Kerhot kouluikäisille

Seurakunnan kerhot kokoontuvat alueiden kappeleilla ja koulujen liikuntasaleissa.

Mukavaa tekemistä tarjoavat kokki-, puuha- ja askartelukerhot ja vauhdikkaampaan menoon kutsuvat liikunta- ja sählykerhot. Kerhonohjaajat ovat seurakunnan kouluttamia, rippikoulun käyneitä nuoria tai aikuisia. Kerholaiset ovat vakuutettuja kerhoissa. Kerhot ovat maksuttomia. Kerholainen saa ohjaajalta lupalapun, joka tulee palauttaa kerhonohjaajalle. Kaikissa kerhoihin liittyvissä kysymyksissä auttavat alueiden nuoristyönohjaajat.

Tarkemmat tiedot ilmoittautumisista saat kunkin alueen kerhojen ohjaajalta.

Kerhokausi 2021-22

Keskikaupunki

• .

Korkalovaara - Ounasjoki

• Liikunta- ja leikkikerho keskiviikkoisin klo 18-19, Korkalovaaran kappelilla
  • Varhaisnuorten kerho maanantaina klo 17-18.30, Korkalovaaran kappelin asunnolla

Ounasvaara - Alakemijoki

• Taikametsän kerho 1-6 -luokkalaisille su klo 15 Ounasrinteen kappelilla. Leikkejä, askartelua, pelejä ja muuta mukavaa tekemistä.
  • Tubekerho TOS-KII Junior 1-7-luokkalaisille ke klo 17 Ounasrinteen kappelilla. Ideoidaan, videoidaan, esiinnytään, editoidaan!
  • Cool Kids Club tarjoilee mageeeta meininkiä ja hyvää seuraa kivan puuhastelun parissa. Torstaiasin klo 17 Ounasrinteen kappelilla.
  • Mahtis-kerho alakouluikäisille torstaisin 9.9. alkaen klo 17-18:30 Muurolan kappelin kerhotilassa. Askartelua, leipomista ja muuta mukavaa puuhailua!

Saarenkylä-Nammankylät - Yläkemijoki

• Kokki-Puuhakerho keskiviikkoisin Aapakirkon Kiepissä Saarenkylässä klo 18.00. Ilmoittautuminen Jere Turpeinen 040 546 9408.

Donkkis ja Stars

Donkkis big night-toimintaillat alakouluikäisille klo 17-20. Hyppää Donkki-aasin ja ystävien kanssa Raamatun ihmeellisten seikkailujen pariin; luvassa musiikkia, näytelmiä, toimintapisteitä ja mukavia hetkiä kavereiden kanssa. Ilmainen. Järjestäjänä Rovaniemen seurakunnan lapsi- ja nuorisotyö. Jos olet kuudesluokkalainen tai yli, voit lähteä mukaan Donkkisohjaajaksi. Ohjaajaksi voi ilmoittautua Juholle 040-3582135 tai Jenniinalle 040-7300153.

Perjantaisin Muurolan kappelilla: 4.2. ja 1.4.
Lauantaisin Ounasrinteen kappelilla: 5.2. ja 2.4.

STARS-toimintaillat Sinetän kappelilla 31.3. ja 28.4. klo 17.30-19. Lisätietoja Annukka Tuisku 040 6378162.

Kaikissa kerhoasioissa ja ilmoittautumisissa voit olla yhteydessä alueen nuorisotyönohjaajiin tästä linkistä.

Kysy lisää!

Keskikaupunki