Rovaniemen seurakunnan hauta- ja puistotoimi hakee

Kahta määräaikaista erityisammattimiestä hautausmaatyöhön

Työ edellyttää koneiden käyttötaitoa. Ajokortti vaatimus vähintään T-kortti, mutta C-kortista ja kuljettajan ammattipätevyyskortista on tehtävän hoitamisessa etua. Työ alkaa 4.6.2018 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 30.9. asti.

Työsuhteessa noudatetaan Kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta. Tehtävä on sijoitettu vaativuusryhmään 301. Lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa aikaisemman työkokemuksen perusteella enintään 15 % peruspalkasta.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.5.2018 klo 15:00 mennessä roisrk.hautaus-puisto@evl.fi.

Lisätietoja:

Kaisu-Leena Jantunen 0400-188200

Saila Riskilä 040-4867562

Kirkon avoimet työpaikat

Suomen evankelis-luterilainen kirkko työllistää noin 20 000 työntekijää. Kirkon työntekijät työskentelevät yleensä seurakunnissa, seurakuntayhtymissä, tuomiokapituleissa ja Kirkkohallituksessa. Nämä ovat itsenäisiä työnantajaorganisaatioita, joilla on oma hallinto ja ne hoitavat mm. henkilöstönsä rekrytoinnit itsenäisesti.

Kirkossa tehdään monenlaisia töitä. Noin puolet työpaikoista on hengellisen työn tehtäviä, joihin kuuluvat papit, kanttorit, diakoniatyön ja nuoriso- ja lapsityön tehtävät. Kirkossa on lisäksi työntekijöitä mm. hallinnon, toimistotyön, viestinnän, tietohallinnon ja kiinteistönhoidon tehtävissä.

Katso kirkon avoimet työpaikat täältä.