Leireillä on hauskaa, retkillä mukavaa!

Rovaniemen seurakunnassa järjestetään monia leirejä ja retkiä pitkin vuotta. Ne antavat mahdollisuuden irtiottoon tavallisesta arjesta. Mukava yhdessäolo, luonto ja hengellinen eväs virkistävät ruumista, mieltä ja sielua. 


Ilmoittautumisesta

Leireille ja retkille ilmoittaudutaan sähköisesti. Löydät avoinna olevat retket ja leirit ilmoittautumisjärjestelmästä. Ilmottautumisen jälkeen sähköpostiisi tulee vahvistus, että ilmoittautumisesi on onnistunut. 

Pääset ilmoittautumaan leireille ja retkeille suoraan tästä linkistä.

Ohjeistus ilmoittautumiseen

Täältä löydät tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen.

Ilmoittautuminen retkille ja leireille osoitteesta rovaniemenseurakuntakunta.fi -> Tule mukaan -> Ilmoittautumiset (kerhot, retket ja leirit) -> raksi kohtaan Etsi tulevista ajoista. -> pudotusvalikosta Lapset ja nuoret tai Perheet
 


Leirit ja retket

Hiihtoloman leiripäivät 1-6 luokkalaisille

Tule viettämään Hiihtoloman leiripäiviä Ounasrinteen kappelille! Luvassa mahtaisan muikeaa meininkiä kuten askartelua, ulkoilua ja rentoa lomailupuuhaa! Leiri pidetään erillisinä päivinä ma 8.3 ja ti 9.3. klo 9-15 Ounasrinteen kappelilla eli saa käydä kotona nukkumassa!  : ) Mukaan mahtuu 20 lasta. Ohjaajina Jenniina Heikkilä ja Juho Rinne.

Lisätietoja antavat: Jenniina Heikkilä 040 7300 153 ja Juho Rinne 040 358 2135

Leiripäivät ovat ilmaisia ja ilmottautuminen 11.1.-21.2. tästä linkistä.

Nasta-leiri, 1-3 luokille

LEIRI ON PERUTTU, HOKSASITKO ETTÄ HIIHTOLOMALEIRIPÄIVÄT JÄRJESTETÄÄN.

ilmottautuminen siihen avataan vielä muutamaksi päiväksi.

Tule mukaan leikkimään, askartelemaan ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä. Leiri järjestetään Norvajärvellä 13.-14.3.2021. Leirille mahtuu 25 innokasta leireilijää. Leirin hinta on 25,50€ ja ilmoittautuminen 13.2.-1.3. Lisätietoja antaa Jere Turpeinen 0405469408

Voit ilmoittautua Nasta-leirille tästä linkistä.

Kuoroleiri

Kuoroleirillä musisoidaan sydämen kyllyydestä! Mukana Valonlähde-kuorolaisia mutta kaikki kaupungin laulavaiset lapset (7-13v) ovat tervetulleita mukaan! Leiri huipentuu GospelJunior-messuun Ounasrinteen kappelille. Leiri pidetään 17.-18.4. Norvajärvellä. Hinta 0€. Ilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla 1.-31.3. Lisätietoja antavat: Jenniina Heikkilä, Ruusu Tervaskanto ja Petteri Mäki-Hirvelä

Ilmottaudu tästä linkistä:

https://rovaniemi-ilmo.service.innofactor.com/enrolmentclient/form.aspx?Key=76B48374DBC0B6ECE0E6E471D9563EA9

 

 

Isä-lapsi –leiri

Leiri pidetään 28.-30.5. Norvajärvellä. Lisätietoja lapsityön sivuilla

 


Olemme huomioineet koronatilanteen leiritoiminnassamme näin:

Leirikeskukseen voi majoittua 40 henkilöä kerrallaan (normaalin 80 sijasta). Leiriläisiä tästä määrästä on 25 (lastenleirit) 28 (nuortenleirit) ja loput paikat on ohjaajille ja avustajille. 

Oireileva ei voi lähteä leirille. 

Leirille mennään bussilla, jossa istutaan väljästi ja matkustajat eivät tarvitse suojauksia. Sisarukset tai samaan huoneeseen majoittuvat kaverukset voivat istua bussissa vierekkäin. 

Norvajärvellä tiloja käytetään väljästi. Meillä on käytössä 2 luokkaa ja 3 oleskelutilaa. Pelit, aktiviteetit ja iltaohjelmapaikat valitaan niin, että väljyys saavutetaan. Ulkotiloja hyödynnetään mahdollisimman paljon. Saunominen ja vapaa-ajan vietto ulkona voidaan toteuttaa normaalisti turvavälit huomioiden. 

Leirillä siivotaan kädensijoja ja pöytiä tiheämmin. Ruuan jakelussa toimitaan THL:n ohjeiden mukaan. Ruokasalin istumapaikkoja on harvennettu. Muistutamme turvaväleistä, erityisesti jonotustilanteissa. Huolehdimme käsihygieniasta. Käsidesejä sijoitetaan useampaan paikkaan: ulko-oville, luokkaan sekä ruokalaan. Yskimishygienia on myös leirillä tärkeää, eli yskitään hihaan/nenäliinaan ja muistetaan käsienpesu saippualla.

Oireiden ilmaantuessa: Aina jos joku oireilee, olemme yhteydessä huoltajiin ja oireileva menee testattavaksi Rovaniemen terveyskeskukseen. Ensisijaisesti huoltaja kuljettaa testiin. Muut voivat jatkaa leirillä normaalisti, mutta oireileva eristetään odottamaan kyytiä testiin, tässä vaiheessa annetaan kirurginen suunenäsuojus oireilevalle ja hänen kanssaan toimivalle työntekijälle. Testin tulos odotetaan kotona. Jos tulos negatiivinen, jää nuori kotiin, kunnes oireet ovat poissa. Jos positiivinen, Lapin sairaanhoitopiiri johtaa tilannetta. Riskiryhmiin kuuluvien lasten ja nuorten huoltajan kannattaa olla yhteydessä terveydenhuoltoon. Heidän ohjeistuksen mukaan toimitaan. 

Leirikirjeessä sinun leirisi omat ohjaajat antavat lisäksi ohjeita ja kertovat esim. mitä pitää ottaa huomioon ja pakata matkaan. Käytännön asioissa voitte kääntyä heidän puoleensa.

Muutamme ohjeistusta THL:n suositusten mukaan, jos epidemiatilanne muuttuu.