo 18 Virsi-ilta "Laskeudumme Pääsiäiseen" Songan Kylätalolla.

Mukana Tiina Jeskanen, Sanna Peltola ja Ounasjoen kuoro.

TORSTAI 18.4. Kiirastorstai

Klo 17 Meltauksen kappelissa kiirastorstain messu, Noora Tikkala, Laura Alasaarela,

Ounasjoen kuoro.

Klo 18 Viirin kappelissa kiirastorstain messu, Tiina Jeskanen, Sanna Peltola, Yläkemijoen srk-kuoro.

Klo 18 Muurolan kappelissa kiirastorstain messu, Mirja-Liisa Lindström, Mauri Miettunen.

Klo 18 Aapakirkossa Virsikirja tutuksi- yhteislaulutapahtuma. Ritva-Elina Pylväs,

Tiina Ronkainen.

Klo 18 Jouttikeron kappelissa kiirastorstain messu, Topi Litendahl, Lauri Ahola.

Klo 19 kiirastorstain messu kirkossa, liturgia ja saarna Anne Lehmus, avustaa Rainer Väänänen, kanttorina Maie Kuusik. Saaren kuoro.

Klo 19 Korkalovaaran kappelissa kiirastorstain messu, Ilari Kinnunen, Joona Saraste.

Klo 19 Sinetän kappelissa kiirastorstain messu, Noora Tikkala, Laura Alasaarela, Ounasjoen

kuoro.

Klo 20 Ounasrinteen kappelissa kiirastorstain messu, Mikko Reijonen, Ruusu Tervaskanto.

PERJANTAI 19.4. Pitkäperjantai

Klo 10 kirkossa pitkäperjantain jumalanpalvelus, liturgia Ilari Kinnunen, saarna Juhani Alaranta, kanttorina Joona Saraste. Rauhanyhdistyksen nuorten kuoro.

Klo 10 Auttin kappelissa pitkäperjantain sanajumalanpalvelus, Topi Litendahl.

Klo 13 Korkalovaaran kappelissa Jeesuksen kuolinhetken rukoushetki, Karita Kaukonen, Ruusu Tervaskanto.

Klo 15 kirkossa Jeesuksen kuolinhetken rukoushetki, Anne Lehmus, Mauri Miettunen.

Klo 17.30 kirkossa Rauhanyhdistyksen nuoriso- ja srk-päivien seurat ja ehtoollinen, liturgi Juhani Alaranta, puhe Marko Niskanen, kanttorina Lauri Ahola.

LAUANTAI 20.4.

Klo 23 pääsiäisyön messu kirkossa, liturgia ja saarna Topi Litendahl, avustaa Noora Tikkala, kanttorina Maie Kuusik ja Joona Saraste.

SUNNUNTAI 21.4. Pääsiäispäivä

Klo 10 messu kirkossa, liturgia Karita Kaukonen, saarna Anne Lehmus, avustaa Terhi Ämmälä, kanttorina Sanna Peltola. Anne Lehmuksen lähtösaarna.

Klo 10 Muurolan kappelissa messu, Mikko Reijonen, Maie Kuusik.

Klo 10 Auttin kappelissa messu, Tiina Jeskanen, Mauri Miettunen.

Klo 11 Aapakirkossa messu, Aki Hätinen, Lauri Ahola.

Klo 11 Sinetän kappelissa pääsiäismessu, Rainer Väänänen, Laura Alasaarela. Kirkkokahvit.

Klo 12 Viirin kappelissa messu, Tiina Jeskanen, Mauri Miettunen.

Klo 13 Jouttikeron kappelissa messu, Aki Hätinen, Joona Saraste.

Klo 13 Korkalovaaran kappelissa pääsiäismessu, Karita Kaukonen, Lauri Ahola. Kirkkokahvit.

Klo 14 Maijasen kappelissa pääsiäismessu, Rainer Väänänen, Laura Alasaarela. Kirkkokahvit.

Klo 15 Ounasrinteen kappelissa messu, Mikko Reijonen, Sanna Peltola.

MAANANTAI 22.4. II pääsiäispäivä

Klo 18 Tuomasmessu kirkossa, liturgia Noora Tikkala, saarna Rainer Väänänen, kanttorina Mauri Miettunen, Tuomaskuoro,  Gideonit.