Opiskelijoita tietokoneiden äärellä hyväntuulisina.

Hei, opiskelija & nuori aikuinen – tervetuloa kotiseurakuntaan!

"Älä sano, että olet nuori, vaan mene, minne ikinä sinut lähetän, ja puhu, mitä minä käsken sinun puhua. Älä pelkää ketään, sillä minä, Herra, olen sinun kanssasi ja suojelen sinua." -Jer. 1:7-8

Hi, student & young adult - welcome to your home parish!

“Do not say, ‘I am too young.’ You must go to everyone I send you to and say whatever I command you. Do not be afraid of them, for I am with you and will rescue you." -Jer. 1:7-8

Toimintaa opiskelijoille

Kirkko kampuksilla

Seurakunta on siellä missä seurakuntalaiset ovat - ja niin ovat seurakunnan työntekijätkin. Oppilaitospastorit ja nuorisotyöntekijät päivystävät yliopiston, ammattikorkeakoulun ja ammattikoulun kampuksilla lukukausien aikana.

Olet Minulle Arvokas - OMA-messu

Tämä on Jumalan viesti meille. Olemme Hänelle äärettömän rakkaita ja arvokkaita, myös silloin kun olemme tyrineet pahasti, kun epäonnistumme tai kun satutamme toisia tai itseämme. Näistä sanoista tulee myös etuliite OMA. Tule mukaan OMA-yhteyteen - uudenlaiseen messuun, palvelemaan omilla lahjoillasi tai opettelemaan uutta tiimeihin (sekä staff-iltoihin) ja tutustumaan uskoon ja muihin seurakuntalaisiin soluissa! Ilmottautuminen tiimeihin ja soluihin messussa tai suoraan oppilaitospastori Millalle.

Miten tulla mukaan?

Olet sitten uusi Rovaniemellä tai muuten vain etsit paikkaasi seurakunnassa tai maailmassa, helpoin tapa lähteä mukaan on tulla mukaan OMA-messuun.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä (vetäisemällä hihasta, soittamalla tai vaikka Whatsapp-viestillä) oppilaitospastori Millaan. Milla kertoo mielellään, mitä seurakunnassa on meneillään ja voi pohtia kanssasi yhdessä mihin juuri sinä voisit lähteä mukaan.

Ota yhteyttä / Contact

Oppilaitostyön pastori

Activities for students

Church at campus

Church is where the parishioners are - and so are those who work for the church. Student pastors and youth workers have meeting hours at university, university of applied sciences and vocational school campuses during the academic year.

You are precious to me - OMA mass

This is God's message to us. We are incredibly dear and precious to him, also when we have messed up very bad, also when we fail or when we hurt each other or ourselves. This is what OMA stands for: you are precious to me (in Finnish: olet minulle arvokas).

How to come along?

No matter if you are new in Rovaniemi or if you look for your place within the church or the world, the easiest way is to come to OMA masses.

You may also contact the student pastor Milla, directly (by coming to talk, giving a call or sending a Whatsapp message). Milla will be pleased to tell/discuss what is going on in our parish and what could be your way to participate.