nuoria aikuisia vilkuttelee lintutornissa olevalle kuvaajalle Auttikönkäällä

Hei! Hello!

Tältä sivulta löydät tietoa Rovaniemen opiskelijoille ja opiskelijahenkisille järjestämistä tapahtumista ja toiminnasta. Tervetuloa mukaan!

On this website you find information about the work our church does with students and student-minded people. Come and join us!
 

Kirkko kampuksilla

Seurakunta on siellä missä seurakuntalaiset ovat - ja niin ovat seurakunnan työntekijätkin. Oppilaitospastorit ja nuorisotyöntekijät päivystävät yliopiston, ammattikorkeakoulun ja ammattikoulun kampuksilla lukukausien aikana. Löydät tietoa oppilaitoksissa tapahtuvasta työstä omalta alasivultaan.

Lukuvuoden avajaisjumalanpalvelus

Seurakunnan oppilaitostyöntyöntekijät järjestävät yhdessä opiskelijoiden kanssa joka syksy lukuvuoden avajaisjumalanpalveluksen Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Tervetuloa.

Hyvinvointitapahtumat

Haluatko vapaa-ajalle tekemistä ja mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin? Tule mukaan hyvinvointitapahtumiimme! Tapahtumat ovat ilmaisia tai lähes ilmaisia, mutta niihin on ilmoittautuminen, jotta pystymme varaamaan riittävästi ruokaa ja kyytejä. Lue lisää tietoa tulossa olevista tapahtumista hyvinvointitapahtumien omalta alasivulta ja ilmoittaudu oppilaitostyön linkkipuun kautta.

Kauneimmat joululaulut

Järjestämme vuosittain kampuksilla (oppilaitoksen toiveista riippuen) jouluisia tapahtumia, joissa mm. lauletaan joululauluja, juodaan glögiä ja on mahdollisesti myös muuta ohjelmaa.

Alfa-kurssi

Alfa-kurssi on kurssi, jossa tutustutaan lukukauden mittaan kristinuskoon ja toisiin ihmisiin. Alfa-kurssia järjestävät Rovaniemen seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset. Voit lukea lisää Alfasta sen omalta alasivulta.

Olet Minulle Arvokas - OMA-messu

Tämä on Jumalan viesti meille. Olemme Hänelle äärettömän rakkaita ja arvokkaita, myös silloin kun olemme tyrineet pahasti, kun epäonnistumme tai kun satutamme toisia tai itseämme. Näistä sanoista tulee myös etuliite OMA. Tule mukaan OMA-yhteyteen - uudenlaiseen messuun, palvelemaan omilla lahjoillasi tai opettelemaan uutta tiimeihin (sekä staff-aamuihin) ja tutustumaan uskoon ja muihin seurakuntalaisiin soluissa sekä muussa toiminnassa! Ilmottautuminen tiimeihin ja soluihin messussa tai suoraan oppilaitospastori Millalle. Lisätietoa OMA-toiminnasta sen omalta alasivulta.

Miten tulla mukaan?

Olet sitten uusi Rovaniemellä tai muuten vain etsit paikkaasi seurakunnassa tai maailmassa, helpoin tapa lähteä mukaan on tulla mukaan OMA-messuun.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä (vetäisemällä hihasta, soittamalla tai vaikka Whatsapp-viestillä) oppilaitospastori Mikkoon. He kertovat mielellään, mitä seurakunnassa on meneillään ja voi pohtia kanssasi yhdessä mihin juuri sinä voisit lähteä mukaan.

Jos olet 18-vuotta täyttänyt ja  sinua kiinnostaa toimia nuorten auttamiksi täällä Rovaniemellä, sinun kannattaa tutustua syksyllä 2023 käynnistyvään Saapas-toimintaa. Löydät tietoa Saappaasta seurakunnan erityisnuoristyön sivuilta.

Church on campus

Church is where the parishioners are - and so are those who work for the church. Student pastors and youth workers have meeting hours at university, university of applied sciences and vocational school campuses during the academic year. For more information, please visit church on campus page.

School year opening service

The campus workers together with students organize the opening service of the academic year for the students of the University of Lapland and the Lapland University of Applied Sciences every autumn.  Welcome!

Wellbeing events

We organize montly a wellbeing event: trip, sauna night, or something similar. These events are kept in or outside of Rovaniemi, and are most likely free of charge. Church usually offers some kind of snacks, and if we are going farther away, we organize rides. Read more on wellbeing events page and sign up in our Linktree. Sign up period starts usually one month before the event.

Greatest Christmas Carols

Greatest Christmas Carols sing-alongs are organised on universty campuses during Advent time annually.

Alfa course

Alpha is a course that discusses great questions of human life - i.e. meaning of life, problem of evil, forgiveness, and priorities - from Christian viewpoint. Read more on Alfa course page.

You are precious to me - OMA

This is God's message to us. We are incredibly dear and precious to him, also when we have messed up very bad, also when we fail or when we hurt each other or ourselves. This is what OMA stands for: you are precious to me (in Finnish: olet minulle arvokas). For more information on our masses, teams, homegroups, and other activities, please visit OMA page.

How to come along?

No matter if you are new in Rovaniemi or if you look for your place within the church or the world, the easiest way is to come to OMA mass.

You may also contact our campus pastor Mikko, directly (by coming to talk, giving a call or sending a Whatsapp message). They will be pleased to tell/discuss what is going on in our parish and what could be your way to participate.

Ota yhteyttä / Contact

Oppilaitospastori, Lapin yliopisto
Keskikaupunki
Nuorisotyönohjaaja, erityisnuorisotyö
Nuorisotyönohjaaja, erityisnuorisotyö
Nuorisotyönohjaaja
Keskikaupunki