Aapakirkko ja seurakuntasali

Aapatie 6 , 96910 Rovaniemi

Aapakirkko ja seurakuntasali kuvattuna ulkoa päin.

Saarenkylän Aapakirkko on työkeskus, jossa on seurakuntasali, kerhohuoneita ja keittiö. Kokonaisuuden suunnitteli Arkkitehtitoimisto Aarre Holttinen Ky. Erillisen rakennuksen asuintilat ovat tätä nykyä pääosin seurakuntatoiminnan käytössä. Vihkiäisjuhlaa vietettiin lokakuussa 1977.

Rakennuksen nimeksi on käytössä vakiintunut “Aapakirkko”. Seurakuntasalin alttariseinällä on Markku Maatelan maalaus “Vuorisaarna”. Salin kaunistukseksi saarenkyläläiset Martat lahjoittivat taiteilija Hilkka Vuorisen suunnitteleman ryijyn 'Suo kukkii’.

Aapakirkon kappelisali on kuudellekymmenelle henkilölle ja seurakuntasali niin ikään kuudellekymmenelle henkilölle. Kappelisaliin ja seurakuntasaliin voi kattaa pöytien ääreen yhteensä 70 henkilölle.

Pohjapiirros Aapakirkosta ja seurakuntasalista aukeaa tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Aapakirkon diakoniakerho

Keitonjako Aapalla