Avoimet työpaikat Rovaniemen seurakunnassa 


Kanttorin viransijaisuus

Rovaniemen seurakunta hakee omatoimista, hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot omaavaa KANTTORIA viransijaiseksi 31.8.2022 asti.
Tehtävään on avoin hakuaika ja työpaikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Tehtäviin kuuluu musiikkitoiminnan toteuttaminen laajassa ja monipuolisessa työympäristössä kahdeksanhenkisen kanttoritiimin jäsenenä. Tehtävänkuvaan kuuluvat jumalanpalvelukset, toimitukset sekä muut laulu- ja soittotaitoa vaativat seurakunnalliset tilaisuudet. Hakijalta toivotaan avoimuutta ja sopeutumiskykyä suuressa seurakunnassa työskentelyyn.

Pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 135 § 2) mukainen ylempi korkeakoulututkinto, mutta muutkin tutkinnot otetaan hakutilanteessa huomioon. Sijaisuuteen voidaan ottaa myös henkilö, jonka opinnot ovat kesken.

Viran palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 601 mukaisesti. Lisäksi voidaan maksaa aikaisemman työkokemuksen perusteella määräytyvää kokemuslisää. Palkkaan tehdään vähennys, jos tehtävään valittu ei täytä ensisijaista pätevyysvaatimusta tai opinnot ovat kesken. Henkilökunnan käytössä on laaja työterveyshuolto ja lounasetu. Oma auto on työssä välttämätön, koska työtehtävät sijoittuvat koko seurakunnan alueelle. Virassa noudatetaan koeaikaa, joka on puolet palvelussuhteen kestosta.

Haku tapahtuu sähköisesti KirkkoHR-palvelun kautta.

Lisätiedot:
vs. johtava kanttori Joona Saraste, 040 6475 584 / joona.saraste@evl.fi
vt. kirkkoherra Ilari Kinnunen, 040 5021 455 / ilari.kinnunen@evl.fi

Täältä pääset täyttämään hakemuksesi

Kaikki Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ja seurakuntien sekä seurakuntayhtymien avoimet työpaikat tästä linkistä.