Laskutusohje pdf-laskuille ja verkkolaskuille

Hyvä Toimittaja, Rovaniemen seurakunnan laskutusosoite löytyy alla olevasta taulukosta.

Laskutusosoitteeseen tulee lähettää VAIN laskuja, ja laskun liitteet lähetetään paperisena postitse asiakkaan tilauksen yhteydessä antamaan toimitusosoitteeseen.

Laskutusosoitetta ei myöskään tule käyttää tavarantoimitukseen, tai liikekirjeenvaihtoon, eikä mainosten lähettämiseen tms.

Huomioikaa erityisesti, että kaikki laskutustunnuksessa olevat + merkit sisältyvät laskutusosoitteeseen.

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com
Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on PDF.

Toivomme, että siirrytte verkkolaskutukseen. Verkkolaskuosoite on alla olevassa taulukossa. Operaattorimme on BASWARE, jonka tunnus on BAWCFI22.

Asiakas/maksaja Laskutusosoite Verkkolaskuosoite

Rovaniemen seurakunta