Rovaniemen kirkko

Yliopistonkatu 2 , 96101 Rovaniemi
(016) 335 511

Kirkko avoinna hetken hiljentymistä kaipaaville sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen klo 11-13, jolloin paikalla on pappi keskusteluapua varten.

Rovaniemen kirkko

Rovaniemen kirkko on jälleenrakennuksen kauden maamerkki Rovaniemellä. Kirkon sisustus on Antti Salmenlinnan käsialaa ja alttarifreskon on suunnitellut Lennart Segerstråle. Kirkko vihittiin käyttöön 20.8.1950. Tulipa Rovaniemelle sitten mistä suunnasta tahansa, erottuu kirkko maisemasta selkeästi. Tornin punainen risti - sovituksen vertauskuva, on kirkon erityinen tunnusmerkki.

Rovaniemen kirkkoon mahtuu 850-900 henkilöä, parvella on 110 istumapaikkaa.

Kirkon tilavaraukset hoidetaan kirkkoherranvirastosta.

Yliopistonkatu 2, 96101 Rovaniemi

Jumalanpalvelus

Tiedote 1.6. Kirkkotilassa ja muissa seurakunnan tiloissa toteutettaviin jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja konsertteihin voi osallistua yli 50 henkeä edellyttäen, että niissä noudatetaan viranomaisohjeita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä. Henkilömäärä suhteutetaan aina 1–2 metrin turvavälein tilaan sopivaksi. Enimmäisosallistujamäärä voi olla 500 henkeä. Pääkirkossa voi siis olla enintään 150 henkilöä, pienessä tilassa esim. kappelissa väkimäärä voi jäädä alle 50 henkilön rajan. Tiedote rajoituksista: www.rovaniemenseurakunta.fi/uutiset.

Yliopistonkatu 2, 96101 Rovaniemi

Konfirmaatio