Iltapäiväkerhot

Koululaisten iltapäiväkerhoissa lastenohjaajat toteuttavat kasteopetusta ja tarjoavat pienille koululaisille turvallisen paikan leikkiin, toimintaan ja lepohetkiin koulun jälkeen.

Kirkon iltapäiväkerhotoiminnalla on sekä kasvatuksellinen että diakoninen painotus. Toiminnalla tuetaan lasten sosiaalista kasvua, yhteistyötaitoja ja autetaan ymmärtämään kristillisen uskon keskeisiä asioita. Iltapäiväkerhossa tehdään yhteistyötä vanhempien ja koulun kanssa.

Seurakunnan iltapäiväkerhotoimintaa järjestetään yhteistyössä kaupungin kanssa. Iltapäiväkerhoihin otetaan 1.-2. luokkien perusopetuksessa lapsia sekä 1.-3.luokkien erityisopetuksessa olevia lapsia. Iltapäiväkerhot toimivat jokaisena koulupäivänä klo 11-17. Kerhoissa tarjotaan välipala. Iltapäiväkerhoissa on kuukausimaksu.

Lisätietoja toiminnasta saat vastaavalta lapsityöntekijältä.

Koululaisten iltapäiväkerhot

Koulupäivinä klo 11-17

Aapakirkko, Aapatie 6

Alakorkalon koulu, Niskanperänkuja

Korkalovaara, koulun tiloissa, Miehentie 12

Koskenkylä, Eliisantie 3 D 10

Nivavaara, Asematie 1

Ounasrinne, Saaruantie 3

Sinettä, Kittiläntie

Koululaisten kerhot

Jokaisena koulupäivänä klo 11-17.
Aamuparkki tarpeen mukaan klo 7.30-10.

Iltapäiväkerhomaksu, Iltapäivätoiminta  90€/kk.

Lisätietoja toiminnasta saat vastaavalta lapsityöntekijältä.

Ilmoittaudu tästä iltapäiväkerhoon.