Tule mukaan lähetystyöhön!

Miten pääset mukaan?

Tältä sivulta löydät paljon ajankohtaista lähetysasiaa. Jos innostut vaikkapa vapaaehtoistyöstä tai lähetysrenkaasta, ota yhteys lähetyssihteeriin, niin löydämme sinulle paikan lähetystyöstä.

"Lähetys -ystävälle on aina paikka!"

Sinulle on paikka lähetystyössä

Tärkein tehtäväsi on rukoilla seurakunnan nimikkolähettien ja nimikkokohteiden puolesta. Voit liittyä lähetysrenkaaseen ja Facebookissa lähetystyön Mission possible –ryhmään, osallistua lähetyspiireihin ja tapahtumiin, tulla vapaaehtoiseksi Toivon torille, tapahtumiin ja myyjäisiin. Lähetystyö tarvitsee myös taloudellista tukea. Voit antaa tukesi kuukausittain tai itse valitsemasi aikataulun ja oman kukkarosi mukaan. Pankkiyhteystiedot ja maksuohjeet saat lähetysrenkaan kirjeessä tai lähetyssihteeriltä.

Lähetysrengas ja Mission possible

Lähetysrenkaan jäsenenä saat 3-4 kertaa vuodessa lähetysrenkaan ja lähetystyöntekijöiden kirjeitä.  Olet mukana Jumalan valtakunnan työssä. Opit uutta lähetystyöstä ja saat tietoa työalueilta. Saat kokea antamisen ja yhteenkuulumisen iloa. Voit itsekin olla yhteydessä lähetystyöntekijöihin - posti on aina tervetullutta.

Mission possible on virtuaalinen lähetyspiiri, jossa kuulet lähetystyön ajankohtaiset kuulumiset. Jokainen jäsen voi aloittaa keskustelun, kommentoida ja liittää ryhmään uusia jäseniä.

Mitä voit tehdä?

Tärkein tehtäväsi on rukoilla seurakunnan nimikkolähettien ja heidän työnsä puolesta. Lähetystyö tarvitsee myös taloudellista tukea. Voit antaa tukesi kuukausittain tai itse valitsemasi aikataulun ja oman kukkarosi mukaan.

Mitä sinä saat?

Olet mukana Jumalan valtakunnan työssä. Opit uutta lähetyksestä ja saat tietoa työalueilta. Saat kokea antamisen ja yhteenkuulumisen iloa. Saat lähetysrenkaan kirjeen ja lähettien kiertokirjeitä. Voit itsekin kirjoittaa heille - posti on aina tervetullutta. Pankkiyhteystiedot ja maksuohjeet saat lähetysrenkaan kirjeen mukana.

Miten pääset mukaan?

Voit liittyä lähetysrenkaaseen ottamalla yhteyttä lähetystyön työntekijään. Voit liittyä renkaaseen lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla (nimesi osoitteesi, postinumerosi, puhelinnumerosi) lähetyssihteerille. Voit liittyä myös kirjallisesti täyttämällä kaavakkeen jonka löydät  klikkaamalla oheista linkkiä ja lähettämällä sen seuraavaan osoitteeseen:

Lähetystoimisto
Rovaniemen seurakunta
96101 Rovaniemi

Kuva maapallosta sydämen sisällä.

Retki Lähetysjuhlille Jyväskylään  17.-19.5.

Lähtö bussilla pe 17.5. aamulla, paluu su 19.5. illalla.

Tarkempi aikataulu lähtijöille retkikirjeessä.

Bussimatkan  hinta 65 €.

Lähtijöille varattu hotellimajoitus kahden hengen huoneissa, majoitus maksettava itse.

Lähetysjuhlat Jyväskylässä 17.-19.5.2019

pe 17.5.2019 - su 19.5.2019

Retken hinta on n. 130€. Sisältää bussikuljetuksen ja hotelli majoituksen kahden hengen huoneissa sekä aamupalan. Matkan aikana ja tapahtumapaikalla ruokailu omakustanteisesti.

Lähetysjuhlat ovat suurin kirkon kansainvälisen toiminnan tapahtuma.

Toukokuussa 2019 Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien yhteinen viikonloppu kokoaa kirkon työntekijät, luottamushenkilöt, lähetysväen sekä lähialueiden asukkaat värikkääseen juhlaan keskelle Suomea Jyväskylään.

Lähetysjuhlat ovat hyvä tilaisuus kohdata muiden kulttuurien kristittyjä ja pohtia yhdessä heidän kanssaan sitä, mitä merkitystä kristillinen usko tuo elämään ja miten usko vaikuttaa kehityksen ja maailman epäoikeudenmukaisuuden ongelmien ratkaisemiseen.

Juhlilla on mahdollisuus tutustua Lähetysseuran ja sen ulkomaisten yhteistyökumppaneiden työhön eri puolilla maailmaa ja saada ajankohtaista tietoa lähetystyöstä. Lähetysjuhlat järjestetään yhteistyössä paikallisseurakunnan, hiippakunnan ja joka toinen vuosi Kirkkopäivien kanssa.
Kirkkopäivien ohjelma on maksullista.

Tietoa juhlista löydät tästä

Retkelle mukaan ilmoittautumiset viimeistään 8.3.2019:

täältä

tai

Paula Pyyhkälä 040 621 3628.

Lähetyspiirit 2019

Lähetyspiiri on pienryhmä, jossa saat mielen ja hengen virkistystä, juttuseuraa luottamuksen ilmapiirissä, päiväkahvit, hiljentyä hartauteen, kuulet lähetystyön ajankohtaiset uutiset sekä voit tukea lähetystyötä rukouksin ja taloudellisesti. Ryhmää vetää seurakunnan vapaaehtoinen. Toisinaan ryhmässä vierailee seurakunnan työntekijä tai nimikkolähetti.

Korkalovaaran lähetyspiiri

kokoontuu joka toinen maanantai Korkalovaaran kappelilla klo 13-14.30 seuraavina päivinä:

15.4. 29.4. ja 13.5.

Viirinkankaan lähetyspiiri

kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30 Keltakankaan kerhotilassa (os. Keltakangas 2-4) seuraavina päivinä:

18.4. 2.5. ja  16.5.

Helmikammarin lähetyspiiri

kokoontuu ti kello 12-13 seuraavina päivinä:  7.5.

Naisten käsityökahvila

kokoontuu tiistaina 23.4. klo 12.30-15.30.

Basaari 14.4. seurakuntakeskuksen yläsalissa pääsiäisvaelluksen yhteydessä.

Voit tehdä kahvilassa käsitöitä lähetystyölle ja oppia uusia taitoja tai jakaa omat käsityö vinkkisi muille. Tervetuloa mukaan.

Aapakirkon Raamattu- ja lähetyspiiri

kokoontuu joka tiistai klo 18-19.30. Viimeinen kerta on 14.5.