Erityisryhmien toimintaa

Diakoniatyöntekijöillä on oman aluevastuutyön (työ alueilla) lisäksi omaa erityistyötä ja muuta yhteistä työalan diakoniatyötä koko seurakunnan alueella. Osalla diakoniatyöntekijöistä on kokonaan erityistyötä ja muuta yhteistä diakoniatyötä.

Erityistyössä diakoniatyöntekijä on yhteydessä omaan erityisryhmäänsä (yhdyshenkilö) ja heidän vertaistukijärjestöihin sekä viranomaisiin tekemällä mahdollisuuksien mukaan (erityisryhmästä riippuen) henkilökohtaista työtä sekä järjestämällä erilaisia leiri-, retki- ja muita erityistilaisuuksia. Erityistyössä pyritään tekemään sielunhoitoa, ehkäisemään syrjäytymistä ja vahvistamaan seurakuntayhteyttä.

Torniojokilaakso tutuksi – retki syöpään sairastuneille ja läheisille 26.9.

.

Perinteisellä syysretkellä tutustutaan tällä kertaa Torniojokilaaksoon joen molemmin puolin ja eri kohteisiin oppaan opastuksella. Matkareitti on Rovaniemi - Aavasaksa – Kukkolankoski –Tornio – Kukkolaforssen – Matarenki –Pello – Rovaniemi.

Matkalla kaksi kahvittelua ja lounas. Mukaan omaa juomista ja pientä purtavaa. Lähtö linja-autolla Rovaniemen kirkon parkkipaikalta Vapaudentien puolelta 26.9. klo 8.30 ja paluu samaan paikkaan n. klo 18.30 mennessä.

Osallistumismaksu 25 euroa. Ilmoittautumisen jälkeen tulee lasku kotiin, jolla vahvistetaan osallistuminen.Ilmoittautuminen ja tiedustelut diakoniatoimistosta 2- 18.9. puh 040-5830966.

Retken järjestää Pohjois-Suomen Syöpäyhdistys ry. ja Rovaniemen seurakunnan diakoniatyö ja sairaalasielunhoito.