​Opiskelijatyöntekijä - sinua varten! (For English, please scroll down!)

Tiesitkö että... oppilaitospastori tai muu oppilaitoksessa työskentelevä seurakunnan työtekijä on osa opiskelijan hyvinvointipalveluja.

Esimerkiksi papin kanssa voit tulla keskustelemaan mistä vain maan ja taivaan välillä, juomaan kupposen kahvia/teetä tai vaikka rukoilemaan yhdessä. Opiskelijatyöntekijä päivystää kampuksella tiettyinä kellonaikoina (ks. alla), mutta tapaamisen sopiminen muuhun aikaan on myös mahdollista. Mitä ikinä omassa elämässäsi onkaan meneillään, voit ottaa yhteyttä!

Opiskelijatyöntekijä kampuksilla

Lapin yliopisto

Lapin yliopiston oppilaitostyöntekijä on oppilaitospastori Milla Purosalo. Hän päivystää yliopiston hiljaisessa huoneessa keskiviikkoisin klo 11-14. Hiljaiseen huoneeseen löydät kun menet pääaulasta läpi, kirjaston viereisestä ovesta ulos ja vähän matkaa alamäkeen: ovi on oikealla! Muina aikoina saat oppilaitospastorin parhaiten kiinni Whatsapin välityksellä.

Lapin ammattikorkeakoulu

Lapin ammattikorkeakoulun Jokiväylän kampuksen oppilaitostyöntekijä on oppilaitospastori Jan Pohjonen. Hän päivystää kampuksella torstaisin klo 11-14. Hänen työhuone on c229, mutta todennäköisemmin löydät oppilaitospastorin pääaulasta tai ruokalasta. Voit myös soittaa tai laittaa suoraan viestiä!

Redu

Redun urheiluopiston, Porokadun ja Jänkätien oppilaitostyöntekijä on erityisnuorisotyöntekijä Jyrki Hautaniemi.

Jyrki päivystää tiistaisin Porokadulla 10.30-11.30, urheiluopistolla klo 12.00-13.00 ja Redun Jänkätien toimipisteen aulassa keskiviikkoisin klo 11.00-12.00. Tule juttelemaan Jyrkin kanssa ja nauttimaan kupillinen kahvia. Muina aikoina saat Jyrki kiinni puhelimitse.

Etkö saa oman kampuksesi työntekijää kiinni? Ei hätää - voit kääntyä meistä kenen tahansa puoleen. :)

Lukuvuoden avajaismessu

Perinteistä lukuvuoden avajaismessua vietetään Rovaniemen kirkossa syksyisin. Messua on suunnittelemassa ja toteuttamassa opiskelijatyöntekijöiden ohella LYY:n ja Rotkon edustajia sekä korkeakoulujen opiskelijoita. Sekä tietenkin rehtorit.

Tiedossa musiikkia, rukousta alkaneen lukuvuoden puolesta, puhetta radikaalista rakkaudesta sekä ehtoollinen. Messussa siunataan uudet opiskelijat (ja pyydettäessä vanhatkin). Jatkoilla syödään jäätelöä ja jutustellaan ja tutustellaan uusien ja vanhojen tuttujen kanssa. Tule sinäkin mukaan!

Opiskelija hymyilee kuvaajalle.

Student worker - here for you!

Did you know that... student pastor and other parish workers working at the campuses are a part of student well being servives.

You may come to talk us about anything, to have a cup of coffee/tea, or to pray together. Our student workers have set hours when they are available at the campus (see below), but you may agree on a meeting also on other times. No matter what is going on in your life at this moment, you can always contact us!

Student worker at the campus

University of Lapland

The student worker assigned to University of Lapland is university chaplain Milla Purosalo. Milla has her meeting hours on Wednesdays from 11am to 2pm in the silent room of the university (Hiljainen huone in Finnish). You find the silent room as you cross the main aula, exit next to the library, and take a few steps downhill: you find the entrance right! You can reach the university chaplain Milla the easiest via Whatsapp.

LUAS

The student worker assigned to Lapland University of Applied Sciences Jokiväylä Campus is pastor Jan Pohjonen. Jan has his meeting hours on Thursdays between 11am and 2pm. Jan's office is located in room C229, but you find us more likely in the main aula or student restaurant. You may also send a message or call!

Redu

The student worker assigned to Redu Urheiluopisto Campus and Redu Jänkätie Campus is youth worker Mervi Tiilikainen and the student worker assigned to Redu Porokatu is youth worker Pinja Paukkeri.

Mervi has her meeting hours on Tuesdays between 12.00 and 13.00h on Urheiluopisto Campus and on Wednesdays between 11.00 and 12.00h on Jänkätie Campus. Mervi will be there for chat (and if you are lucky, a cup of coffee will be available). You can also contact Mervi via phone.

Pinja has her meeting hours on Wednesdays between 10.00 and 12.00h on Porokatu campus. You can also contact Pinja via phone.

Ota yhteyttä / Contact

Oppilaitostyön pastori