Äänitallenteita kuunneltavaksi

Tältä sivulta löydät hengelliseen kasvuun tarkoitettuja äänitallenteita. Voit kuunnella niitä suoraan tältä sivulta.

Saarnat ja haastattelut

Voit kuunnella Radio RovaDein ohjelmaa sunnuntaisin klo 9.55-12 Radio Dein taajuudella 93,4 Mhz. Ohjelmassa mielenkiintoisia haastatteluita, musiikkia, opetusta, messu kirkosta sekä menovinkkejä viikon tapahtumiin. Vierittämällä sivua alaspäin pääset kuuntelemaan saarnojen ja haastattelujen tallenteet.

Saarnat 2021

Haastattelut 2021

Sanoja ja säveliä Hengen hedelmistä

Apostoli Paavali kirjoitti Galatian seurakunnalle Pyhän Hengen hedelmistä, joita ovat rakkaus, ilo, rauha, kärsivällisyys, hyvyys, uskollisuus, ystävällisyys, lempeys ja itsehillintä.

Ohjelmasarja ”Sanoja ja säveliä Hengen Hedelmistä” käsittelee yhtä ”hedelmää” kerrallaan puheenvuorojen ja musiikin kautta. Musiikin tekijä Tiina Ronkainen on säveltänyt Ritva-Elina Pylvään hengelliseen mietiskelykirjaan ”Kuljen Kristuksen kanssa hedelmätarhassa”  pohjautuvat tekstit. Ronkainen säestää lauluaan pianolla ja 5-kielisellä kanteleella.

Sana viikoksi

Voimia ja viisautta vertauksista

Voimia ja viisautta vertauksista -ohjelmasarjassa pastori Mikko Reijonen lukee vertauksia ja syventyy niiden sisältöön. Hän pohtii myös, mitä vertaukset antavat meille tänä päivänä sekä millä tavalla vertaukset antavat meille suuntaa uskontiellä ja elämässä sekä ravitsevat meitä.

Helmiä Psalmeista

Pastori Mikko Reijonen poimii helmiä Raamatun Psalmeista. Syvennymme Psalmien maailmaan ja tutustumme, mitä ne antavat sinulle elämään. Psalmit ovat Raamattumme ihmisläheinen aarre.