Kuva hymyilevistä koululaisista.

Tyttöjen ja poikien toimintaa

Kouluikäisille on monipuolista kerhotoimintaa: puuha-, kokki-, liikunta-, sähly- ja pelailukerhoja. Tarjolla on myös avointen ovien tyyppisiä kokoontumisia ja toimintaa. Näistä tietoa lisää aluiden otsikoiden alla.

Syksyn ja talven mittaan on tarjolla viikonloppuisin ja loma-aikojen leirejä.

Partiotoiminta kutsuu mukaansa uusia partiopolun aloittajia elokuussa.

Lisätietoja kerhoista saat klikkaamalla "Kerhot kouluikäisille". Tapahtumat ilmoitetaan "Kouluikäisten tapahtumat" otsikon alla. Leirivalikoimaa voit tarkastella valitsemalla "Leirit ja retket".

Tervetuloa 10-synttäreille


Kutsumme sinut, seurakuntamme vuonna 2010 syntynyt jäsen, mukaan juhlimaan! Tänä vuonna haluamme antaa lahjaksi teatteriesityksen, jota pääset seuraamaan muun juhlaväen kanssa Korkalovaaran kappelissa. Juhlapäivä on lauantai 14.11. ja esitykset järjestetään kello 12, 15 ja 18. Tilaisuudessa noudatetaan annettuja hygienia- ja turvallisuusohjeita. Jos haluat mukaan, toimi seuraavien ohjeiden mukaan:

  • Valitse sinulle sopiva esitysaika (kello 12, 15 tai 18)
  • Ilmoittaudu SÄHKÖPOSTITSE Tarulle viimeistään 25.10. Osoite on taru.spannari@evl.fi
  • Kaikkiin sähköposteihin tulee kuittaus
  • Esitykset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos toivomasi esitys on täynnä, tarjoamme sinulle toista aikaa.

Iloisin syysterveisin

Rovaniemen seurakunnan nuorisotyön tiimi

DONKKIS NIG NIGHT-TOIMINTAILLAT TULEVAT TAAS!

Tervetuloa Donkkikseen kaikki 1-6 luokkalaiset! Luvassa jännittäviä Raamatunkertomuksia, toimintapisteitä, herkuttelua, laulamista ja muuta huippumukavaa! Pääsemme myös kuulemaan Sakun ja Ruutin seikkailuista sekä tapaamaan iki-ihanan sinisen ystävämme, Donkki-aasin! Tule ja ota kaverisi mukaan! Mukanaan voi tuoda myös herkkuja nyyttäripöytään. Donkkiset ovat ilmaisia. Järjestäjänä Rovaniemen seurakunnan lapsi- ja nuorisotyö.

Haluaisitko Donkkis-ohjaajaksi?
Donkkikset vaativat paljon etukäteisvalmistelua, emmekä selviäisi ilman korvaamatonta vapaaehtoistyöntekijöiden porukkaa. Jos olet aikuinen tai vähintään 6-luokkalainen, olet tervetullut Donkkisohjaajaksi! Donkkisohjaaja pääsee pitämään mm. toimintapisteitä ja auttamaan järjestelyissä. Jos kiinnostuit tai jos sinulla on muuta kysyttävää Donkkiksista, laita viestiä
Juholle (040 358 2135), Jenniinalle (040 7300 153) Seijalle (040 731 7987).

HUOM! Donkkikset elävät koronatilanteen mukaan. Jos linjaukset tiukentuvat, iltoja saatetaan joutua perumaan. Muutoin huomioimme koronan Donkkisissa panostamalla erityisesti käsihygieniaan.

Muurolassa perjantaisin klo 17-19:
4.9.
9.10.
6.11.

Ounasrinteellä lauantaisin klo 17-19:
5.9.
10.10.
7.11.

Vinkkejä, mitä voi puuhailla kotona: 

 

 


 

 

 

Ota yhteyttä

Nuorisosihteeri
Keskikaupunki Korkalovaara-Ounasjoki Ounasvaara-Alakemijoki Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Rippikouluasiat

Nuorisotyönohjaaja
Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki