Nuorteniltoja ja tapahtumia:

NUORTENILLAT joka perjantai klo 16-20 Raikulla, elikkäs nuorisotoimistossa Rauhankatu 70 D, 2.kerros

POIKIEN PELI-ILTA kerran kuussa torstaisin. Lautapelien pelaamista, lisätiedot Ari Jarva.

Seuraa meitäs myös Instagramissa: roisrknuoret sekä apostolinkyydissa (liikkuva nuorisotila)

KEVÄTJUHLA pe 24.5. klo 18. Kirkossa nuortenmessu, jossa isosten ja avustajien tehtäväänsiunaaminen. Jatkot seuriksella hyvässä seurassa ja tarjoilujen kera. Tule viihtymään!

 

ETKOT&JATKOT Rippileirikesän lopetus sekä isoskauden aloitus tapahtuma järjestetään elokuussa 16.8.-18.8.2024. Tänä vuonna tapahtuma on entistä suurempi, koska se jatkuu koko viikonlopun!

Perjantaina 16.8. ihana Juhani Tikkanen esiintyy Rovaniemen kirkossa ja sen jälkeen halukkaille on seurakuntakodilla tarjolla pizzaa sekä muuta ohjelmaa.

Lauantaina 17.8. Seurakunnan nuorisotyö järjestää retken Tornioon, jossa osallistumme nuorille suunnattuun gospelmusiikkitapahtumaan: Maata Näkyvissä Pohjoinen Ulottuvuus.  Pohjoinen Ulottuvuus on marraskuussa Turussa järjestettävien Maata Näkyvissä -festareiden etukäteistapahtuma, jonka järjestää Tornion seurakunta, Maata Näkyvissä -festarit, ohjelmatoimisto Puisto Live ja Sleyn nuorisotyö. Tapahtumassa esiintyy gospeltähtiä kuten Freesia, Juhani Tikkanen, Kotiinpalaajat, Park 7 ja PapiPike

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Rovaniemen seurakunta järjestää nuorille kuljetuksen Tornioon ja takaisin sekä ruokailun tapahtumassa. Tapahtumaan pitää ilmoittautua erikseen. Ilmoittaminen aukeaa lähempänä tapahtumaa

Sunnuntaina 18.8.  

Sunnuntaina pidetään nuorten piknik, jossa luvassa pientä purtavaa ja yhdessä tekemistä

 

NUORTEN KAUNEIMMAT JOULULAULUT 20.12. klo 18 kirkossa.

Kysy lisää

Nuorisopastori, rippikouluteologi
Nuorisosihteeri

Rippikouluasiat.