Musiikki on lahja

Musiikki värittää seurakunnan elämää ja se kuuluu oleellisesti kaikkeen seurakunnan toimintaan.

Siinä missä sanat loppuvat, musiikki jatkaa kulkuaan ihmismieliin. Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen tai harrastamiseen. Sivua selaamalla alaspäin löydät tietoa kuoroista ja muusta musiikkitoiminnasta.

Mikä sinua kiinnostaisi? Tule rohkeasti mukaan!

Nuotit ja kukkia.

PopUp-kuorotoiminta - Mitä se on?

Seurakunnan kanttoreiden tavoitteena on kappeleiden jumalanpalveluselämän elävöittäminen musiikin keinoin. Kappeleiden alueella asuu paljon musiikin harrastajia, innokkaita laulajia ja entisiä kuorolaisia. Seurakunta aktivoi näitä musiikin harrastajia sekä tarjoaa mahdollisuuksia matalan kynnyksen kokemukselle yhdessä musisoinnista.

PopUp-kuoro tarjoaa mahdollisuuden kuorossa laulamiseen sellaisille, joilla ei ole syystä tai toisesta mahdollisuutta sitoutua säännölliseen harjoitusaikatauluun.

Kuorot kokooontuvat kappelille tuntia ennen jumalanpalvelusta ja harjoittelevat kaksi tai kolme laulua jumalanpalvelukseen. Laulut voivat olla esimerkiksi entisille kuorolaisille tuttua kirkkokuoromateriaalia, mutta myös uutta ja innostavaa, kuitenkin tarpeeksi helppoa materiaalia. PopUp -kuoroon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lisätietoja: Laura Alasaarela

Kuorot

• Kamarikuoro AVE ke klo 18.30 kirkon krypta, Maie Kuusik, Joona Saraste
  • Rovaniemen kirkkokuoro to klo 13 kirkon krypta, Sari Alakulppi
  • Gospelkuoro ke klo 16.30 kirkon krypta, Laura Alasaarela
  • Tuomaskuoro ke klo 17, Joona Saraste.
  • Naiskamarikuoro Gaissa n. joka toinen sunnuntai klo 15-17, lisätietoja joht. kanttori, Sari Alakulppi
  • Ounasjoen kuoro ti klo 18 Sinetän kappeli
  • Yläkemijoen srk-kuoro ma klo 17 Auttin kappeli
  • Iloiset Musikantit (kehitysvammaisten oma musiikkiryhmä) ke klo 17.30 Ounasrinteen kappeli, Sanna Peltola.
  • PopUp -kuorotoiminta tarjoaa mahdollisuuden kuorossa laulamiseen sellaisille, joilla ei ole syystä tai toisesta mahdollisuutta sitoutua säännölliseen harjoitusaikatauluun. Lisätietoa kanttori Laura Alasaarela.

Lisätietoja kuorojen toiminnasta saat seurakunnan kanttoreilta. Kanttoreiden yhteystiedot löydät tästä linkistä.

Bänditoimintaa

Ylläpidämme kahta bändeille suunnattua treenitiloja. Bänditiloissa treenaa nuorten bändejä viikoittain.

Jos olet kiinnostunut treenivuoroista tai bänditoiminnasta, ota yhteyttä nuorisotyöntekijään.