Radio RovaDein lähetykset

Voit kuunnella Rovaniemen seurakunnan tuottamaa ohjelmaa sunnuntaisin klo 9.55-12 Radio Dein taajuudella 93,4 Mhz. Ohjelmassa mielenkiintoisia haastatteluita, musiikkia, opetusta, messu kirkosta sekä menovinkkejä viikon tapahtumiin.

Radio Dei kuuluu Suomessa suurimmilla paikkakunnilla,mm. Rovaniemellä. Radio Dei kuuluu myös Lapin Keskussairaalassa sairaalan omalta sisäiseltä kanavalta 4. Ohjelmaa tulee ympäri vuorokauden. Kuuntele ja ihastu! Pääset kuuntelemaan Radio RovaDeitä täältä.

Su 24.2. klo 9.55-12.

Messu kirkosta klo 10-11.

Messun jälkeen haastateltavina ovat taiwanilainen pastori Joseph Chou ja vaimonsa May Tsai, jotka ovat parhaillaan Rovaniemellä. Joseph Chou toimii työntekijävaihdossa Rovaniemen seurakunnassa 25. helmikuuta saakka.

Toimittajana Ulla Miettunen.

Su 3.3. klo 9.55-12.

Messu kirkosta klo 10-11.

Messun jälkeen haastateltavana on olympiapikaluistelussa muutaman sadaosasekunnin mitalista jäänyt Mika Poutala, joka kertoo uskostaan ja arvoistaan.

Toimittajana Pasi Kokko.

"Oman seurakunnan tarinoita."