Kriminaali- päihde- ja katulähetystyö

Katulähetystyö on diakonian perusteista lähtevää ja vapaaehtoisuuteen perustuvaa päihde- ja kriminaalityötä. Keskeistä työssä on evankeliumin jakaminen sanoin ja teoin ihmisarvon säilyttämiseksi vaikeissa elämäntilanteissa. Toiminnassa on mukana 15 vapaaehtoistyöntekijää. Yhteistyötä tehdään Rikosuhripäivystyksen kanssa.

Kiinnostaako katulähetystyö?

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoisesta päihde- ja kriminaalityöstä ota yhteyttä diakoniatyöntekijään.

Katulähetysillat

Maanantaisin klo 17 seurakuntakodin yläsalissa. Osoitteessa Rauhankatu 70 F. Sanaa, laulua ja yhteistä rukousta kahvikupposen äärellä.

Soppatykkitempaus

Lordin aukiolla torstaina 27.9. ja 25.10. kello 11 alkaen. Soppaa jaetaan niin kauan kuin sitä riittää. Paikalla seurakunnan työntekijöitä ja Katulähetystyön vapaaehtoisia, jakamassa tietoa seurakunnan tapahtumista.

Leiri päihderiippuvaisille

Norvajärvellä 24 – 27.9.

Alkoholin tai muiden päihteiden käytöstä kehittyy usein vakava elämänongelma, josta ei useinkaan selviä omin voimin. Rovaniemen seurakunnan diakoniatyö järjestää leirin naisille sekä miehille, jonka tarkoituksena on tukea päihteistä vapaaseen elämään.

Leirimaksu on 40€.

Lähtö seurakuntakeskukselta maanantaina 24.9. klo 9:30

Leiri loppuu Norvajärvellä torstaina 27.9 n. klo 12:00

Ilmoittautuminen, viimeistään 14.9., sekä tiedustelut diakoni Antti Häröltä puh. 040-7687606

Rovaniemen seurakunnan diakoniatyön päihde- ja kriminaalityö ja Rovaniemen kaupunki yhdessä järjestävät syksyn aikana kerran kuussa virkistyspäivän lähiseudulle. Seuraava virkistyspäivä on 9.10. Hiidenkirnuille.

Soppatykillä riittää kävijöitä.

Soppatykki

Rovaniemen seurakunnalla on oma soppatykki jota hyödynnetään erilaisissa tapahtumissa. Kerrallaan keittoa riittää jopa 450 henkilölle. Seurakunnan diakoniatyö järjestää säännöllisesti soppatykkitempauksia, joissa yhteistyökumppaneina voivat toimia paikalliset yritykset tai yhteisöt.

Päihde-, kriminaali- ja katulähetystyö
Keskikaupunki