Kirkkoneuvoston kokouspäätökset

27.8.2019 20.30

Rovaniemen seurakunnan kirkkoneuvoston kokouspäätökset 27.8.2019

Seurakuntapastorin virantäytön käynnistäminen

Kirkkoneuvosto esittää Oulun hiippakunnan tuomiokapitulille seurakuntapastorin rekrytointiprosessin käynnistämistä, koska kirkkovaltuusto muutti 5.6.2019 kappalaisen viran seurakuntapastorin viraksi.

Seurakuntapastorin viran perustaminen
Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se perustaa seurakuntapastorin viran muuttamalla määräaikaisen seurakuntapastorin viran vakituiseksi. Määräaikainen seurakuntapastorin virka päättyy 31.12.2019.

Sairaalasielunhoitajan virka

Kirkkoneuvosto päätti täyttää kolmannen sairaalasielunhoitajan viran vakituisesti, ja pyytää Oulun hiippakunnan tuomiokapitulia käynnistämään täyttöprosessin.

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston selvityspyyntö viestintäpäällikön virkavalinnasta

Kirkkoneuvosto merkitsi tiedokseen Pohjois-Suomen aluehallintoviraston lausunnon, jossa todetaan, ettei Rovaniemen seurakunta syyllistynyt viestintäpäällikön viran valintaprosessissa yhdenvertaisuuslain tarkoittamaan syrjintään työnhakijan iän vuoksi.

Seurakunnan edustajat Murmanskin ev. lut. kirkon vihkiäisjuhliin

Kirkkoneuvosto nimesi seurakunnan edustajat vihkiäisjuhlaan 10.11.2019 Murmanskiin: kirkkovaltuuston puheenjohtaja Pekka Lehto, julistustyön johtokunnan puheenjohtaja Markku Kaasinen, hallintojohtaja Antti Jääskeläinen ja kirkkoherra Kari Yliräisänen.

Lisätiedot:

hallintojohtaja Antti Jääskeläinen p. 040 501 2144