Kaksi tyttöä muodostaa käsillään sydämen.

Tule mukaan vapaaehtoiseksi!

Haluaisitko auttaa lähimmäistäsi vapaaehtoisena?

Rovaniemen seurakunta on mukana valtakunnallisessa Vapaaehtoistyö.fi -portaalissa. Vapaaehtoiseksi rekisteröityminen on helppoa ja sen jälkeen voit hakea avoinna oleviin tehtäviin osoitteessa: www.vapaaehtoistyo.fi/rovaniemi.

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi myös puhelimitse: Rovaniemen seurakunnan keskus puh. (016) 335 511.

Millaisia vapaaehtoistehtäviä on tarjolla?

Tule palvelemaan messuun

Jumalanpalveluksissa on monenlaisia tehtäviä, joihin voit vapaaehtoisena osallistua. Voit toimia esimerkiksi ehtoollisavustajana (tarvitaan koulutus), raamatun lukijana ja esirukouksessa, vastaanottamassa messuuntulijoita ja jakamassa virsikirjoja, kolehdinkerääjänä, voit tulla laulamaan tai soittamaan tai auttaa kirkkokahvien järjestämisessä. Voit kysyä lisää vapaaehtoisena toimimisesta seurakunnan pastoreilta.

Diakonian vapaaehtoistoiminta

Oletko kiinnostunut toimimaan diakoniakylä- ja korttelitoimikunnassa? Lähimmäispalvelussa, ikäihmisten kohtaamispaikassa Helmikammarissa, lähimmäispalvelussa, ruokapalvelutoimmassa kappeleilla, ruokapankissa, Katulähetystyön- tai Yhteisvastuukeräyksen vapaaehtoisena, palvelevan puhelimen päivystäjänä? Jos olet kiinnostunut vapaaehtoisena toimimisesta, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin. Listätietoa vapaaehtoistyöstä saat vastaavalta diakoniatyöntekijältä.

Vanhempi pitää nuorempaa kädestä kiinni.