Musiikki on lahja

Musiikki värittää seurakunnan elämää ja se kuuluu oleellisesti kaikkeen seurakunnan toimintaan.

Siinä missä sanat loppuvat, musiikki jatkaa kulkuaan ihmismieliin. Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen tai harrastamiseen. Katso mikä kuoro tai yhtye sinua kiinnostaisi ja tule rohkeasti mukaan!

Kirkko on konserttipaikka vailla vertaa. Siellä vierailevatkin monet maan huippuartistit ja eri instrumenttien taitajat. Moniin konsertteihin on vapaa pääsy ja halutessaan voi ostaa maksullisen käsiohjelman.

Kuorot 2020

• Kamarikuoro AVE keskiviikkoisin klo 18.30 kryptassa, Maie Kuusik, Joona Saraste
  • Rovaniemen kirkkokuoro torstaisin klo 13 kryptassa, Sari Alakulppi
  • Gospelkuoro keskiviikkoisin klo 16.30 kryptassa, Laura Alasaarela
  • Tuomaskuoro keskiviikkoisin klo 17 srk-keskuksessa, Joona Saraste
  • Naiskamarikuoro Gaissa noin joka toinen sunnuntai klo 15-17, lisätietoja johtava kanttori, diplomikuoronjohtaja Sari Alakulppi
  • Ounasjoen kuoro Sinetän kappelissa tiistaisin klo 18, syyskauden aloitus 8.9.
  • Yläkemijoen srk-kuoro Auttin kappelilla maanantaisin klo 17, syyskauden aloitus 7.9.
  • Iloiset Musikantit keskiviikkoisin klo 17.30 Ounasrinteen kappelissa. Sanna Peltola, syyskauden aloitus 2.9.

Lisätietoja kuorojen toiminnasta saat seurakunnan kanttoreilta.

Lapsikuorot kevät 2021

•    Lapsikuoro Valonlähde torstaisin klo 16.30-17.30, Ounasrinteen kappelissa, alkaen 14.1., Ruusu Tervaskanto.
•    Ukulelekerho Valopeili torstaisin klo 17.30-18.30, Ounasrinteen kappelissa, alkaen 14.1., Ruusu Tervaskanto.
•    Tyttökuoro Lumitähdet keskiviikkoisin klo 17-18 kirkon urkuparvella, alkaen 20.1., Päivi Hintikka.
•    Muskarikuoro n. 5-7-vuotiaille, tiistaisin klo 16.30-17.15 kirkon kryptassa, alkaen 19.1., Sanna Koivuranta-Virtanen, Henna Väistö.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja kuorojen toiminnasta saat seurakunnan kanttoreilta.

Bänditoimintaa

Ylläpidämme kahta bändeille suunnattua treenitilaa, joista toinen sijaitsee seurakuntakeskuksen pommisuojassa (Rauhankatu 70) ja toinen Aapakirkolla (Aapatie 6). Bänditiloissa treenaa nuorten bändejä viikoittain. Jos olet kiinnostunut treenivuoroista tai bänditoiminnasta, ota yhteyttä nuorisotyöntekijään.

Kirkkomuskari

Muskarissa lauletaan, leikitään, loruillaan, liikutaan, soitetaan ja kuunnellaan.

Ohjelmistona on sekä perinteisiä että uudempia lastenlauluja ja loruja. Muskarihetket tukevat myös kotien kristillistä kasvatusta sisältäen lasten virsiä sekä muita hengellisiä lauluja kirkkovuoden aiheiden mukaisesti. Muskarissa tärkeää on vuorovaikutus lapsen ja vanhemman välillä sekä yhdessäolo koko ryhmän kanssa.

Kaikkiin alle 5-vuotiaiden perheryhmiin lapset osallistuvat yhdessä vanhemman tai muun tutun aikuisen kanssa. Muskarikuoroon (5-7-v) lapset osallistuvat ilman aikuista.

Kirkkomuskari on kirkon kryptassa, kirkon alakerrassa, kulku Vapaudentien puoleisesta ovesta.
Sähköpostiosoite: muskarit.rovaniemi@evl.fi

Muskareita ohjaavat varhaisiän musiikinopettaja Sanna Koivuranta-Virtanen ja seurakunnan lastenohjaaja Henna Väistö

Kevätkauden muskarit käynnistyvät ma 18.1.2021 alkavalla viikolla. Tästä löydät lukujärjestyksen ja muuta tietoa Muskarista.

Muskarikuoro

Tule mukaan ottamaan kuoropolun ensiaskel muskarikuorossa! Kuorotoimintaan valmentavassa muskarikuorossa lauletaan, leikitään, liikutaan, soitetaan ja kuunnellaan. Muskarikuoro on tarkoitettu n. 5-7-vuotiaille. Muskarikuoro ja lapsikuorot ovat maksuttomia.

Muskarikuoro kokoontuu tiistaisin klo 16.30 -17.15 kryptassa, kevätkausi 2021 alkaa ti 19.1.