Kuva opiskelijasta.

Hei, opiskelija & nuori aikuinen – tervetuloa kotiseurakuntaan!


"Älä sano, että olet nuori, vaan mene, minne ikinä sinut lähetän, ja puhu, mitä minä käsken sinun puhua. Älä pelkää ketään, sillä minä, Herra, olen sinun kanssasi ja suojelen sinua." -Jer. 1:7-8


Kirkko kampuksilla

Seurakunta on siellä missä seurakuntalaiset ovat - ja niin ovat seurakunnan työntekijätkin.

Oppilaitospastorit ja nuorisotyöntekijät päivystävät yliopiston, ammattikorkeakoulun ja ammattikoulun kampuksilla lukukausien aikana: tarkempaa tietoa ajoista ja paikoista löydät täältä.

Samaiselta sivulta löydät tietoa myös muista opiskelijatyön tapahtumista: uusien opiskelijoiden siunaamisesta, leiristä, Alfa-kurssista, kauneimmista joululauluista...

 

Olet Minulle Arvokas

Tämä on Jumalan viesti meille. Olemme Hänelle äärettömän rakkaita ja arvokkaita, myös silloin kun olemme tyrineet pahasti, kun epäonnistumme tai kun satutamme toisia tai itseämme. Näistä sanoista tulee myös etuliite OMA.

Syksyn ensimmäisessä OMA-illassa 31.8. katsomme tulevaisuuteen toiveikkain mielin. Tervetuloa seurakuntakeskukseen (Rauhankatu 70) klo 17-19! Tarjolla myös iltapalaa.

Kesä - eikä mitään tekemistä?

Älä huoli...

1) vaan tule mukaan kesähengailuihin! Kokoonnumme 19.6. ja 17.7. klo 18 jälkeen kirkkolammen rantaan piknikille, pelailemaan, soittelemaan, rukoilemaan... tule sinäkin! Jos Lapin kesä yllättää, vietämme vietämme iltaa kirkkolammen rannan sijaan kirkon kryptassa. Etkö löydä perille? Soita Millalle p. 040 358 6067

2) sillä syksy tulee kohta, ja silloin starttaa kaikki - messu, solut, Alfa, tapahtumat..! Nyt on erinomainen hetki ilmoittautua 6.-8.9. järjestettävälle OMA Base Campille (bit.ly/roi_basecamp_2019), pohtia mitä omat lahjasi ovat ja missä haluaisit kehittyä, mitä sinä haluaisit olla tekemässä & miten sinä haluaisit olla mukana rakentamassa seurakuntaa, rukoilla ja lukea Raamattua (suositus Youversionin lukuohjelmille) sekä muuten latailla akkuja tulevaa varten!


"Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." -Jer. 29:11


Miten tulla mukaan?

Olet sitten uusi Rovaniemellä tai muuten vain etsit paikkaasi seurakunnassa tai maailmassa, helpoin tapa lähteä mukaan on tulla mukaan OMA-iltaan.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä (vetäisemällä hihasta, soittamalla tai vaikka Whatsapp-viestillä) oppilaitospastori Millaan, p. 040 358 6067. Milla kertoo mielellään, mitä seurakunnassa on meneillään ja voi pohtia kanssasi yhdessä mihin juuri sinä voisit lähteä mukaan.


Seuraa opiskelijatyötä Instagramissa: church_roi_campus