Avoimet työpaikat Rovaniemen seurakunnassa

Tule kesätyöntekijäksi Rovaniemelle!

Rovaniemen seurakunta hakee viittä kesäteologia ja

kahta kesänuorisotyönohjaajaa kesäksi 2019 määräaikaiseen virkasuhteeseen.

Sähköinen hakemus tulee toimittaa viimeistään ma 19.11.2018 klo 15.00 KirkkoHR-palvelun kautta. Haussa huomioidaan vain sähköisesti KirkkoHR-palvelun kautta jätetyt hakemukset.

Kesäteologin haku, klikkaa tästä!

Kesänuorisotyönohjaajan haku, klikkaa tästä!

Kirkon avoimet työpaikat

Suomen evankelis-luterilainen kirkko työllistää noin 20 000 työntekijää. Kirkon työntekijät työskentelevät yleensä seurakunnissa, seurakuntayhtymissä, tuomiokapituleissa ja Kirkkohallituksessa. Nämä ovat itsenäisiä työnantajaorganisaatioita, joilla on oma hallinto ja ne hoitavat mm. henkilöstönsä rekrytoinnit itsenäisesti.

Kirkossa tehdään monenlaisia töitä. Noin puolet työpaikoista on hengellisen työn tehtäviä, joihin kuuluvat papit, kanttorit, diakoniatyön ja nuoriso- ja lapsityön tehtävät. Kirkossa on lisäksi työntekijöitä mm. hallinnon, toimistotyön, viestinnän, tietohallinnon ja kiinteistönhoidon tehtävissä.

Katso kirkon avoimet työpaikat täältä.