Isosia leirillä riparilaisten kanssa.

Nuorten seurakunta:

Nuorisotoimisto on muuttanut Seurakuntakodille, joka sijaitsee kirkonmäellä seurakuntakeskuksen vieressä osoitteessa Rauhankatu 70 D-rappu, toinen kerros.

Klikkaa itsesi tapahtumien keskelle... Instagram: roisrknuoret sekä katutaso.nuorisokahvila

Meidän seurakunnassa on monenlaista toimintaa ympäri vuoden: koulutusta, leirejä ja retkiä. Rippikouluun kutsutaan kaikki 15-vuotiaat ja Isostoiminnassa on moneksi vuodeksi kivaa tekemistä. Nuorisotyö järjestää näiden lisäksi siulle viikkotoimintaa, leirejä ja retkiä. Nuorisokahvila Katutasossa voi viettää aikaa ja tavata tuttuja. Tule rohkeasti mukaan! Nuorteilloita ja tapahtumista lisää alla.

Tsekkaa myös alasivut valikosta:

Nuortenillat ja tapahtumat,

Isostoiminta,

Leirit ja retket,

Tukea ja päivystykset,

Erityisnuorisotyöstä tukea,

Partiotoiminta.

Kerhonohjaajakurssi: pe 26.8. - su 28.8. Norvajärven leirikeskus

Kiinnostaisiko seurakunnan kerhon ohjaaminen alakouluikäisille? Kerhot kokoontuvat syksystä kevääseen kerran viikossa noin 1-1,5 tunnin ajan. Voit pitää kerhoa kerhonohjaajaparisi kanssa ja päättää minkätyyppistä kerhoa alatte vetämään ja minkä ikäisille. Kerhonpitämisestä saa myös pienen rahallisen palkkion.

Kerhonohjaaminen vaatii motivoituneen asenteen lisäksi kahta asiaa:
1. Osallistumisen kerhonohjaajien ennakkotapaamiseen (päätetään nuorisotyöohjaajan avustuksella pitäjät, kerholaji ja -aika).
2. Norvajärvellä pidettävälle kerhonohjaajakoulutusleirille osallistumisen 26.-28.8. (opetellaan kerhonohjaamisen perusasioita leppoisassa hengessä).

Ennakkotapaamisten ajat:

-Sinetän kappelilla ke 17.8. klo 15 (pitäjänä nuorisotyönohjaaja Annukka)
-Korkalovaaran kappelin asunnolla ke 17.8. klo 17 (nto Mervi)
-Muurolan kappelin kerhotilassa (vasen pääty) to 18.8. klo 15.30 (nto Juho)
-Ounasrinteen kappelin Herrankukkarossa (oikea pääty) to 18.8. klo 15.30 (nto Jenniina)
-Keskustan nuortenkahvila Katutasossa to 25.8. klo 17 (nto Pinja)

-Saaren-Nammankylien ja Yläkemijoen tapaamisista tiedotetaan myöhemmin. Niistä voi kysyä myös nuorisotyönohjaajilta Jere Turpeinen 0405469408 ja Petteri Mäki-Hirvelä 0407218862

Leirille osallistumista varten laita seuraavat tiedot nuorisotyönohjaaja Juho Rinteelle numeroon 040 3582135 su 14.8. mennessä:

-Etu- ja sukunimesi
-Puhelinnumerosi
-Huoltajiesi puhelinnumerot
-Ruoka-aineallergiasi
-Tiedot sairauksistasi, jos sellaisia on
Lisäksi kysy huoltajiltasi lupa osallistua leirille.

Riparikauden lopetus ja isoskauden aloitus 26.8. klo 18 kirkossa.
Juhani Tikkanen & 1000 sydäntä
Artic Flow Artist Waloshow
Infoa syksyn toiminnasta

Kuvan QR-koodeilla pääset ilmoittautumaan kauden 2022-23 toimintaan tai voit alla olevien linkkien kautta hypätä kyytiin:

ISOSTOIMINTA

Haluat isoskoulutukseen, mahtava juttu. Tähän ilmoittautumalla varmistat, että saat tiedon missä ja koska alkaa isosryhmiä. Ilmoittautuminen päättyy 16.8.

KUOROT

Haluat kuoroon, hieno juttu. Tähän ilmoittautumalla varmistat, että saat tiedon missä ja koska alkaa kuoroja. Myös isoset ja muut nuoret ovat tervetulleita

BÄNDITOIMINTA

Soittaminen bändissä kiinnostelee sinua. Tähän ilmoittautumalla varmistat, että saat tiedon missä ja koska alkaa musiikkiryhmiä. Myös isoset ja muut nuoret ovat tervetulleita.