Lasten pyhät hetket kirkossa ja kappeleissa

Lapsiperheille ja päivähoitoväelle suunnattuja lasten kirkkoja järjestetään säännöllisesti kirkossa ja kappeleilla.

Tilaisuudet on suunniteltu alle kouluikäisille ja ne kestävät alle puoli tuntia. Kirkkoja järjestetään seuraavasti: pääsiäiskirkot maalis-huhtikuussa, kevätkirkot toukokuussa, enkelikirkot syys-lokakuussa ja joulukirkot joulukuussa.

Juhlitaanko yhdessä synttäreitä?

Seurakunta lähettää neljä vuotta täyttäville lapsille ja heidän perheilleen kutsun syntymäpäiväjuhliin. Juhlia vietetään syksyllä 2022 Rovaniemen kirkossa lastenkonsertin merkeissä.

Tervetuloa juhlakonserttiin 2.10.2022 klo 15

Tervetuloa juhlakonserttiin!

Kaikki tänä vuonna 4 vuotta täyttävät perheineen ja kummeineen kutsutaan Miska Pressan Katin lastenkonserttiin sunnuntaina 2.10.2022 klo 15 Rovaniemen kirkkoon. Ilmoittautua voi 1.9. alkaen tästä