Kuva hymyilevistä koululaisista.

Tyttöjen ja poikien toimintaa

Kouluikäisille on monipuolista kerhotoimintaa: puuha-, kokki-, liikunta-, sähly- ja pelailukerhoja. Tarjolla on myös avointen ovien tyyppisiä kokoontumisia ja toimintaa. Syksyn ja talven mittaan on tarjolla viikonloppuisin ja loma-aikojen leirejä. Partiotoiminta kutsuu mukaansa uusia partiopolun aloittajia elokuussa.

Lisätietoja kerhoista saat klikkaamalla "Kerhot kouluikäisille". Tapahtumat ilmoitetaan "Kouluikäisten tapahtumat" otsikon alla. Leirivalikoimaa voit tarkastella valitsemalla "Leirit ja retket".

Donkkis Big Night- illat varhaisnuorille syksyllä 2019!

Hei kaikki alakouluikäiset! Sininen ystävämme Donkki-aasi saapuu jälleen pitämään teille mahtavia toimintailtoja Muurolan ja Ounasrinteen kappeleilla! Illat ovat ilmaisia ja ne järjestää Rovaniemen seurakunnan lapsi- ja nuorisotyö. Mukanaan voi myös tuoda nyyttäriherkkuja! Lisäksi: jos olet vähintään 6. luokalla tai aikuinen, voit alkaa myös oranssipaitaiseksi Donkkisohjaajaksi ja auttaa illan järjestelyissä ja pitää ikiomaa toimintapistettä!

Illat ovat klo 17-19 seuraavina aikoina:

Muurolan kappeli pe: 30.8., 20.9., 11.10., 29.11.
Ounasrinteen kappeli la: 31.8., 21.9., 12.10., 30.11.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset ohjaajaksi: nuorisotyönohjaaja Juho Rinne 040 3582135

Donkkiksen tekemiseen tarvitaan vapaaehtoisia! Tervetuloa mukaan ideoimaan ja toteuttamaan tärkeitä iltoja varhaisnuorille!

Tubekerho

Tule ideoimaan, videoimaan, esintymään ja editoimaan Tubekerhoon Ounasrinteen kappelille Herran Kukkaroon klo 16-19. Tehdään yhdessä mahtavia videoita Youtubeen. K12.
5.9.
3.10.
21.11.
12.12.

Koululaisten kirkkoyö Rovaniemen kirkossa, 2-6 -luokkalaisille

Oletko aina halunnut nukkua kirkossa? Nyt siihen on mahdollisuus – tule mukaan!

Yö kirkossa on osa 100 vuotta iloa -koululaiset kirkossa juhlavuoden valtakunnallista toimintaa. Sen kunniaksi myös Rovaniemen seurakunta osallistuu tapahtumaan ja järjestää kirkkoyön lapsille marraskuussa!

Tule mukaan tutustumaan kotikirkkoosi uudella tavalla, kun yhdessä tutkien ja seikkailen vietämme kokonaisen yön kirkossa. Syömme, leikimme, laulamme ja tottakai nukumme elämämme parhaat unet kirkkosalissa. Jos rohkeutta piisaa, saatamme kiivetä vaikka kirkontorniin asti! Koko Lysti on aivan ilmainen.

Ilmoittautumiset Innofactorissa 17.9.-20.10. Mukaan mahtuu 25 lasta. Mukana Taru Spännäri ja Ari Jarva

ilmottaudu tästä: https://rovaniemi-ilmo.service.innofactor.com/enrolmentclient/form.aspx?Key=83BE36B9020C7B48BD00DC68800C4976

10-synttärit

Koko seurakunnan yhteiset kymppisynttärit HOPLOPISSA 23.11.

Seurakunta kutsuu juhlimaan kaikki 10-vuotiaat sekä heidän perheensä! Lahjana kaikille vuonna 2019 kymmenen vuotta täyttäville seurakunta maksaa sisäänpääsyn HopLop-sisäleikkipuistoon! Lisäksi perheitä kutsutaan osallistumaan tapahtumaan niin, että HopLop tarjoaa yli kolmevuotiaille lipun hintaan 10 euroa (norm. 18 euroa), 1-2-vuotiaden lippu maksaa 7 euroa. Valvojina toimivat aikuiset pääsevät sisälle ilmaiseksi.

Lisätietoa aikatauluista ja ilmoittautumisesta tulee alkusyksystä. Mukana tapahtumassa työntekijät: Taru Spännäri, Mari Pääkkölä, Jenniina Heikkilä, Jere Turpeinen ja Petteri Mäki-Hirvelä

Nuorisosihteeri
Keskikaupunki Ounasvaara-Alakemijoki Korkalovaara-Ounasjoki Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Rippikouluasiat