Kuva opiskelijasta.

Hei, opiskelija & nuori aikuinen – tervetuloa kotiseurakuntaan!

"Älä sano, että olet nuori, vaan mene, minne ikinä sinut lähetän, ja puhu, mitä minä käsken sinun puhua. Älä pelkää ketään, sillä minä, Herra, olen sinun kanssasi ja suojelen sinua." -Jer. 1:7-8

Oppilaitospastori - sinua varten!

Tiesitkö että... oppilaitospastori on osa opiskelijan hyvinvointipalveluja. Papin kanssa voit tulla keskustelemaan mistä vain maan ja taivaan välillä, juomaan kupposen kahvia/teetä tai vaikka rukoilemaan yhdessä. Oppilaitospastori päivystää kampuksella tiettyinä kellonaikoina (ks. alla), mutta tapaamisen sopiminen muuhun aikaan on myös mahdollista. Mitä ikinä omassa elämässäsi onkaan meneillään, voit ottaa yhteyttä!

Opiskelijatyöntekijä kampuksilla

Yliopiston hiljaisessa huoneessa maanantaisin klo 10-12. Hiljaiseen huoneeseen löydät kun menet  pääaulasta läpi, kirjaston viereisestä ovesta ulos ja vähän matkaa alamäkeen: ovi on oikealla! Millan saa parhaiten kiinni Whatsapp-viestillä (p. 040 358 6067) tai vetäisemällä hihasta.

Lapin ammattikorkeakoulussa (Jokiväylä 11, c229) tiistaisin klo 13-15 tai ota yhteys Nooraan (p. 040 137 2988).

"Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." -Jer. 29:11

Miten tulla mukaan?

Olet sitten uusi Rovaniemellä tai muuten vain etsit paikkaasi seurakunnassa tai maailmassa, helpoin tapa lähteä mukaan on tulla mukaan OMA-iltaan tai vaikkapa tänä keväänä pyörivälle Alfa-kurssille!

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä (vetäisemällä hihasta, soittamalla tai vaikka Whatsapp-viestillä) oppilaitospastori Millaan, p. 040 358 6067. Milla kertoo mielellään, mitä seurakunnassa on meneillään ja voi pohtia kanssasi yhdessä mihin juuri sinä voisit lähteä mukaan.

Seuraa opiskelijatyötä Instagramissa: church_roi_campus

Säännölliset

Kysy, keskustele, kyseenalaista Alfa-kurssilla! (Kevät 2019)

Mitä olisi hyvä tietää Raamatusta? Mitä järkeä on rukoilla? Mikä on Pyhä Henki? Entä seurakunta? Alfa-kurssilla perehdytään kristinuskon keskeisiin sisältöihin ja väitteisiin. Parin tunnin kokoontumisissa syödään välipalaa, kuullaan alustus ja jatketaan juttua pienissä ryhmissä. Olet tervetullut olit sitten kristitty, ateisti, agnostikko, muslimi tai jotain siltä väliltä – ja olit sitten opiskelija tai et! Torstaisin klo 17 yliopiston Lovisassa ja viereisessä luentosalissa (poikkeukset: hiljaisella viikolla kokoonnumme ke 17.4. ja viimeinen kerta ke 13.5. klo 17). Kysy lisää oppilaitospastori Millalta!

Rukoushetket

Mistä sinä haluaisit tänään kiittää Jumalaa? Mitä haluaisit pyytää? Kenen läheisen puolesta haluaisit rukoilla? Aloita viikko poikkeamalla maanantaina klo 11.30 Lapin yliopiston Hiljaiseen huoneeseen.

OMAa paikkaa etsimässä?

Tule OMA-iltaan iltapalalle, ylistämään, rukoilemaan ja kuuntelemaan opetusta – ja tutustumaan toisiin (eli seurakuntaan <3). OMA-illoissa jokainen on arvokas paitsi Jumalan silmissä (Olet Minulle Arvokas) myös toinen toisensa silmissä. Kevään viimeiset OMA-illat 6.4., 4.5. ja 18.5. klo 17 seurakuntakeskuksen alakerrassa (käynti Yliopistonkadulta). Voit myös tulla tekemään iltaa! Aloitamme valmistelut klo 15.30 ja kaikenlainen apu on tervetullutta. Lisätietoa saat tästä linkistä tai kysymällä suoraan! :)

Ryhmät

Oma-sana

Raamattupiiri, joka kokoontuu säännöllisin väliajoin kerran viikossa. Lisätietoja raamattupiiristä saat oppilaitospastorilta.
Liity ryhmään facebookissa: OMA-sana.

Sählyä opiskelijoille

Liity ryhmään facebookissa:
Rovaniemen srk SÄHLY opiskelijoille.

Lapsiperheen raamattupiiri

ajankohdat torstaisin klo 18, aiheena Efesolaiskirje Community Bible Studyn avulla.

Kokoontuu kodeissa, lisätietoa heini.kesti@evl.fi 0401781018

Lähetä yhteystietosi oppilaitospastorille,
niin voit liittyä sähköpostilistalle.

English Bible Study

Meetings once a week. Adress: Keltakangas 2-4.
Join our Facebook group:
Englis Bible Study Rovaniemi

Laulattaako? Kuoroista ja musiikkitoiminnasta löytyy tietoa täältä.