nuoria aikuisia vilkuttelee lintutornissa olevalle kuvaajalle Auttikönkäällä

Hei, opiskelija & nuori aikuinen – tervetuloa kotiseurakuntaan!

"Älä sano, että olet nuori, vaan mene, minne ikinä sinut lähetän, ja puhu, mitä minä käsken sinun puhua. Älä pelkää ketään, sillä minä, Herra, olen sinun kanssasi ja suojelen sinua." -Jer. 1:7-8

Hi, student & young adult - welcome to your home parish!

“Do not say, ‘I am too young.’ You must go to everyone I send you to and say whatever I command you. Do not be afraid of them, for I am with you and will rescue you." -Jer. 1:7-8


Toimintaa opiskelijoille ja nuorille aikuisille! (For English, please scroll down!)

Kirkko kampuksilla

Seurakunta on siellä missä seurakuntalaiset ovat - ja niin ovat seurakunnan työntekijätkin. Oppilaitospastorit ja nuorisotyöntekijät päivystävät yliopiston, ammattikorkeakoulun ja ammattikoulun kampuksilla lukukausien aikana. Löydät tietoa oppilaitoksissa tapahtuvasta työstä omalta alasivultaan.

Hyvinvointitapahtumat

Haluatko vapaa-ajalle tekemistä ja mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin? Tule mukaan hyvinvointitapahtumiimme! Tapahtumat ovat ilmaisia, mutta niihin on ilmoittautuminen, jotta pystymme varaamaan riittävästi ruokaa ja kyytejä. Lue lisää tietoa tulossa olevista tapahtumista ja ilmoittaudu oppilaitostyön linkkipuun kautta.

Kevätpicnic (tai -nyyttärit) 21.5.

Olet Minulle Arvokas - OMA-messu

Tämä on Jumalan viesti meille. Olemme Hänelle äärettömän rakkaita ja arvokkaita, myös silloin kun olemme tyrineet pahasti, kun epäonnistumme tai kun satutamme toisia tai itseämme. Näistä sanoista tulee myös etuliite OMA. Tule mukaan OMA-yhteyteen - uudenlaiseen messuun, palvelemaan omilla lahjoillasi tai opettelemaan uutta tiimeihin (sekä staff-aamuihin) ja tutustumaan uskoon ja muihin seurakuntalaisiin soluissa sekä muussa toiminnassa! Ilmottautuminen tiimeihin ja soluihin messussa tai suoraan oppilaitospastori Millalle. Lisätietoa OMA-toiminnasta sen omalta alasivulta.

Miten tulla mukaan?

Olet sitten uusi Rovaniemellä tai muuten vain etsit paikkaasi seurakunnassa tai maailmassa, helpoin tapa lähteä mukaan on tulla mukaan OMA-messuun.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä (vetäisemällä hihasta, soittamalla tai vaikka Whatsapp-viestillä) oppilaitospastori Mikkoon tai Janiin. He kertovat mielellään, mitä seurakunnassa on meneillään ja voi pohtia kanssasi yhdessä mihin juuri sinä voisit lähteä mukaan.

Opiskelijoita haalareissa tekemässä kirkon freskoon liittyvää tehtävää

Activities for students and young adults!

Church on campus

Church is where the parishioners are - and so are those who work for the church. Student pastors and youth workers have meeting hours at university, university of applied sciences and vocational school campuses during the academic year. For more information, please visit church on campus page.

Wellbeing events

We organize montly a wellbeing event: trip, sauna night, or something similar. These events are kept in or outside of Rovaniemi, and are most likely free of charge. Church usually offers some kind of snacks, and if we are going farther away, we organize rides. Read more and sign up in our Linktree. Sign up period starts usually one month before the event.


Spring picnic / Potluck 21st of May​

You are precious to me - OMA

This is God's message to us. We are incredibly dear and precious to him, also when we have messed up very bad, also when we fail or when we hurt each other or ourselves. This is what OMA stands for: you are precious to me (in Finnish: olet minulle arvokas). For more information on our masses, teams, homegroups, and other activities, please visit OMA page.

How to come along?

No matter if you are new in Rovaniemi or if you look for your place within the church or the world, the easiest way is to come to OMA mass.

You may also contact our campus pastors Milla and Antti, directly (by coming to talk, giving a call or sending a Whatsapp message). They will be pleased to tell/discuss what is going on in our parish and what could be your way to participate.

Ota yhteyttä / Contact

vt. kappalainen
Keskikaupunki
vt. oppilaitospastori
Ounasvaara-Alakemijoki
vt. seurakuntapastori
Keskikaupunki
Nuorisotyönohjaaja, erityisnuorisotyö