Seurakunta aloittelee PopUp-kuorotoimintaa

3.2.2020 12.11

PopUp-kuoro tarjoaa mahdollisuuden kuorossa laulamiseen sellaisille, joilla ei ole syystä tai toisesta mahdollisuutta sitoutua säännölliseen harjoitusaikatauluun.

Kuorot kokooontuvat kappelille tuntia ennen jumalanpalvelusta ja harjoittelevat kaksi tai kolme laulua jumalanpalvelukseen. Laulut voivat olla esimerkiksi entisille kuorolaisille tuttua kirkkokuoromateriaalia, mutta myös uutta ja innostavaa, kuitenkin tarpeeksi helppoa materiaalia. PopUp -kuoroon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kuorot kokoontuvat kevätkaudella kokeiluluonteisesti seuraavien kappeleiden messuissa, PopUp-kuorolaisten toivotaan olevan paikalla tuntia ennen messun alkua:

23.2. klo 13 Korkalovaaran, 1.3. klo 13 Jouttikeron, 8.3. klo 15 Ounasrinteen, 22.3. klo 10 Muurolan, 29.3. klo 11 Sinetän ja 5.4. klo 11 Aapakirkossa.

Kevään aikana saatujen kokemusten perusteella PopUp -kuorotoimintaa mahdollisesti jatketaan ja kehitetään myös tulevina toimintakausina. Jos innostuneita laulajia löytyy, on PopUp -kuorotoiminnasta mahdollista tulevina toimintakausina tehdä pysyvä osa aluekappeleiden musiikki- ja jumalanpalveluselämää.

Lisätietoa antaa kanttori laura.alasaarela@evl.fi tai 040-3566225