Kuva opiskelijasta.

Voimaa opintoihin seurakuntayhteydestä

Seurakunnan oppilaitostyö toimii osana opiskelijoiden hyvinvointipalveluita ja tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiseen, kohtaamisiin ja yhdessäoloon erilaisissa tapahtumissa sekä rinnalla kulkemiseen opiskelijan arjessa. Usko Jumalaan ja evankeliumin iloon antaa voimia ja toivoa arkeen ja juhlaan.

Oppilaitospastori paikalla

Maanantaisin yliopistolla klo 10-12 Hiljaisessa huoneessa. Tiistaisin klo 13-15 Lapin ammattikorkeakoulussa osoitteessa Jokiväylä 11, c229. Myös muita aikoja voidaan sopia. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, soittaa tai laittaa viestiä Facebookissa.

Säännöllinen toiminta

Rukoushetket

Maanantaisin klo 11.30
Lapin yliopiston Hiljaisessa huoneessa.

Oma-illat Rauhankadulla

Rentoja iltoja lauantaisin, iltapalaa, musiikkia, alustus.
Lisätietoa illoista löydät tästä linkistä.

Oma-sana

Raamattupiiri, joka kokoontuu säännöllisin väliajoin kerran viikossa. Lisätietoja raamattupiiristä saat oppilaitospastorilta.
Liity ryhmään facebookissa: OMA-sana.

Sählyä opiskelijoille

Liity ryhmään facebookissa:
Rovaniemen srk SÄHLY opiskelijoille.

Lapsiperheen raamattupiiri

ajankohdat torstaisin klo 18, aiheena Efesolaiskirje Community Bible Studyn avulla.

Kokoontuu kodeissa, lisätietoa heini.kesti@evl.fi 0401781018

Tässä syksyn ajat
9.11.
23.11.
30.11.

Lähetä yhteystietosi oppilaitospastorille,
niin voit liittyä sähköpostilistalle.

English Bible Study

Meetings once a week. Adress: Keltakangas 2-4.
 Join our Facebook group:
Englis Bible Study Rovaniemi

Raamattupiiri

kirkon kryptassa joka toinen torstai klo 18, syksyllä käsitellään Jaakobinkirjettä. Community Bible Study:n avulla. pienryhmissä käsitellään kysymyksiä, myös englanninkielinen ryhmä. Syksyn aikataulut:  16.11., 30.11.,14.12.

Laulattaako? Kuoroista ja musiikkitoiminnasta löytyy tietoa täältä.

Vs. Lapsityön pastori
Keskikaupunki Korkalovaara-Ounasjoki Ounasvaara-Alakemijoki Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Raamattupiirin vetäjäksi / ryhmän ohjaajaksi?

Kiinnostaako raamattupiirityökentely? Tule oppimaan ryhmänohjaamista 20.1. klo 12-15 Seurakuntakeskukseen. Tutustutaan Community Bible Study –raamattupiiri materiaaliin ja ryhmänohjaamiseen. Kouluttamassa Heidi ja Jari Myrskykari. Lisätietoja: pirita.bucht@evl.fi 0400365878.