Avoimet työpaikat Rovaniemen seurakunnassa

Hautatoimen erityisammattimies

Rovaniemen seurakunnan Hauta- ja kiinteistotoimen johtokunta julistaa hautaustoimen erityisammattimiehen työsuhteen haettavaksi.

Rovaniemen seurakunnan hautaustoimessa työskentelee ympärivuotisesti 12 henkilöä, joista hautausmaahallinnossa on hautaustoimen päällikkö ja kaksi toimistosihteeriä. Tavivaaran hautausmaalla työskentelee hautausmaanhoitaja, seurakuntamestari, kiinteistötyöntekijä ja erityisammattimies (haettavana oleva työsuhde). IV hautausmaalla työskentelee puistopuutarhuri, seurakuntamestari, puutarhuri ja kaksi erityisammattimiestä.

Hautaustoimi hoitaa kaikki seurakunnan haudankaivuuseen liittyvät tehtävät 12 hautausmaalla (esimerkiksi vuonna 2019 hautauksia 523), suurimman osan siunauksiin liittyvistä seurakuntamestarin tehtävistä sekä suurimman osan hautausmaiden kunnossapidon tehtävistä 14 hautausmaalla. Hautaustoimen lisäksi huolehdimme hautainhoitorahaston noin 2500 hoitohaudasta.

Kyseessä olevan erityisammattimiehen tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiassa varsinaiseen hautaustoimeen liittyvät tehtävät kuten haudankaivuu sekä hautausmaan kiinteistötoimeen liittyvät tehtävät kuten hautausmaiden hoito- ja kunnossapitotyöt. Tehtävään kuuluu siunauskappeleiden seurakuntamestareiden sijaisuuksia sekä saattohenkilönä toimiminen vuorolistan mukaan. Lisäksi tehtävä sisältää koneiden korjauksia ja huoltotöitä.

Erityisammattimiehellä toivotaan olevan tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai tutkinto esim. maarakennuskoneen kuljettajan tutkinto. Arvostamme myös työalan työkoneiden käyttötaitoa, aiempaa työkokemusta hautaustoimen ja viherrakentamisen tehtävistä sekä koneiden huolto- ja korjaustaitoa. Tehtävän hoitamisen edellytyksenä on C-ajokortti sekä kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyys (sitouduttava suorittamaan, ellei ole voimassa). Tehtävän palkkaus määräytyy KirVesTes vaativuusryhmän 402 mukaan.

Hakuaika alkaa 5.10.2020 ja päättyy keskiviikkona 21.10.2020 klo 20.00. Haku ainoastaan sähköisesti.

Haastateltaville ilmoitetaan perjantaina 23.10.2020. Haastattelut toteutetaan torstaina 29.10.2020. Työsuhde alkaa vko 49/2020 tai sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa arkisin klo 9.00-15.00 hautaustoimen päällikkö Miia Ylipulli puh. 0400 608 906 (mikäli en pysty vastaamaan puheluihin, jätä soittopyyntö hauta- ja puistotoimistoon puh 016 33 55 213).

Tästä pääset täyttämään erityisammattimiehen työhakemuksen

Kirkon avoimet työpaikat

Suomen evankelis-luterilainen kirkko työllistää noin 20 000 työntekijää. Kirkon työntekijät työskentelevät yleensä seurakunnissa, seurakuntayhtymissä, tuomiokapituleissa ja Kirkkohallituksessa. Nämä ovat itsenäisiä työnantajaorganisaatioita, joilla on oma hallinto ja ne hoitavat mm. henkilöstönsä rekrytoinnit itsenäisesti.

Kirkossa tehdään monenlaisia töitä. Noin puolet työpaikoista on hengellisen työn tehtäviä, joihin kuuluvat papit, kanttorit, diakoniatyön ja nuoriso- ja lapsityön tehtävät. Kirkossa on lisäksi työntekijöitä mm. hallinnon, toimistotyön, viestinnän, tietohallinnon ja kiinteistönhoidon tehtävissä.

Katso kirkon avoimet työpaikat täältä.