Rovaniemen seurakunnan avoimet työpaikat

Diakonian virka

Diakonian viran tehtäväsisältöön kuuluu diakoniatyötä Keskikaupungin alueella sekä erityisvastuutyönä monikulttuurinen työ ja saattohoidon tukihenkilötoiminta. Diakoniatiimiin kuuluu kaksitoista diakoniatyöntekijää sekä diakoniatoimiston toimistosihteeri. Esihenkilönä toimii johtava diakonian viranhaltija.

Rovaniemi on Lapin maakunnan hallinnon ja kaupan keskus, arktisen alueen matkailukeskus sekä kansainvälisesti tunnettu yliopisto- ja joulukaupunki. Rovaniemi tunnetaan myös monipuolisena luonto- ja urheilupaikkakuntana.
Rovaniemen seurakunnassa on n. 46 500 jäsentä ja työntekijöitä noin 150 henkilöä.

Kelpoisuusehdot diakonian virkaan on määritelty Kirkkohallituksen päätöksessä nro 141. Diakonian viran hoitajalta edellytetään evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä. Viran tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmä 502 mukaan ja peruspalkka on 2 589 euroa / kk. Lisäksi kokemuksen perusteella maksetaan enintään 348 euroa kokemuslisää.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Sähköinen hakemus koulutustodistuksineen ja ansioluetteloineen toimitetaan 14.10.2022 klo 15.00 mennessä Rovaniemen seurakunnan kirkkoneuvostolle KirkkoHR-palvelun kautta.

Tiedusteluihin vastaa johtava diakonianviranhaltija Markku Kukkonen, puh. 040-5034290, markku.kukkonen@evl.fi tai kirkkoherra Ilari Kinnunen, puh. 040-5021455

Tästä pääset täyttämään hakemuksen

Kaikki Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ja seurakuntien sekä seurakuntayhtymien avoimet työpaikat tästä linkistä.