Leireillä on hauskaa, retkillä mukavaa!

Rovaniemen seurakunnassa järjestetään monia leirejä ja retkiä pitkin vuotta. Ne antavat mahdollisuuden irtiottoon tavallisesta arjesta. Mukava yhdessäolo, luonto ja hengellinen eväs virkistävät ruumista, mieltä ja sielua.

Ilmoittautumisesta

Leireille ja retkille ilmoittaudutaan sähköisesti. Löydät avoinna olevat retket ja leirit ilmoittautumisjärjestelmästä. Ilmottautumisen jälkeen sähköpostiisi tulee vahvistus, että ilmoittautumisesi on onnistunut.

Pääset ilmoittautumaan leireille ja retkeille suoraan tästä linkistä.

Ohjeistus ilmoittautumiseen

Täältä löydät tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen.

Kevätkausi 2019

APRILLILEIRI 12.-14.4.

5-7 luokkalaisille. Norvajärvellä. Tämä kevään kivoin viikonloppu on kaikille 5.-7.-luokkalaisille tarkoitettu hyvän fiiliksen leiri. Ollaan ulkona ja sisällä, videoidaan, musisoidaan, hengaillaan hyvässä seurassa ja heittäydytään täysillä iloiseen leirimeininkiin. Leirin hinta on 32 €. Ilmoittautuminen 1.2.-25.3.  Lisätiedot: Jenniina Heikkilä 0407300153 ja Juho Rinne 0403582135

PERHELEIRI 27.-28.4.

Perheleiri Norvajärvellä. Ilmoittautuminen nettisivuilla 1.2.-5.4. Hinta 24e. Lisätiedot: Mari Pääkkölä 0405832517.

JÄLJET -LEIRI

Vipattaako leirijalka? Lähdetään yhdessä JÄLJET-leirille!

Jäljet 1 -leiri ke 12.6.2019 klo 16.00 - pe 14.6.2019 klo 18.00

ilmoittautumislinkki yköselle 12.5. mennessä:

Jäljet 2 -leiri ma 17.6.2019 klo 16.00 - ke 19.6.2019 klo 18.00

ilmoittautumislinkki kakkoselle 12.5. mennessä:

Lasten kesäleirit Paaniemessä järjestetään 12.-14.6. sekä 17.-19.6.

Molempien leirien sisältö on sama ja ne on tarkoitettu 7-14-vuotiaille! Luvassa on laulua, leikkiä, uusia kavereita, hiljentymistä ja kaikkea muuta kivaa leiritekemistä. Leirillä mahdollisuus majoittua joko teltassa tai sisätiloissa!

Leirikirje ilmoittautuneille lähetetään toukokuun lopussa. Leirin hinta on 10 euroa ja se maksetaan käteisellä leirille saapuessa. Tarvittaessa lisätietoja antaa Seija Luomaranta, p. 040 731 7987, seija.luomaranta@evl.fi

Tule mukaan seikkailemaan!

ISIEN JA POIKIEN 40V JUHLALEIRI 5-9.7.2019 KOLARIN PASMAJÄRVELLÄ

Laatu aikaa yhdessä perheen miesväen kanssa Tirroniemen eräleirikeskus tarjoaa mahtavat puitteet erähenkiselle yhdessä ololle. Majoittuminen teltoissa ja leirille tullaan omin kyydein. Leiri alkaa 5.7.2019 klo 20, jolloin on leiriporukan avajaiset. Tarkempia tietoja leiriohjelmasta saat leirikirjeessä, kun ilmoittautuminen on päättynyt. Leiristä lisätietoja puh: 040 571 3372 (Sirja Oinas) Ilmoittautuminen alkaa 8.5.-21.6., mukaan mahtuu 100 ilmoittautunutta seurakunnan nettisivuilla ilmoittautumislinkin kautta. Leirin  hinta 49e.

Ilmottautumislinkki:

PISARA -SUURLEIRI KUTSUU PERHEITÄ

Seuraavan suurleirin ajankohdaksi on vahvistettu 24.–29.7.2019 ja leirin nimi on Pisara. Pisara-suurleiri järjestetään maankuulussa, luonnonkauniissa Partaharjun leirikylässä Pieksämäellä. Partaharju on leiri-, kokous- ja juhlapaikka Pieksämäellä upean Salvosen rannalla.

Pisara on järjestyksessään jo 18. suurleiri. Suurleirit ovat olleet tyttöjen ja poikien suurta juhlaa jo vuodesta 1951, mutta vuonna 2019 juhlitaan kaikenikäisten lasten, nuorten ja perheiden kanssa!

Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa.

Pääjärjestäjänä on Nuori kirkko ry yhteistyökumppanien kanssa. Rovaniemen seurakunta ei kokoa leiriryhmää, vaan tämä on mahdollisuus perheille osallistua omatoimisesti ikimuistoiselle leirille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Nuoren kirkon sivujen kautta: www.pisaraleiri.fi

Leiriläisiä Norvajärvellä juoksemassa.

Oikopolku ilmottautumiseen:

Kirjoita etusivun tapahtumahakuun "ripari" tai "rippikoulu" ja esiin tulee tapahtumakuvaukset, joissa on suorat linkit rippikoulujen ilmoittautumisiin.

Ilmottautumislinkit löytyvät myös kun klikkaat otsikkoa "Rippikoululaisille".

Voit myös ilmoittautua Rovaniemen seurakunnan kerhoihin, retkiin ja leireille täältä.

Tarkemmat ohjeet:

Linkin takaa avautuu tapahtumakalenteri, jonne on luotu päivämäärän mukaan ne tapahtumat, joihin on käynnissä sähköinen ilmoittautuminen.

Ota alasvetovalikosta "valitse kohde" se työala, jonka tapahtumaan, leiriin tai retkelle olet ilmoittautumassa

(esim. päiväkerhoilmoittautumiset, muskarit jne.).

Laita rasti ruutuun "etsi tulevista ajoista", ja saat näkyville ne tapahtumat, joihin on käynnissä tai käynnistymässä sähköinen ilmoittautuminen.

Mikäli saat ruudulle tekstin "Tällä hetkellä ei ole tilaisuuksia annetuilla hakuehdoilla. Tarkista hakuehdot.", ei ilmoittautumisia ole käynnissä.

Voit hakea hakusanalla ja valita kohdan "etsi tulevista ajoista".