​Opiskelijatyöntekijä - sinua varten!

Tiesitkö että... oppilaitospastori tai muu oppilaitoksessa työskentelevä seurakunnan työtekijä on osa opiskelijan hyvinvointipalveluja.

Esimerkiksi papin kanssa voit tulla keskustelemaan mistä vain maan ja taivaan välillä, juomaan kupposen kahvia/teetä tai vaikka rukoilemaan yhdessä. Opiskelijatyöntekijä päivystää kampuksella tiettyinä kellonaikoina (ks. alla), mutta tapaamisen sopiminen muuhun aikaan on myös mahdollista. Mitä ikinä omassa elämässäsi onkaan meneillään, voit ottaa yhteyttä!

Opiskelijatyöntekijä kampuksilla

Lapin yliopisto

Hiljaisessa huoneessa keskiviikkoisin klo 11-14. Hiljaiseen huoneeseen löydät kun menet  pääaulasta läpi, kirjaston viereisestä ovesta ulos ja vähän matkaa alamäkeen: ovi on oikealla! Millan saa parhaiten kiinni Whatsapp-viestillä tai vetäisemällä hihasta.

Lapin ammattikorkeakoulu

Jokiväylän kampuksella torstaisin klo 11-14. Työhuoneen numero on c229, mutta todennäköisemmin löydät Rainerin pääaulasta tai ruokalasta. Voit myös ottaa suoraan yhteyden Heikkiin.

Redu

Porokadun toimipisteen Aulassa tiistaisin klo 10-12. Tule juomaan kupponen kahvia, pelailemaan yhdessä tai muuten vain juttelemaan! Jennin saa myös kiinni numerosta.

Jokiväylän toimipisteen aulassa keskiviikkoisin klo 11-13. Juttuseuraa ja välillä kahviakin tarjolla! Mari on mukana myös Pajakorva 1 -asuntolan illanvietoissa tiistai-iltaisin klo 17-19, siellä vaihtelevaa ohjelmaa, ainakin alkusyksyn koronatilanteen vuoksi ulkona. Kysy lisää Marilta, saat hänet kiinni puhelimitse.

Urheiluopistossa tiistaisin klo 12.30-13.30 ja Redun Jänkätien toimipisteen aulassa keskiviikkoisin klo 11-12. Tule juttelemaan Mervin kanssa ja nauttimaan kupillinen kahvia. Muina aikoina saat Mervin kiinni puhelimitse.

Etkö saa oman kampuksesi työntekijää kiinni? Ei hätää - voit kääntyä meistä kenen tahansa puoleen. :)

Lukuvuoden avajaismessu

Perinteistä lukuvuoden avajaismessua vietetään Rovaniemen kirkossa syksyisin. Messua on suunnittelemassa ja toteuttamassa opiskelijatyöntekijöiden ohella LYY:n ja Rotkon edustajia sekä korkeakoulujen opiskelijoita. Sekä tietenkin rehtorit.

Tiedossa musiikkia, rukousta alkaneen lukuvuoden puolesta, puhetta radikaalista rakkaudesta sekä ehtoollinen. Messussa siunataan uudet opiskelijat (ja pyydettäessä vanhatkin). Jatkoilla syödään jäätelöä ja jutustellaan ja tutustellaan uusien ja vanhojen tuttujen kanssa. Tule sinäkin mukaan!

Opiskelija hymyilee kuvaajalle.

Student worker - here for you!

Did you know that... student pastor and other parish workers working at the campuses are a part of student well being servives.

You may come to talk us about anything, to have a cup of coffee/tea, or to pray together. Our student workers have set hours when they are available at the campus (see below), but you may agree on a meeting also on other times. No matter what is going on in your life at this moment, you can always contact us!

Student worker at the campus

University of Lapland

Silent room on Wednesdays from 11am to 2pm. You find the silent room as you cross the main aula, exit next to the library, and take a few steps downhill: you find the entrance right! You can reach Milla the easiest via Whatsapp.

LUAS

(Lapland University of Applied Sciences) Jokiväylä Campus on Thursdays between 11am and 2pm. Student pastor's office is located in room C229, but you find Heikki more likely in the main aula or student restaurant.

Redu

Porokatu Campus on Tuesdays between 10 and 12. Come and have a cup of coffee, play a game together or have a chat! You may also contact Jenni via phone (040 069 0465).

Jokiväylä Campus on Wednesdays between 11 and 13h. Come and have a chat (and possibly drink a cup of coffee). Mari also participates to Pajakorva 1 student dorm evenings on Tuesdays from 5 to 7pm (varying program, due to covid-situation outside).

Urheiluopisto Campus on Tuesdays between 12.30 and 13.30h and on Redu Jänkätie Campus on Wednesdays between 11 and 12h. Mervi will be there for chat (and if you are lucky, a cup of coffee will be available). You can also contact Mervi via phone .

Unable to reach the worker of your own campus? Do not worry - you may contact any of us! :)