Lasten pyhät hetket kirkossa ja kappeleissa

Lapsiperheille ja päivähoitoväelle suunnattuja lasten kirkkoja järjestetään säännöllisesti kirkossa ja kappeleilla.

Tilaisuudet on suunniteltu alle kouluikäisille ja ne kestävät alle puoli tuntia. Kirkkoja järjestetään seuraavasti: pääsiäiskirkot maalis-huhtikuussa, kevätkirkot toukokuussa, enkelikirkot syys-lokakuussa ja joulukirkot joulukuussa.

Juhlitaanko yhdessä synttäreitä?

Seurakunta lähettää neljä vuotta täyttäville lapsille ja heidän perheilleen kutsun syntymäpäiväjuhliin. Juhlia vietetään syksyllä ja keväällä kappeleilla ja kirkossa.

Kevään 2021 neljävuotiaiden syntymäpäiväjuhlat on siirretty syksyyn 2021. Kaikki sankarit kutsutaan uudelleen.

Ilmoita perheenne synttärisankari ja valitse oma juhlapaikkasi. Ilmoittaudu synttäreille tästä linkistä.

Synttärisankari hymyilemässä kruunu päässä.