Rovaniemen seurakunnan avoimet työpaikat

Taloushallinnon asiantuntija

Hakuaika: 20.1. - 5.2.2023 klo 23.59

Taloushallinnon asiantuntijan tehtäviin kuuluu mm. osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, taloushallinnon valvonta- ja arkistointitehtäviä, käyttö- ja rahoitusomaisuuteen liittyviä tehtäviä, kirjanpidon täsmäytystehtäviä sekä kirkon palvelukeskuksen sovellusten käyttöopastusta seurakunnan henkilöstölle.

Kappalaisen virka

Hakuaika: 20.1. - 13.2.2023 klo 15.00

Rovaniemen seurakunnassa on avoinna Korkalovaara-Ounasjoen aluekappalaisen virka. Korkalovaara-Ounasjoen alue on jäsenmäärältään suurin Rovaniemen seurakunnan neljästä alueesta. Alueella sijaitsevat Korkalovaaran, Sinetän, Meltauksen ja Maijasen kappelit. Työntekijöitä aluetiimissä on noin 15. Keskushallinnon ansiosta työ painottuu selkeästi toimintaan eikä hallintoon. Olisiko nyt sopiva hetki hakeutua Lappiin, monien mahdollisuuksien maahan?

Hautausmaan erityisammattimies

Hakuaika päättyy 12.2.2023 klo 22.05

Hautausmaiden erityisammattimiehen toimipaikkoja on IV hautausmaalla ja Tavivaaran hautausmaalla. Erityisammattimiehen tehtävänkuvaan kuuluvat varsinaisen hautaustoimen tehtävät kuten haudankaivuun tehtävät, hautojen kunnostukset ja kivityöt sekä hautausmaan kiinteistötoimeen liittyvät tehtävät kuten hautausmaiden hoito- ja kunnossapitotyöt.

Hautausmaan kausityöntekijä

Hakuaika päättyy 12.2.2023 klo 22.05

Rovaniemen seurakunnan II, III, IV, Tavivaaran, Sinetän ja Viirin hautausmaille palkataan noin neljäkymmentä kausityöntekijää hautausmaan hoito- ja kunnossapitotehtäviin; kuten haravointi, nurmenleikkuu, konetyöt, kesäkukkien istutus ja hoito sekä kunnostukset hautauksien jälkeen. Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Hautausmaan kausityöntekijän tulee olla vähintään 18-vuotias ennen työjakson alkamista. (Huom! Jos olet 16-17-vuotias, täytä kesätyöntekijän hakulomake.)

Hautausmaan kesätyöntekijä

Hakuaika päättyy 12.2.2023 klo 22.05

Rovaniemen seurakunnan II, III, IV, Tavivaaran, Sinetän ja Viirin hautausmaille palkataan yhteensä noin kaksikymmentä 16-17-vuotiasta kesätyöntekijää hautausmaan hoito- ja kunnossapitotehtäviin; kuten haravointi, nurmenleikkuu, kesäkukkien istutus ja hoito sekä kunnostukset hautauksien jälkeen. Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Hautausmaan kesätyöntekijän tulee olla vähintään 16-vuotias ennen työjakson alkamista (Huom! Jos olet yli 18-vuotias, täytä hautausmaan kausityöntekijän hakulomake).

Puutarhuri

Hakuaika päättyy 12.2.2023 klo 22.05

Puutarhureiden toimipaikkoja on II, III, IV, Tavivaaran, Sinetän ja Viirin hautausmaalla. Puutarhurit työskentelevät hautausmaan kausityönjohtajina tai ammattityöntekijöinä koko kasvukauden, mutta puutarhureita palkataan mielellään myös lyhyempiin työjaksoihin (ilmoita tästä mahdollisuudesta hakulomakkeessa). Koko kasvukauden mittainen työjakso on 8.5.-8.10.2023, työaika sijoittuu pääsääntöisesti ma-to klo 7.00-15.30 ja pe klo 7.00-13.45. Kausityönjohtajille jaetaan vastuualueet/-tehtävät. He vastaavat hautausmaan hoidosta ja kunnossapidosta sekä hoitosopimushautojen hoidoista. He toimivat kesätyöntekijöiden työnjohtajina osallistuen myös itse käytännön työhön. Ammattityöntekijät suorittavat hautausmaan hoito- ja kunnossapitotehtäviä kausityönjohtajien alaisuudessa.

Keittäjä

Hakuaika päättyy 12.2.2023 klo 22.00

Norvajärven leirikeskukseen haetaan ajalle 1.6.-6.8.2022 keittäjää. Tehtävään valittavalla toivotaan olevan keittiöalan koulutus sekä kokemusta keittiö- ja siivousalan töistä. Leirikeskuksen työntekijöillä oletetaan olevan hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Hygieniapassi on välttämätön.

Leirikeskustyöntekijä

Hakuaika päättyy 12.2.2023 klo 22.00

Norvajärven leirikeskukseen haetaan kesän 2023 leirien ajaksi leirikeskustyöntekijää. Työ alkaa 1.6. ja päättyy 6.8.2023. Tehtävä pitää sisällään avustavia keittiötöitä ja siivousta. Leirikeskustyöntekijällä oletetaan olevan hyvät vuorovaikutustaidot. Hygieniapassi on välttämätön.

Kirkon opas

Hakuaika päättyy 12.2.2023 klo 22.00

Haemme Rovaniemen kirkkoon 18 vuotta täyttäneitä oppaita kesäkaudelle 2023. Oppaan työpäivä on 6 tunnin pituinen ja työviikon työaika on 28 tuntia. Työviikko pitää sisällään ilta- ja viikonlopputöitä. Kirkon oppaana tärkeä tehtäväsi on ottaa vastaan ja opastaa vieraita. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, myönteistä asiakaspalveluhenkeä sekä esiintymisvalmiutta.

Isoshaku

Hakulomake kevään ja kesän 2023 ripareille sekä lasten leireille avautuu tästä linkistä ja toimitetaan 16.3.2023 mennessä seurakuntakeskukseen (Rauhankatu 70 A, neuvonta klo 9-15) tai Raikku-nuorisotoimistoon (Rauhankatu 70 D, 2. kerros).

Lisätietoja isos- ja avustajakoulutuksista sekä isosleireistä tästä linkistä.