Tule mukaan lähetystyöhön!

Miten pääset mukaan?

Tältä sivulta löydät paljon ajankohtaista lähetysasiaa. Jos innostut vaikkapa vapaaehtoistyöstä tai lähetysrenkaasta, ota yhteys lähetyssihteeriin, niin löydämme sinulle paikan lähetystyöstä.

"Lähetys -ystävälle on aina paikka!"

Sinulle on paikka lähetystyössä

Tärkein tehtäväsi on rukoilla seurakunnan nimikkolähettien ja nimikkokohteiden puolesta. Voit liittyä lähetysrenkaaseen ja Facebookissa lähetystyön Mission possible –ryhmään, osallistua lähetyspiireihin ja tapahtumiin, tulla vapaaehtoiseksi Toivon torille, tapahtumiin ja myyjäisiin. Lähetystyö tarvitsee myös taloudellista tukea. Voit antaa tukesi kuukausittain tai itse valitsemasi aikataulun ja oman kukkarosi mukaan. Pankkiyhteystiedot löydät täältä jokaisen lähetin ja kohteen kohdalta.

Lähetysrengas ja Mission possible

Lähetysrenkaan jäsenenä saat 3-4 kertaa vuodessa lähetysrenkaan ja lähetystyöntekijöiden kirjeitä.  Olet mukana Jumalan valtakunnan työssä. Opit uutta lähetystyöstä ja saat tietoa työalueilta. Saat kokea antamisen ja yhteenkuulumisen iloa. Voit itsekin olla yhteydessä lähetystyöntekijöihin - posti on aina tervetullutta.

Mission possible on virtuaalinen lähetyspiiri, jossa kuulet lähetystyön ajankohtaiset kuulumiset. Jokainen jäsen voi aloittaa keskustelun, kommentoida ja liittää ryhmään uusia jäseniä.

Mitä voit tehdä?

Tärkein tehtäväsi on rukoilla seurakunnan nimikkolähettien ja heidän työnsä puolesta. Lähetystyö tarvitsee myös taloudellista tukea. Voit antaa tukesi kuukausittain tai itse valitsemasi aikataulun ja oman kukkarosi mukaan.

Mitä sinä saat?

Olet mukana Jumalan valtakunnan työssä. Opit uutta lähetyksestä ja saat tietoa työalueilta. Saat kokea antamisen ja yhteenkuulumisen iloa. Saat lähetysrenkaan kirjeen ja lähettien kiertokirjeitä. Voit itsekin kirjoittaa heille - posti on aina tervetullutta. Pankkiyhteystiedot ja maksuohjeet saat lähetysrenkaan kirjeen mukana.

Miten pääset mukaan?

Voit liittyä lähetysrenkaaseen ottamalla yhteyttä lähetystyön työntekijään. Voit liittyä renkaaseen lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla (nimesi osoitteesi, postinumerosi, puhelinnumerosi) lähetyssihteerille.

Kuva maapallosta sydämen sisällä.

Lähetyspiirit 2020

Lähetyspiiri on pienryhmä, jossa saat mielen ja hengen virkistystä, juttuseuraa luottamuksen ilmapiirissä, päiväkahvit, hiljentyä hartauteen, kuulet lähetystyön ajankohtaiset uutiset sekä voit tukea lähetystyötä rukouksin ja taloudellisesti. Ryhmää vetää seurakunnan vapaaehtoinen. Toisinaan ryhmässä vierailee seurakunnan työntekijä tai nimikkolähetti.

Korkalovaaran lähetyspiiri kokoontuu ma 14.9. klo 14 Korkalovaaran kappelilla. Mukana lähetyssihteeri Pirita Bucht.

Helmikammarin lähetyspiiri kokoontuu klo 12.30 seuraavina päivinä: 27.10., 24.11. ja 15.12.

Käsityökahvila aloittaa syyskauden 8.9. klo 12.30-15.30 seurakuntakodin takkahuoneessa. Kokoontuu joka viikko 17.11. asti. Ei viikolla 42.
Lisätietoja lähetyssihteeri Paula Pyyhkälä, puh 040 621 3628.

Aapakirkon Raamattu- ja lähetyspiiri aloittaa ma 12.10. klo 18 Aapakirkon seurakuntasalissa. Kokoontuu joka viikko 7.12. asti, paitsi 2.11. jolloin on ennakkoäänestys.