ROVANIEMEN SEURAKUNNAN LASKUTUSOSOITETIETOIHIN ON TULLUT MUUTOKSIA 11.10.2021 ALKAEN 

Laskutusohjeet 
Laskut tulee aina lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. 

Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen.

Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen
Toimittajaportaaliin kirjaudutaan tästä

Verkkolaskun laskutusformaatin tulee verkkolaskulain velvoittaman mukaisesti olla Finvoice 3.0 tai TEAPPSXML3.0 formaatteja. 

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa.

Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Laskun liitteet eivät välity eteenpäin, vaan ne on toimitettava postiosoitteeseen: Rovaniemen seurakunta, PL 8104, 96101 Rovaniemi. 


Mikäli teillä on laskuihin liittyen kysyttävää, voitte olla yhteydessä sähköpostitse roisrk.talous@evl.fi tai puhelimitse +358 16 335 511.
 

Säästöpossu.
Rahapinot vierekkäin.