Tuomasmessut - tervetuloa!

Matalankynnyksen Tuomasmessu kutsuu sinut mukaan:

Tuomasmessu kutsuu sinua läheiseen ja lämminhenkiseen messuun. Kaikki ovat tervetulleita riippumatta koosta, väristä, iästä, hengellisestä taustasta. Messu on tarkoitettu uskoville, epäileville ja teille jotka ette usko. Messussa rukoillaan, lauletaan, ollaan yhteisen ehtoollisen ääressä. Tule sellaisena kuin olet, iloinesi, suruinesi ja kysymystesi kanssa. Rohkaistaan toinen toistamme avaraan, itseä ja toista armahtavaan uskoon.

Tuomasmessuvastaava: seurakuntapastori Miia Raninen
(etunimi.m.sukunimi@evl.fi), 040 198 1672

Millaisia vapaaehtoistehtäviä on Tuomastiimissä?

Tervetuloa palvelemaan Tuomasmessuun

Jumalanpalveluksissa on monenlaisia tehtäviä, joihin voit vapaaehtoisena osallistua. Voit toimia esimerkiksi ehtoollisavustajana (tarvitaan koulutus), raamatun lukijana ja esirukousvastaavana tai -avustajana, sivualttarin rakentamisessa, vastaanottamassa messuuntulijoita, jakamassa virsikirjoja, kolehdinkerääjänä, auttaa kirkkokahvien järjestämisessä tai voit tulla laulamaan Tuomaskuoroon. Tuomasmessujen musiikkivastaava: kanttori Maie Kuusik (etunimi.sukunimi@evl.fi), 040 739 5974

Tuomasmessut suunnitellaan etukäteen kokoontumisissa

Tuomasmessutiimi kokoontuu yleensä seurakuntakeskuksessa (sis. käynti Yliopistonkadun puolelta). Kokoontumisiin kutsutaan ja päivämäärät pyritään ilmoittamaan tässä, Tuomasmessujen alasivulla. Tuomasmessutiimillä on myös oma Facebook-ryhmä, johon voi lähettää liittymispyynnön klikkaamalla tästä linkistä. Tuomasmessujen päivämäärät ja kellonajat julkaistaan Rovaniemen seurakunnan www-sivujen tapahtumakalenterissa ja Facebook-sivujen tapahtumissa.

Tuomasmessut 2022
2022 Suunnittelupalaveri Tuomasmessu
Helmikuu 7.2. klo 18 su 27.2. klo 18
Maaliskuu 28.2. klo 18 su 13.3. klo 18
Huhtikuu 21.3. klo 18 PERUTTU 18.4. klo 18 (HOX: pääsiäismaanantai)
Toukokuu 28.4. klo 18 su 29.5. klo 18
Syyskuu   su 18.9. klo 18
Lokakuu   su 16.10. klo 18
Marraskuu   su 13.11. klo 18
Joulukuu   ke 21.12. klo 18 Kauneimpien  joululaulujen merkeissä

Vanhempi pitää nuorempaa kädestä kiinni.