Avoimet työpaikat Rovaniemen seurakunnassa

IT-TUKIHENKILÖ

Rovaniemen seurakunnan tietohallintotoimisto hoitaa IT-palvelut 24 asiakasseurakunnalle. IT-alueen eteläisin seurakunta sijaitsee Pudasjärvellä sekä pohjoisin Utsjoella. Neljän hengen tietohallintotoimisto palvelee IT-alueella n. 600 työntekijää. Toimistomme sijaitsee Rovaniemellä.

Etsimme joukkoomme vuoden 2020 loppuun saakka määräaikaista IT-tukihenkilöä, jonka päävastuuna on hoitaa HelpDesk-järjestelmää sekä käyttöönottaa uusia matkapuhelimia. HelpDesk-järjestelmästä puretaan kaikki vikatiketit jotka tulevat asiakasseurakunnilta.
Toivomme, että sinulla on kokemusta Windows 10 työasemien hallinnasta. Sinulla on Microsoft O365 -tuoteperheen tuntemusta, ymmärrät Windows serverit, Active Directoryn ja Android-matkapuhelimet. Luonteeltasi olet avoin tiimipeluri ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on mielellään kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Toivomme, että tehtävään valittavalla on soveltuva alan koulutus esim. tietojenkäsittelyn ammattikorkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin kielen hyvää ymmärtämisen taitoa. Tehtävään valittavalla tulisi olla vähintään kaksi vuotta työkokemusta it-alan vastaavista töistä.
Tehtävän palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 403 tai 501 mukainen riippuen henkilön koulutus- ja osaamistasosta (2104,40 € - 2225,64 + mahdolliset kokemuslisät). Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottoa toimitettava todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään lähettämään KirkkoHR:n kautta 31.3.2020 klo 15.00 mennessä
Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Kristian Mustonen, p. 040 5530 816 tai sähköpostitse kristian.mustonen@evl.fi.

Tästä pääset tekemään hakemuksesi

Kirkon avoimet työpaikat

Suomen evankelis-luterilainen kirkko työllistää noin 20 000 työntekijää. Kirkon työntekijät työskentelevät yleensä seurakunnissa, seurakuntayhtymissä, tuomiokapituleissa ja Kirkkohallituksessa. Nämä ovat itsenäisiä työnantajaorganisaatioita, joilla on oma hallinto ja ne hoitavat mm. henkilöstönsä rekrytoinnit itsenäisesti.

Kirkossa tehdään monenlaisia töitä. Noin puolet työpaikoista on hengellisen työn tehtäviä, joihin kuuluvat papit, kanttorit, diakoniatyön ja nuoriso- ja lapsityön tehtävät. Kirkossa on lisäksi työntekijöitä mm. hallinnon, toimistotyön, viestinnän, tietohallinnon ja kiinteistönhoidon tehtävissä.

Katso kirkon avoimet työpaikat täältä.