Kriminaali- päihde- ja katulähetystyö

Katulähetystyö on diakonian perusteista lähtevää ja vapaaehtoisuuteen perustuvaa päihde- ja kriminaalityötä. Keskeistä työssä on evankeliumin jakaminen sanoin ja teoin ihmisarvon säilyttämiseksi vaikeissa elämäntilanteissa. Toiminnassa on mukana 15 vapaaehtoistyöntekijää. Yhteistyötä tehdään Rikosuhripäivystyksen kanssa.

Kiinnostaako katulähetystyö?

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoisesta päihde- ja kriminaalityöstä ota yhteyttä diakoniatyöntekijään.

Katulähetysillat

Maanantaisin klo 17 seurakuntakodin yläsalissa. Osoitteessa Rauhankatu 70 F. Sanaa, laulua ja yhteistä rukousta kahvikupposen äärellä. Kevään 2019 viimeinen ilta 27.5.

Katulähetyksen retkipäivät Paaniemen majalle

KESKIVIIKKONA 3.7. KLO 9 – n. 16.
Ilmoittautuminen diakoni Antti Härölle viimeistään 24.6.
Puh. 040-7687606.

KESKIVIIKKONA 7.8. KLO 9 – n. 16.
Ilmoittautuminen kesädiakoni Annu Kivilompololle
viimeistään 31.7. Puh. 040-3526244.

Lähtö kirkon parkkipaikalta klo 9 ja paluu n. 16
samaan paikkaan.
Päivä sisältää pientä ohjelmaa, ruokailu,
saunomista (omat sauna tarpeet) sekä yhdessäoloa.

Katulähetystyön valtakunnallisia kesäpäiviä vietetään 9.-11.8.2019

Tästä klikkaamalla löydät tietoa tarkemmin!

Soppatykki

Rovaniemen seurakunnalla on oma soppatykki jota hyödynnetään erilaisissa tapahtumissa. Kerrallaan keittoa riittää jopa 450 henkilölle. Seurakunnan diakoniatyö järjestää säännöllisesti soppatykkitempauksia, joissa yhteistyökumppaneina voivat toimia paikalliset yritykset tai yhteisöt.

Päihde-, kriminaali- ja katulähetystyö
Keskikaupunki