Tervetuloa Kirkkomuskariin!

10.8.2018 08.32

kirkkomuskari_THUMB.jpg

Perheryhmät

Muskarin perheryhmissä tärkeää on vuorovaikutus lapsen ja vanhemman välillä sekä yhdessäolo koko ryhmän kanssa. Perheryhmiin lapset osallistuvat yhdessä vanhemman tai muun tutun aikuisen kanssa. Ryhmät on tarkoitettu 0-5-vuotiaille lapsille. Tarkempi lukujärjestys löytyy osoitteesta: www.rovaniemenseurakunta.fi/kirkkomuskari

Muskarikuoro

Tule mukaan ottamaan kuoropolun ensiaskel muskarikuorossa! Muskarikuoro kokoontuu kirkon kryptassa to klo 16.30-17.15 ja on tarkoitettu n. 5-7-vuotiaille.

Kanteleryhmä

Kanteleryhmässä soitetaan pääasiassa 5-kielistä kannelta. Kanteleen hankinnasta sovitaan opettajan kanssa kauden alkaessa. Muskarissa on muutama ylimääräinen kannel, joita voi käyttää tunneilla, jos ei ole omaa kannelta. Kanteleryhmä kokoontuu kirkon kryptassa ma klo 17.15-18 ja on tarkoitettu n. 6-8-vuotiaille.

Soittoryhmä

Soittoryhmässä soitetaan monipuolisesti muskarista tuttuja rytmi- ja melodiasoittimia. Soittoryhmä kokoontuu kirkon kryptassa ma klo 18.15-19 ja on tarkoitettu n. 7-10-vuotiaille.

Kaikkien ryhmien syyskausi alkaa viikolla 35. Vapaita paikkoja voi tiedustella osoitteesta muskarit.rovaniemi@evl.fi Kirkkomuskareita ohjaavat Sanna Koivuranta-Virtanen ja Henna Väistö.