Erityisryhmien toimintaa

Diakoniatyöntekijöillä on oman aluevastuutyön (työ alueilla) lisäksi omaa erityistyötä ja muuta yhteistä työalan diakoniatyötä koko seurakunnan alueella. Osalla diakoniatyöntekijöistä on kokonaan erityistyötä ja muuta yhteistä diakoniatyötä.

Erityistyössä diakoniatyöntekijä on yhteydessä omaan erityisryhmäänsä (yhdyshenkilö) ja heidän vertaistukijärjestöihin sekä viranomaisiin tekemällä mahdollisuuksien mukaan (erityisryhmästä riippuen) henkilökohtaista työtä sekä järjestämällä erilaisia leiri-, retki- ja muita erityistilaisuuksia. Erityistyössä pyritään tekemään sielunhoitoa, ehkäisemään syrjäytymistä ja vahvistamaan seurakuntayhteyttä.

Torniojokilaakso tutuksi – retki syöpään sairastuneille ja läheisille 26.9.

.

Perinteisellä syysretkellä tutustutaan tällä kertaa Torniojokilaakson eri kohteisiin joen molemmin puolin oppaan opastuksella.

Matkareitti: ROI-Aavasaksa – Kukkolankoski –Tornio – Kukkolaforssen – Matarenki –Pello -ROI

Matkalla nautimme kaksi kahvia (toisella sämpylä) ja lounas. Mukaan omaa juomista ja pientä purtavaa.

Lähtö linja-autolla Rovaniemen kirkon parkkipaikalta Vapaudentien puolelta 26.9. klo 8.30 ja paluu samaan paikkaan n. klo 18.30 mennessä.

Osallistumismaksu 25€. Ilmoittautumisen jälkeen osallistumismaksu maksetaan suoraan tilille: PSSy:n Rovaniemen osasto, FI45 5640 0240 0783 65, viite 1326, joka vahvistaa osallistumisen. Maksu viimeistään 13.9.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut diakoniatoimistosta ajalla 2- 10.9. puh 040 - 5830966.

Retken järjestää Pohjois-Suomen Syöpäyhdistys ry. ja Rovaniemen seurakunnan diakoniatyö ja sairaalasielunhoito.