Papisto

Päivystävä pastori maanantaista perjantaihin klo 10-13 p. 040 685 4925. Halutessasi voit soittaa kenelle tahansa papille.

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

A H J K L P R S V Y Ä

Aki Hätinen

Sanna Kierivaara

Sairaalapastori
Maakuntakatu 7, työhuone Perheasiain neuvottelukeskuksessa

Työntekijän esittely ja lisätietoa sairaalasielunhoidosta Lapin sairaanhoitopiirin sivuilta.

Lauri Kinnunen

Sairaalapastori
Lapin keskussairaala, 2. krs

Työntekijän esittely ja lisätietoa sairaalasielunhoidosta Lapin sairaanhoitopiirin sivuilta.

Ilmo Liimatta

Topi Litendahl

Aluekappalainen

PÄIVYSTÄVÄ PASTORI

PRIEST ON CALL
Koskikatu 10
 Rovaniemi

Voit soittaa ma-pe klo 10-13. Halutessasi voit soittaa kenelle tahansa papille. Open Mon-Fri 10-13. If you want, you can call any priest.

Jan Pohjonen

Teologian maisteri
Ounasvaara-Alakemijoki

Jan Pohjonen hoitaa 5.6. asti teologian maisterina Ounasvaara-Alakemijoen seurakuntapastorin virkaa 50% työajalla. 6.6. hänet vihitään papiksi Oulussa. Sen jälkeen Jan toimii Ounasvaara-Alakemijoen vs. seurakuntapastorina 31.1.2022 asti.

Elina Rask-Litendahl

Lapsi- ja perhetyön pastori
Keskikaupunki Korkalovaara-Ounasjoki Ounasvaara-Alakemijoki Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Ä