Musiikki on lahja

Musiikki värittää seurakunnan elämää ja se kuuluu oleellisesti kaikkeen seurakunnan toimintaan.

Siinä missä sanat loppuvat, musiikki jatkaa kulkuaan ihmismieliin. Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen tai harrastamiseen. Sivua selaamalla alaspäin löydät tietoa kuoroista ja muusta musiikkitoiminnasta.

Mikä sinua kiinnostaisi? Tule rohkeasti mukaan!

Nuotit ja kukkia.

PopUp-kuorotoiminta - Mitä se on?

Seurakunnan kanttoreiden tavoitteena on kappeleiden jumalanpalveluselämän elävöittäminen musiikin keinoin. Kappeleiden alueella asuu paljon musiikin harrastajia, innokkaita laulajia ja entisiä kuorolaisia. Seurakunta aktivoi näitä musiikin harrastajia sekä tarjoaa mahdollisuuksia matalan kynnyksen kokemukselle yhdessä musisoinnista.

PopUp-kuoro tarjoaa mahdollisuuden kuorossa laulamiseen sellaisille, joilla ei ole syystä tai toisesta mahdollisuutta sitoutua säännölliseen harjoitusaikatauluun.

Kuorot kokooontuvat kappelille tuntia ennen jumalanpalvelusta ja harjoittelevat kaksi tai kolme laulua jumalanpalvelukseen. Laulut voivat olla esimerkiksi entisille kuorolaisille tuttua kirkkokuoromateriaalia, mutta myös uutta ja innostavaa, kuitenkin tarpeeksi helppoa materiaalia. PopUp -kuoroon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lisätietoja voi kysyä musiikkitiimin kanttoreilta!

Kuorotoiminta

• Kirkkokuoro klo 13-14.30, kirkko, Sari Alakulppi.
  • Tuomaskuoro kevätkausi 2022 alkaa 13.1. klo 16.45-18.15 seurakuntakeskuksessa, Maie Kuusik.
  • Kamarikuoro Ave kevätkausi 2022 alkaa 12.1. klo 18.30-20.30 kirkon kryptassa, Maie Kuusik.
  • Gospelkuoro Spring of Joy kevätkausi 2022 torstaisin klo 17-18.30, Ounasrinteen kappelin päiväkerhotilassa, Laura Alasaarela.
  • Tyttökuoro Lumitähdet kevätkausi 2022 alkaa 12.1. Kokoontuu keskiviikkoisin klo 17 – 18, seurakuntakeskus, Päivi Hintikka.
  • Valonlähde -minit, muskarikuoro n. 5-7-vuotiaille torstaisin klo 17-17.45, Ounasrinteen kappeli, Sanna Koivuranta-Virtanen
  • Valopeili -minit, soittoryhmä n. 6-9-vuotiaille torstaisin klo 18-18.45, Ounasrinteen kappeli, Sanna Koivuranta-Virtanen
  • Lasten gospel-yhtye Valopeili klo 18-19.30, Ounasrinteen kappeli, Ruusu Tervaskanto.
  • Naiskuoro Gaissa tarkemmat tiedot johtava kanttori Sari Alakulppi.
  • Vanhan musiikin yhtye Gaudium kevätkausi 2022 alkaa ke 12.1. klo 14.15-15.30 kirkossa, Maie Kuusik.
  • Yläkemijoen srk-kuoro kevätkausi 2022 alkaa 24.1. Kokoontuu Auttin kappelilla joka toinen maanantai klo 17.
  • Iloiset Musikantit kevätkausi 2022 alkaa 26.1. Kokoontuu keskiviikkoisin Ounasrinteen kappelilla klo 17.30-18.30.

Tervetuloa mukaan seurakunnan musiikkitoimintaan niin uudet kuin vanhat laulajat ja soittajat!

Lisätietoja kuorojen toiminnasta saat seurakunnan kanttoreilta. Kanttoreiden yhteystiedot löydät tästä linkistä.

Bänditoimintaa

Ylläpidämme kahta bändeille suunnattua treenitiloja. Bänditiloissa treenaa nuorten bändejä viikoittain.

Jos olet kiinnostunut treenivuoroista tai bänditoiminnasta, ota yhteyttä nuorisotyöntekijään.