Vaalitoimitsijoita seurakuntavaaleihin

Rovaniemen seurakunnassa järjestetään seurakuntavaalit 18.11.2018. Vaalien ennakkoäänestys järjestetään 6.11.-10.11.2018.

Vaalilautakunta tarvitsee avukseen ennakkoäänestyksen ajaksi 6.-10.11.2018 täysi-ikäisiä vaalitoimitsijoita. Vaalitoimitsijoita tarvitaan 20-25 kaupungin eri äänestyspisteisiin.

Vaalitoimitsijoille maksetaan palkkaa 10,36 euroa/h. Lisäksi korvataan mahdolliset matkakulut sivukappeleille.

Vaalilautakunta järjestää tarvittavan koulutuksen ja opastuksen viikolla 44.

Täytä hakemuksesi kirkkoHR-järjestelmään.

Hakuaika 28.9.-10.10.2018.

Vaalitoimitsijaksi täältä.

Seurakuntapastorin virka, hakuaika 19.10. saakka. Klikkaa tästä.

Oppilaitospastorin virka, hakuaika 19.10. saakka. Klikkaa tästä.

Hautausmaan erityisammattimiehen työsuhde, hakuaika 6.11. saakka. Klikkaa tästä.

Kirkon avoimet työpaikat

Suomen evankelis-luterilainen kirkko työllistää noin 20 000 työntekijää. Kirkon työntekijät työskentelevät yleensä seurakunnissa, seurakuntayhtymissä, tuomiokapituleissa ja Kirkkohallituksessa. Nämä ovat itsenäisiä työnantajaorganisaatioita, joilla on oma hallinto ja ne hoitavat mm. henkilöstönsä rekrytoinnit itsenäisesti.

Kirkossa tehdään monenlaisia töitä. Noin puolet työpaikoista on hengellisen työn tehtäviä, joihin kuuluvat papit, kanttorit, diakoniatyön ja nuoriso- ja lapsityön tehtävät. Kirkossa on lisäksi työntekijöitä mm. hallinnon, toimistotyön, viestinnän, tietohallinnon ja kiinteistönhoidon tehtävissä.

Katso kirkon avoimet työpaikat täältä.