Radio RovaDein lähetykset

Voit kuunnella Rovaniemen seurakunnan tuottamaa ohjelmaa sunnuntaisin klo 9.55-12 Radio Dein taajuudella 93,4 Mhz. Ohjelmassa mielenkiintoisia haastatteluita, musiikkia, opetusta, messu kirkosta sekä menovinkkejä viikon tapahtumiin.

Radio Dei kuuluu Suomessa suurimmilla paikkakunnilla,mm. Rovaniemellä. Radio Dei kuuluu myös Lapin Keskussairaalassa sairaalan omalta sisäiseltä kanavalta 4. Ohjelmaa tulee ympäri vuorokauden. Kuuntele ja ihastu! Pääset kuuntelemaan Radio RovaDeitä täältä.

Sunnuntaina 7.6. klo 9.55-12.00

Messu kirkosta klo 10-11.

Aapakirkolla toimii kesän ajan Pihakirkko, josta kertoo lisää kappalainen Topi Litendahl.

Toimittajana Ulla Miettunen.

Sunnuntaina 14.6. klo 9.55-12.00

Sanajumalanpalvelus kirkosta klo 10-11.

Rovaniemen kirkon fresko täyttää ensi vuonna 70 vuotta. Kanttori Joona Saraste kutsuu yhteiselle matkalle pysähtymään freskon äärelle ja kerää samalla sävellystyönsä pohjaksi ihmisten kokemuksia freskosta.

Toimittajana Pasi Kokko.

Radio RovaDein tallenteisiin - saarnat, haastattelut, konsertit tästä linkistä!

"Oman seurakunnan tarinoita."

Haastattelut 2020