Kuva hymyilevistä koululaisista.

Tyttöjen ja poikien toimintaa

Kouluikäisille on monipuolista kerhotoimintaa: puuha-, kokki-, liikunta-, sähly- ja pelailukerhoja. Tarjolla on myös avointen ovien tyyppisiä kokoontumisia ja toimintaa. Näistä tietoa lisää aluiden otsikoiden alla.

Syksyn ja talven mittaan on tarjolla viikonloppuisin ja loma-aikojen leirejä.

Partiotoiminta kutsuu mukaansa uusia partiopolun aloittajia elokuussa.

Lisätietoja kerhoista saat klikkaamalla "Kerhot kouluikäisille". Tapahtumat ilmoitetaan "Kouluikäisten tapahtumat" otsikon alla. Leirivalikoimaa voit tarkastella valitsemalla "Leirit ja retket".

​​DONKKIS BIG NIGHT-toimintaillat

Illat on tarkoitettu 1-6 luokkalaisille. Luvassa jännittäviä Raamatunkertomuksia, toimintapisteitä, laulamista ja muuta huippumukavaa. Pääsemme myös kuulemaan Sakun ja Ruutin seikkailuista sekä tapaamaan iki-ihanan sinisen ystävämme, Donkki-aasin! Donkkiset ovat ilmaisia. Järjestäjänä Rovaniemen seurakunnan lapsi- ja nuorisotyö.

HUOM! Olemme huomioineet Donkkiksissa koronatilanteen. Siksi Donkkiksiin on nyt ennakkoilmoittautuminen ja väkimäärärajoite (40 lasta/ilta). Ilmoittautuminen tekstiviestillä, johon tiedoksi lapsen nimi, ikä ja onko hän tulossa Muurolaan vai Ounasrinteelle. Donkkikset elävät koronatilanteen mukaan. Jos linjaukset tiukentuvat, iltoja saatetaan joutua perumaan. Muutoin huomioimme koronan Donkkisissa panostamalla erityisesti käsihygieniaan. Myös herkuttelupiste on toistaiseksi suljettu (Muurolassa kuitenkin pientä välipalaa niille, jotka tulevat esim. suoraan koulusta). Tule Donkkiksiin vain terveenä!

Tulevat Donkkis-illat löydät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Haluaisitko Donkkis-ohjaajaksi?

Donkkikset vaativat paljon etukäteisvalmistelua, emmekä selviäisi ilman korvaamatonta vapaaehtoistyöntekijöiden porukkaa. Jos olet aikuinen tai vähintään 6-luokkalainen, olet tervetullut Donkkisohjaajaksi! Donkkisohjaaja pääsee pitämään mm. toimintapisteitä ja auttamaan järjestelyissä. Jos kiinnostuit tai jos sinulla on muuta kysyttävää Donkkiksista, laita viestiä Juholle, Jenniinalle, Seijalle.

Nuorisosihteeri
Keskikaupunki Korkalovaara-Ounasjoki Ounasvaara-Alakemijoki Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Rippikouluasiat

Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki