Seurakunta järjestetään monia leirejä ja retkiä pitkin vuotta

ILMOITTAUTUMINEN: Leireille ja retkille ilmoittaudutaan sähköisesti. Löydät avoinna olevat retket ja leirit ilmoittautumisjärjestelmästä. Ilmottautumisen jälkeen sähköpostiisi tulee vahvistus, että ilmoittautumisesi on onnistunut. Lue vielä tarkemmat ohjeet alapuolella olevasta linkistä. Pääset ilmoittautumaan leireille ja retkeille suoraan tästä linkistä.

Isä-lapsi –leiri

*Leiri on täynnä!*
Leiri pidetään 28.-30.5. Norvajärvellä.

Siellä ulkoillaan, saunotaan, leikitään ja lauletaan. Siellä askarrellaan, keskustellaan, hiljennytään ja kuunnellaan. Isät ja lapset yhdessä!
Majoitus omassa huoneessa (omat liinavaatteet mukaan).
Aik 50 €, lapset 32 € ( alle 2v maksuton).
Ensikertalaiset ovat etusijalla.

Räiskäle, lasten leiripäivät Paaniemellä

Lasten päiväleiri Räiskäle Paaniemen majalla 9.-11.6. Kivoja kesäpäiviä yhdessä! Askartelua, retkiä lähiluontoon, letunpaistoa, yhteisiä leikkejä ja pelejä. Leiri on tarkoitettu alakoululaisille ja on maksuton. Kyyti järjestetään päivittäin kirkon parkista, lähtö klo 8.30 ja paluu klo 16. Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Mari Pääkkölä 040 5832517 mari.paakkola@evl.fi  Ilmottautumislinkki tässä:

Lasten toimintapäivät

• Musiikkipäivät Kirkonmäki 9.6.-11.6.
  • Aapakirkko 22.6.-24.6.
  • Muurolan kappeli 29.6.-1.7.

Sama ryhmä kokoontuu kolmena päivänä peräkkäin klo 10-15.

Ohjelmassa on tuulahduksia Papua-Uusi-Guinealta, musiikkia, ulkoleikkejä ja -pelejä, rastirata, askartelua. Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Toimintapäivät ovat maksuttomat.

Toimintapäivät järjestetään kolme kertaa kesän aikana. Musiikkitoimintapäivät ovat hieman erilaiset kuin kaksi muuta tapahtumaa, mutta ilmoittaudu silti vain yhteen.  Seuraa tiedottelua kouluikäisten sivuilla ja Pääsky -lehdessä.

Ilmoittaudu tästä.

Olemme huomioineet koronatilanteen leiritoiminnassamme näin:

Leirikeskukseen voi majoittua 40 henkilöä kerrallaan (normaalin 80 sijasta). Leiriläisiä tästä määrästä on 25 (lastenleirit) 28 (nuortenleirit) ja loput paikat on ohjaajille ja avustajille. Leirille mennään bussilla väljästi istuen jossa matkustajat eivät tarvitse suojauksia. Sisarukset tai samaan huoneeseen majoittuvat kaverukset voivat istua bussissa vierekkäin. Sisätiloja käytetään väljästi voimassaolevat turvavälit huomioiden. Ulkotiloja hyödynnetään mahdollisimman paljon. Kiinnitämme erityistä huomioita hygieniaan ja siivoukseen. Ruuan jakelussa toimitaan THL:n ohjeiden mukaan. Käsidesejä on tarjolla useassa pisteessä.

Oireileva ei voi lähteä leirille. Jos oireilu alkaa leirillä, olemme yhteydessä huoltajiin ja oireileva menee huoltajan kuljettamana testattavaksi Rovaniemen terveyskeskukseen. Muut voivat jatkaa leirillä normaalisti. Oireileva eristetään odottamaan kyytiä testiin työntekijän/ohjaajan kanssa maskit naamalla. Testin tulos odotetaan kotona. Jos tulos negatiivinen, jää nuori kotiin, kunnes oireet ovat poissa. Jos positiivinen, Lapin sairaanhoitopiiri johtaa tilannetta. Riskiryhmiin kuuluvien lasten ja nuorten huoltajan kannattaa olla yhteydessä terveydenhuoltoon. Heidän ohjeistuksen mukaan toimitaan.

Leirikirjeessä sinun leirisi omat ohjaajat antavat lisäksi ohjeita ja kertovat esim. mitä pitää ottaa huomioon ja pakata matkaan. Käytännön asioissa voitte kääntyä heidän puoleensa.

Muutamme ohjeistusta THL:n suositusten mukaan, jos epidemiatilanne muuttuu.

Leiriläisiä Norvajärvellä juoksemassa.