Uutislistaukseen

Koristellaan pääsiäispuu!

4.4.2019 12.21

Pääsiäismunat ripustetaan Kauppatoria reunustavaan puuhun tai puihin (riippuen munien määrästä) 15. huhtikuuta. Pääsiäispuu on nähtävillä täydessä väriloistossaan kahden viikon ajan. Tempauksen jälkeen munat laitetaan säästöön tulevien vuosien varalle.

Kuka tahansa voi halutessaan maalata munia kotonaan, työpaikoilla tai harrastuspiireissä käydä ripustamassa ne puuhun joko yhteisissä ripustustalkoissa tai itsenäisesti.

Näin voit osallistua:
1. Pistä munaan ripustuskoukku
2. Tee narusta (puuvillalanka/villalanka) ripustin ja kiinnittäkää se ripustuskoukkuun. Jos maalaat useampia munia, tee munista noin 1,5-2 metrin munaletkoja ripustamisen helpottamiseksi.
3. Munan voi maalata näppärästi vaikka grillitikun nokassa. Maaleina kannattaa käyttää esim.
akryylimaaleja, pullovärejä tai muita hyvin sään kestäviä maaleja.
4. Tule ripustamaan pääsiäismunasi yhteisiin ripustustalkoisiin Kauppatorille 15.4. klo 10 tai käy ripustamassa ne silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Yhteiset purkutalkoot järjestetään maanantaina 29.4. klo 10.

Pääsiäispuu –tempauksessa ovat mukana mm. Rovaniemen kaupungin kulttuuripalvelut, Rovaniemen kaupungin varhaiskasvatuspalvelut, Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut, Rovaniemen kaupunginkirjasto, Rovaniemen seurakunta, Neuvokas ja Kauppatorin asukastupa.