Kriminaali- päihde- ja katulähetystyö

Katulähetystyö on diakonian perusteista lähtevää ja vapaaehtoisuuteen perustuvaa päihde- ja kriminaalityötä. Keskeistä työssä on evankeliumin jakaminen sanoin ja teoin ihmisarvon säilyttämiseksi vaikeissa elämäntilanteissa. Toiminnassa on mukana 15 vapaaehtoistyöntekijää. Yhteistyötä tehdään Rikosuhripäivystyksen kanssa.

Kiinnostaako katulähetystyö?

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoisesta päihde- ja kriminaalityöstä ota yhteyttä diakoniatyöntekijään.

Katulähetysillat

Maanantaisin klo 17 seurakuntakodin yläsalissa. Osoitteessa Rauhankatu 70 F. Sanaa, laulua ja yhteistä rukousta kahvikupposen äärellä.

Soppatykkitempaus

Lordin aukiolla torstaina 31.1. ja 28.2. kello 11 alkaen. Soppaa jaetaan niin kauan kuin sitä riittää. Paikalla seurakunnan työntekijöitä ja Katulähetystyön vapaaehtoisia, jakamassa tietoa seurakunnan tapahtumista.

Soppatykillä riittää kävijöitä.

Soppatykki

Rovaniemen seurakunnalla on oma soppatykki jota hyödynnetään erilaisissa tapahtumissa. Kerrallaan keittoa riittää jopa 450 henkilölle. Seurakunnan diakoniatyö järjestää säännöllisesti soppatykkitempauksia, joissa yhteistyökumppaneina voivat toimia paikalliset yritykset tai yhteisöt.

Päihde-, kriminaali- ja katulähetystyö
Keskikaupunki