Kerhot kouluikäisille

Seurakunnan kerhot kokoontuvat alueiden kappeleilla ja koulujen liikuntasaleissa.

Mukavaa tekemistä tarjoavat kokki-, puuha- ja askartelukerhot ja vauhdikkaampaan menoon kutsuvat liikunta- ja sählykerhot. Kerhonohjaajat ovat seurakunnan kouluttamia, rippikoulun käyneitä nuoria tai aikuisia. Kerholaiset ovat vakuutettuja kerhoissa. Kerhot ovat maksuttomia. Kerholainen saa ohjaajalta lupalapun, joka tulee palauttaa kerhonohjaajalle. Kaikissa kerhoihin liittyvissä kysymyksissä auttavat alueiden nuoristyönohjaajat. 

Tarkemmat tiedot ilmoittautumisista saat kunkin alueen kerhojen ohjaajalta.

Puuhakerhot

 • Puuhakerho 1-3 luokille maanantaisin klo 16.30-18.00, Kiepissä (Aapatie6)
 • Puuhakerho 1-6 luokille maanantaisin klo 17.30-19.00, Nivavaaran kerhotilalla (Asematie 1)
 • Puuhakerho alakoululaisille tiistaisin klo 16-17, Viirinkankaan koulu.
 • Mahtis-puuhakerho 1-3 luokkalaisille torstaisin klo 17-18 Muurolan kappelin kerhotilassa.
 • Puuha- ja toimintakerho 3-6-luokkalaisille maanantaisin kello 17-18.30 Korkalovaaran kappelin asunnolla. Kerhoon otetaan korkeintaan 10 lasta. 
 • Pikku Perunat -kerho kouluikäisille keskiviikkoisin klo 16.00 -17.00 Ounasrinteen kappelilla. 

Askartelu-, taide ja kuvallisen ilmaisun kerhot

 • Askartelukerho Näppärät Näpit Katutasolla torstaisin klo 16-17.
 • Taide- ja askartelukerho 1-3 -luokkalaisille torstaisin kello 16.30-18.00 Korkalovaaran kappelin asunnolla. 
 • Tubekerho TOS-KII Junior 2-6 -luokkalaisille keskiviikkoisin klo 17-18.30 Ounasrinteen kappelilla. Harjoitellaan kuvaamista, esiintymistä, editointia ja tutustutaan turvallisesti tube-maailmaan. Kerholaiset tarvitsevat kuvausluvan videoiden julkaisemiseksi sekä omalla että Ttila-kanavalla. 
 • Tubekerho Tos-kii 6 -luokasta ylöspäin kerran kuussa torstaisin klo 16-19 Ounasrinteen kappelin Herrankukkarossa. Oletko miettinyt videoiden tekemistä YouTubeen kivassa porukassa? Tubekerho Tos-kii on just sulle! Tule ideoimaan, videoimaan, esiintymään, editoimaan! Ikäraja 6-luokasta ylöspäin. Jos tulet ensimmäistä kertaa, ilmoittaudu alueen nuorisotyönohjaajille. 

Liikunta- ja toimintakerhot

 • Liikuntakerho 1-4 luokille keskiviikkoisin klo 16.00-17.30, Yläkemijoen koulun salissa
 • Donkkis big night-toimintaillat 1-6 luokkalaisille Ounasrinteellä ja Muurolassa. Luvassa jännittäviä Raamatunkertomuksia, toimintapisteitä, laulamista ja muuta huippumukavaa! Pääsemme myös kuulemaan Sakun ja Ruutin seikkailuista sekä tapaamaan iki-ihanan sinisen ystävämme, Donkki-aasin! Tule ja ota kaverisi mukaan! Donkkiset ovat ilmaisia. HUOM! Donkkikset elävät koronatilanteen mukaan. Jos linjaukset tiukentuvat, iltoja saatetaan joutua perumaan. Siksi Donkkiksiin on nyt ennakkoilmoittautuminen ja väkimäärärajoite (40 lasta/ilta). Ilmoittautuminen tekstiviestillä, johon tiedoksi lapsen nimi, ikä ja onko hän tulossa Muurolaan vai Ounasrinteelle. Panostamme illoissa hyvään käsihygieniaan sekä turvaväleihin. Myös herkuttelupiste on suljettu (Muurolassa kuitenkin pientä välipalaa niille, jotka tulevat esim. suoraan koulusta). Tule Donkkiksiin vain terveenä! Haluaisitko Donkkis-ohjaajaksi? Donkkikset vaativat paljon etukäteisvalmistelua, emmekä selviäisi ilman korvaamatonta vapaaehtoistyöntekijöiden porukkaa. Jos olet aikuinen tai vähintään 6-luokkalainen, olet tervetullut Donkkisohjaajaksi! Donkkisohjaaja pääsee pitämään mm. toimintapisteitä ja auttamaan järjestelyissä. Jos kiinnostuit tai jos sinulla on muuta kysyttävää Donkkiksista, laita viestiä Juholle, Jenniinalle tai Seijalle. 

Kaikissa kerhoasioissa ja ilmoittautumisissa voit olla yhteydessä alueen nuorisotyönohjaajiin tästä linkistä.

Kysy lisää!

Nuorisotyönohjaaja
Korkalovaara-Ounasjoki
Nuorisosihteeri
Keskikaupunki Korkalovaara-Ounasjoki Ounasvaara-Alakemijoki Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Rippikouluasiat. Lomalla ja virkavapaalla 12.7. alkaen toistaiseksi, sijaisena toimii Pinja Paukkeri.

Erityisnuorisotyö
Keskikaupunki
Nuorisotyönohjaaja
Ounasvaara-Alakemijoki

Virkavapaalla 1.11.2021 saakka.

Nuorisotyönohjaaja
Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki